ΑΡΘΡΑΓΥΝΑΙΚΑΣΥΝΤΑΓΕΣΣΥΝΤΑΓΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Φανταστική κρέμα πατισερί!!!

Φτιάξτε την για γέμισμα γλυκών όπως Μιλφέιγ – ΤρίγωναΠανοράματος- ανάμεσα σε κέικ -για τούρτα- για Σου γέμιση-ή φάτε την έτσι !!!

Υλικά

800 πλήρες γάλα
200 γραμ κρέμα γάλακτος
5 κρόκοι αυγών
300 γραμ ζάχαρη
60 γραμ κόρν φλάουρ
1 στικ βανίλιας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε τους κρόκους αυγών με τη ζάχαρη, προσθέτουμε
τη βανίλια και στη συνέχεια το κορν φλαουρ κι ανακατεύουμε.
Εν τω μεταξύ, σε μια κατσαρόλα, βάζουμε το γάλα και την
κρέμα γάλακτος. Μέχρι να πάρει μια βράση ανακατεύοντας,
ρίχνουμε στο γάλα το μείγμα αυγών ζάχαρης και συνεχίζουμε
για 2-3 λεπτά. Στην συνέχεια αφαιρούμε από την φωτιά
και κρυώνουμε την κρέμα σε κρύο μπεν μαρι.

Αλλάζουμε σκεύος και τοποθετούμε στο ψυγείο να κρυώσει και η
κρέμα μας είναι έτοιμη.

Μπορείτε να την φάτε και με κουτάλι σαν κρέμα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

ΠΗΓΗ:THESSALIANEWS.GR

 

 

Απάντηση