ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μια διαφορετική εκπομπή με τα ¨Παιδιά της Άνοιξης¨…!!!

Το πρωί της Πέμπτης, όπως σας είχαμε προαναγγείλει, μια διαφορετική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εκπομπής ¨Πρωινές ματιές¨ με τον Τάσο Καμπάνη από τις 10.00 έως τις 12.00.

Καλεσμένοι ζωντανά στο στούντιο, μέλη και εκπαιδευτικοί από τα ¨Παιδιά της Άνοιξης¨, που μας μίλησαν για το τι πρεσβεύει το ΜΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ  ¨Τα παιδιά της άνοιξης¨ καθώς επίσης και για όλες τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσουν τις επόμενες ημέρες μέχρι τις γιορτές, ενώ είδαν σε πραγματικό χρόνο πως πραγματοποιείται μια ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή και συμμετείχαν σε αυτήν. Να πούμε επίσης ότι όσοι ακροατές μας, άκουγαν την εκπομπή από το ίντερνετ, μπορούσαν να έχουν και απευθείας  οπτική πρόσβαση στο στούντιο μέσα από την κάμερα του σταθμού!!!

Εμείς να τους ευχαριστήσουμε και δημοσίως για την τιμή που μας έκαναν και αποδέχτηκαν την πρόσκληση μας να βρίσκονται μαζί μας και αφήνουμε ανοικτή πρόσκληση, για οποιαδήποτε στιγμή θελήσουν, να ξανακάνουμε παρέα εκπομπή!!!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες αλλά και το βίντεο της εκπομπής:

Απάντηση