ΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δείτε το πάθος και την αγάπη για την Μακεδονία του Κρητικού Γιάννη Ψαρογιάννη (video)

Την Δευτέρα 26/2 στις 4μμ στην Πλατεία Δημαρχείου της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αίτημα την Παραίτηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Το αίτημα αυτό του κόσμου που συγκεντρώνεται από όλη την Ελλάδα,έρχεται μετά τις επανειλημμένως δηλώσεις και πράξεις που όπως λένε οι διοργανωτές της κίνησης αυτής,προσβάλει την εθνική μας ταυτότητα,την ιστορία και την κληρονομιά των Ελλήνων της Μακεδονίας.Γι αυτό λοιπόν.

Απαιτούμε την Παραίτηση του.

Φτάνει πια.

Για την συγκέντρωση αυτή και το κάλεσμα προς τον κόσμο,βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα στούντιο του ΡΑΔΙΟ AVENA 977 AVENA.GR και ΠΕΛΛΑΣ τηλεόρασης το μέλος της συντονιστικής για την κίνηση αυτή Γιάννης Ψαρογιάννης από το Ηράκλειο Κρήτης,που πραγματικά αυτά που είπε για την Μακεδονία μας μας συγκίνησαν και αξίζει να τα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Ψαρογιάννης υπήρξε βουλευτής του ΔΙΚΗ του Δημήτρη Τσοβόλα και όπως μας είπε,έχει βαπτίσει 104 παιδιά ,θάθελε,όμως να βαπτίσει άλλα τρία για να τα ονομάσει Αλέξανδρο,Αλεξάνδρα και Μακεδονία.

Δείτε λοιπόν αυτόν τον Έλληνα.

 

Απάντηση