LIFESTYLEΓΥΝΑΙΚΑΥΓΕΙΑΣ

Πώς θα διαρκέσει περισσότερο το μανικιούρ σας:

Γιώτα Αρχοντίδου Αισθητικός ποδολογίας και καλλωπισμού νυχιών Συνεργάτης στην εταιρεία de Vil perfum στη Θεσσαλονίκη

Πώς θα διαρκέσει περισσότερο το μανικιούρ σας:
Μπορεί το μανικιούρ να σου έχει γίνει απαραίτητο για να έχεις περιποιημένα τα νυχια σου, όμως δε σε εκνευρίζει που δεν κρατάει όσο θα ήθελες;Μάθε με ποιους τρόπους μπορείς να κάνεις το μανικιούρ σου να κρατήσει ακόμη περισσότερο και θα έχεις τέλεια νύχια
Κράτα τα νύχια σου κοντά:

Συνήθως τα μακριά νύχια είναι πιο επιρρεπή στο σπάσιμο από τα κοντά! Κάτι η καθημερινή επαφή με το πληκτρολόγιο, κάτι το πλύσιμο, δε θέλει και πολύ μέχρι να τα δεις να σπάνε στις ξεβαμμένες πλέον άκρες!

Πες όχι στα πετσάκια:

Αφαίρεσε τα πετσάκια με ένα ειδικό υγρό από αυτά που θα βρεις στο εμπόριο και άπλωσε εκεί που το νύχι συναντάει το δέρμα σου. Συνέχισε πιέζοντας τα πετσάκια να βγουν και θα δεις την επιφάνεια του νυχιού σου να φαίνεται ακόμη πιο μεγάλη και καθαρή.

Μην ξεχνάς τη βάση:

Εκτός του ότι τρέφει το νύχι σου, κάνει το βερνίκι να κρατήσει περισσότερο, για το λόγο αυτό άπλωσε μια λεπτή στρώση πριν το βερνίκι.

ο βάψιμο:

Αφού έχεις περάσει ήδη μια στρώση διάφανης βάσης, άπλωσε την πρώτη στρώση χρώματος με σταθερό χέρι και σαν επαγγελματίας ξεκίνα από τη μέση του νυχιού, απλώνοντας το βερνίκι προς τα επάνω και μετά προς τα κάτω έτσι ώστε να καλυφτεί όλη του η επιφάνεια. Άφησε το για 5-10 λεπτά ανάλογα με το βερνίκι.

Στέγνωσε τα:

Ακόμη και με πιστολάκι των μαλλιών σου αν δεν έχεις χρόνο πριν περάσεις στη δεύτερη στρώση! Οι ειδικοί λένε ότι δίνοντας χρόνο στο βερνίκι να στεγνώσει ανάμεσα στα περάσματα επιτρέπεις στην πρώτη στρώση να μείνει στο νύχι και στη δεύτερη να ‘δέσει’ με την πρώτη.

Φόρεσε γάντια:

Όλες ξέρουμε ότι η καθημερινή επαφή με το νερό έχει την τάση να ξεθωριάζει το χρώμα των νυχιών μας. Για να το αποφύγεις χρησιμοποίησε γάντια όταν κάνεις δουλειές και δε θα πιστεύεις στα μάτια σου!

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο fb Giota Archontidou

 

Απάντηση