ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο Δήμαρχος Νάουσας για την Λαϊκή Συνέλευση Γιαννακοχωρίου

Οι Λαϊκές Συνελεύσεις προγραμματίζονται με στόχο να ενημερώνουν τους δημότες πλήρως και όχι να αναπαράγουν κραυγές, προϊόν ελλιπούς ενημέρωσης. Συνεπώς, πρέπει να παρίστανται σ’ αυτές όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, κυρίως δε η Διοίκηση του Δήμου.

Η μεμονωμένη ενέργεια του προέδρου της Τ.Κ. Γιαννακοχωρίου να συγκαλέσει Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων σήμερα στις 7μμ, παρά την παράκληση του Δημάρχου και του Προέδρου της ΔΕΥΑΝ να γίνει σε διαφορετικό χρόνο λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών – από τη στιγμή μάλιστα που η πρόταση για Λαϊκή Συνέλευση προήλθε από τον ίδιο τον Δήμαρχο – ασφαλώς απέχει μακράν από μια συνέλευση δημοτών όπου θα συζητηθεί και επιλυθεί ένα «πρόβλημα» της Tοπικής Κοινότητας.

Λυπόμαστε πολύ γι’ αυτή την ανεξήγητη συμπεριφορά και επιμονή του Προέδρου. Επί της ουσίας του θέματος για το οποίο προκαλείται η σημερινή “Λαϊκή Συνέλευση”, ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση στα νερά του δικτύου ύδρευσης του Γιαννακοχωρίου, αφού στο δίκτυο της Τ.Κ. Μαρίνας θα διοχετεύονται μόνον οι υπερχειλίσεις του δικτύου, νερό δηλαδή που σπαταλιέται χωρίς να αξιοποιηθεί. Παρότι θεωρούμε πως αναιτίως έχει αναχθεί σε ζήτημα το συγκεκριμένο θέμα θα προχωρήσουμε σε ενημέρωση των κατοίκων της Τ.Κ. Γιαννακοχωρίου στις αρχές του νέου έτους.

Απάντηση