LIFESTYLEΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H καλλονή από τη Βέροια που είναι έτοιμη να κατακτήσει το «Survivor 2»

La vida es… Μπέλλα στο «Survivor 2»! Η καλλονή Ιωάννα Μπέλλα, που έχει ύψος 1,86 μ. και θανατηφόρο κορμί, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της πως ετοιμάζει τις βαλίτσες της για τον Αγιο Δομίνικο, λίγες μέρες μετά τη διαρροή της πληροφορίας πως θεωρείται μία από τις σίγουρες συμμετοχές στη νέα ομάδα των «Μαχητών» ή όπως
αλλιώς ονομαστεί η αντίστοιχη ομάδα στο sequel του reality επιβίωσης του Σκάι. Η εντυπωσιακή Ιωάννα είναι κόρη κρεατοβιομηχάνου από το Ταγαροχώρι Βέροιας και μεγάλωσε μέσα στα πλούτη και στις ανέσεις σαν μικρή πριγκίπισσα! Από τα πρώτα χρόνια της ζωής της έδειξε την κλίση που είχε στον αθλητισμό, παίζοντας βόλεϊ από τα εφτά της. Στην αρχή στον Ποσειδώνα Βέροιας και στη συνέχεια στα 15 της στον Ηρακλή και στα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας. Στην τρίτη λυκείου είχε ένα ατύχημα που την καθήλωσε για αρκετούς μήνες σε αναπηρικό καροτσάκι.

Από τον αθλητισμό στη μόδα

Δεν μπόρεσε να δώσει εξετάσεις στη Γυμναστική Ακαδημία και έτσι εγκατέλειψε τα όνειρά της για τον αθλητισμό και δημιούργησε νέα για τον χώρο της μόδας και του θεάματος!
Ήταν υποψήφια για το «My style rocks», στο οποίο όμως δεν μπήκε λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεών της, ενώ έκανε και την προσπάθειά της για μια θέση στο «Late Night» του ΑΝΤ1 ως δημοφιλές κορίτσι του Instagram, αλλά δεν επιλέχθηκε. Τελικά, όπως φαίνεται, το reality επιβίωσης του Σκάι είναι αυτό που την κέρδισε και σύντομα -εκτός απροόπτου- θα θαυμάζουμε το σχεδόν δίμετρο κορμί της στις εξωτικές παραλίες του Αγιου Δομίνικου.

 

ΠΗΓΗ: VERIOTIS.GR

Απάντηση