LIFESTYLEΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Ψήνεται» η μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Μητσικώστα στην τηλεόραση!

Ως γνωστόν η ΕΡΤ επιθυμούσε εδώ και καιρό να δημιουργήσει μια ζώνη σατιρικών εκπομπών, την οποία θα παρουσίαζε κάθε μέρα και ένα διαφορετικό πρόσωπο. Μεταξύ των ονομάτων που είχαν ακουστεί (Ζουγανέλης, Λευτέρης Ελευθερίου κ.α.) ήταν και εκείνο του Γιώργου Μητσικώστα.

Οι χιλιάδες τηλεθεατές του Γιώργου Μητσικώστα περίμεναν με αγωνία την ολοκλήρωση του deal για να ξαναδούν τον αγαπημένο τους «Μήτσι» να δίνει το γνωστό του ρεσιτάλ.
Οι αποκλειστικές πληροφορίες του DailyMedia όμως αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη εκπομπή δεν θα προχωρήσει. Αν και πολλοί μέσα στην ΕΡΤ μεταξύ των οποίων και ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, θα ήθελαν να δουν μια σατιρική εκπομπή στη δημόσια τηλεόραση, το συγκεκριμένο concept δεν θα έχει Μητσικώστα μέσα για τον εξής λόγο.

Ο «Μήτσι» κουβεντιάζει μόνο για εβδομαδιαία δική του ωριαία εκπομπή ή ένα καθημερινό 10λεπτο, που δεν θα μοιράζεται όμως με άλλους καλλιτέχνες, καθώς θεωρεί ότι μια εκπομπή που κάθε μέρα έχει και διαφορετικό παρουσιαστή, δεν έχει χαρακτήρα, ούτε προλαβαίνει να δημιουργήσει τη δική της ταυτότητα.
Άρα η μόνη περίπτωση να τον δούμε στην ΕΡΤ είναι με δική του εκπομπή, έτσι όπως τον έχουμε συνηθίσει και αγαπήσει τόσα χρόνια.

ΠΗΓΗ: DAILYMEDIA.GR

Απάντηση