LIFESTYLEΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πάνος Καλίδης στη Δέσποινα Καρέκλα “Σε άλλα πάθη ενέδωσα σε άλλα κρατήθηκα.”

Ο τραγουδιστής Πάνος Καλίδης την Τρίτη (20/2/2018) ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “ΆΝΩ ΚΑΤΩ” και μίλησε τηλεφωνικά στη Δέσποινα Καρέκλα και στο ράδιο avena και avena.gr.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής πιστεύει ότι η νεολαία εκδηλώνεται περισσότερο στα clubs παρά στα μπουζούκια γι’ αυτό του αρέσει να τραγουδάει περισσότερο εκεί χωρίς φυσικά να απορρίπτει την διασκέδαση στα μπουζούκια.

Αναμφισβήτητα, έχει παρατηρήσει  διαφορές στον τρόπο που διασκέδαζαν οι άνθρωποι παλαιότερα σε σχέση με τώρα και μάλιστα είπε χιουμοριστικά “μπουζούκια με Πασόκ μπουζούκια τώρα” τονίζοντας ότι αυτό οφείλεται στην τεχνολογία, εξηγώντας ότι τα δημόσια πρόσωπα απομυθοποιούνται μέσω του facebook και του instagram καθώς επίσης οφείλεται και στην μόδα της μουσικής , η οποία αλλάζει περίπου ανά δέκα χρόνια.

Στα νέα παιδιά που έχουν όνειρο να γίνουν επώνυμοι τραγουδιστές θα συμβούλευε να έχουν πολλή τύχη επειδή ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

Επαγγελματικά ξεκίνησε να τραγουδάει από 21 χρονών και όπως είπε και ο ίδιος χαρακτηριστικά “όταν θέλεις κάτι πολύ το σύμπαν συνωμοτεί”. Ωστόσο, αντιμετώπισε δυσκολίες όταν έπρεπε να προσαρμοστεί σε μια μεγαλύτερη πόλη και να αλλάξει κάποιες συνήθειες του.

Ο Πάνος Καλίδης έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τρία παιδιά. Μετά από τόσα χρόνια δηλώνει ότι έχουν βρει τις ισορροπίες τους παρόλο που η δουλειά του απαιτεί να λείπει τις νυχτερινές ώρες από το σπίτι, και ότι η σχέση τους βασίζεται στην εμπιστοσύνη.

Όταν ο καλλιτέχνης ρωτήθηκε για τους κινδύνους και τις προκλήσεις που κρύβει η νύχτα δήλωσε “σε άλλα πάθη ενέδωσα και σε άλλα πάθη κρατήθηκα, ο κάθε άνθρωπος έχει αδυναμίες και ανάλογα με την ψυχολογική του κατάσταση πολεμά τα πάθη του.”

Εξαιτίας του μεγάλου κύκλου που έχει και γνωρίζοντας καλά την νύχτα δεν θα είχε πρόβλημα αν τα παιδιά του έκαναν ένα νυχτερινό επάγγελμα.

Τον κόσμο που έρχεται να τον ακούσει τον θεωρεί οικογένεια του, όμως πιστεύει ότι επειδή είναι πολύ απλός άνθρωπος και πολύ κοντά στο κοινό του ,συγκριτικά με άλλους καλλιτέχνες,  έχει χάσει και μερικά πράγματα. Παρόλα αυτά δεν μετανιώνει για κάτι.

Αλλάζει πάρα πολύ συχνά χόμπις, δεν του αρέσει ο αθλητισμός ενώ προτιμάει το ψάρεμα, το κυνήγι και τις κατασκευές.

Αυτή την περίοδο κάνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και μέχρι το Πάσχα θα ήθελε να κάνει τον καινούργιο του δίσκο.

Απάντηση