ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βασίλης Λυκοστράτης στο ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7:Να καθιερωθεί ως πρωτεύων τουριστικός προορισμός ο Δήμος Βέροιας (video)

Να καθιερωθεί ως πρωτεύων τουριστικός προορισμός και όχι ως δευτερεύων η τριτεύων είπε ο Αντιδήμαρχος τουρισμού του Δήμου Βέροιας Βασίλης Λυκοστράτης, το πρωί της Πέμπτης 17/11 στην ενημερωτική εκπομπή ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ” (9-11πμ) του ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7.

Γίνεται μια προσπάθεια που ξεκίνησε, με την καθιέρωση από τον Δήμαρχο Βοριαζίδη ειδικής Αντιδημαρχίας Τουρισμού με σκοπό την προβολή των ιστορικών και πολιτιστικών μνημείων του Δήμου.

Στα πλαίσια αυτά και διαπιστώνοντας ότι πολύ συνδημότες μας δεν γνώριζαν τα μνημεία, ξεκινήσαμε να βγάζουμε δελτία τύπου ενημερώνοντάς τους μέσω αυτών.

Παράλληλα καλούμε δημοσιογράφους, κυρίως από την Ευρώπη για να γνωρίσουν τον τόπο μας και να μεταφέρουν την εμπειρία τους στις δικές τους Πατρίδες.

Έχουμε προγραμματίσει για τον σκοπό αυτό την Δευτέρα 21/11 να επισκεφθούν τον Δήμο 5 δημοσιογράφοι και για τις 29 και 30 Μαρτίου του 2017 άλλοι 35.

Στην συνέχεια αναφορά έκανε στα ιστορικά μνημεία του Δήμου και την επισκεψιμότητά τους με πρώτα, ο Τάφος του ”ΦΙΛΙΠΠΟΥ” στην Βεργίνα και το ”ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ.

Στα πλαίσια της προσπάθειας για την καλύτερη προβολή της περιοχής ο Δήμος συνεργάζεται με την Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Πιερία και Πέλλα.

Είπε ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Λυκοστράτης.

Δείτε το video

 

 

Απάντηση