ΗΜΑΘΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Στο ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7: Προκαλεί συγκρίσεις τιμών με τις αγορές των γύρο Πόλεων ο Αντιπρόεδρος του Ε.Σ Αλεξάνδρειας Γιάννης Τσαρτσάνης (video)

Πανέτοιμη η αγορά της Αλεξάνδρειας δηλώνει ο Αντιπρόεδρος του Ε.Σ Αλεξάνδρειας Γιάννης Τσαρτσάνης στο ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 το πρωί της Παρασκευής 9/12 στην τηλεφωνική του παρέμβαση κατά την διάρκεια της ενημερωτικής εκπομπής ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ”

Ακόμη προκαλεί τον οποιοδήποτε που αμφιβάλλει, να κάνουν συγκρίσεις τιμών και ποιότητας των προϊόντων με τις αγορές των γύρο Πόλεων για να αποδειχθεί ότι η Αλεξάνδρεια είναι η πλέον ανταγωνιστική.

Για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές είπε, ότι η εμπειρία έδειξε ότι ο κόσμος δεν έχει χρήματα και όχι χρόνο για να ψωνίσει και για τον λόγο αυτόν αποφάσισαν και οι τρεις σύλλογοι της Ημαθίας να μην ανοίγουν τα καταστήματά τους παρά μόνο όσοι το επιθυμούν.

Για την κίνηση της αγοράς είπε, ότι τα προηγούμενα χρόνια τα φορτηγά που μετέφεραν τα εμπορεύματα δεν προλάβαιναν,ενώ τώρα κάνουν ζήτημα ένα με δύο δρομολόγια την εβδομάδα.

Τη μη διάθεση εισέπραξε από τον Δήμο σε προτάσεις του Συλλόγου για την ανάπτυξη και την καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων,σε μια διαδικασία που ο ίδιος ο Δήμος όρισε.

Δείτε τι είπε

 

Απάντηση