Θα είναι τόσο εύκολο να την κάνετε όσο εύκολα θα την φάτε…απολαύστε την !
Βήματα
1 Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175° C.
2 Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, τη μισή από την ζάχαρη και τη μαστίχα.
3 Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα, την βανίλια ,το υπόλοιπο μισό από τη ζάχαρη και το βούτυρο και το φέρνουμε σε βρασμό.
4 Συνεχίζουμε με το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε γρήγορα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
5 Όταν το μίγμα πήξει, το κατεβάζουμε το και προσθέτουμε το μίγμα αυγών/ζάχαρης και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να ενσωματωθούν.
6 Παίρνουμε ένα ορθογώνιο ταψί περίπου 30 cm X 21 cm και το βουτυρώνουμε πολύ καλά.
Ρίχνουμε το μίγμα στο ταψί και ψήνουμε για 40-45 λεπτά.
7 Το βγάζουμε από το φούρνο,και το αφήνουμε να κρυώσει για 15 λεπτά.
Κόβουμε τετράγωνα κομμάτια, ρίχνουμε λίγο μέλι, κανέλα και άχνη ζάχαρη πριν το σερβίρουμε.
ΠΗΓΗ: pasmageirevontas.gr
Απάντηση