ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ευχαριστήριο από τον Δήμο Αλεξάνδρειας στους χορηγούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού και η Διοίκηση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αλεξάνδρειας ευχαριστούν θερμά  τους παρακάτω χορηγούς για τη γενναιόδωρη προσφορά τους, ενίσχυση και στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλεξάνδρειας, ανακουφίζοντας συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε:

Â

ΜΥΛΟΥΣ Α.Ε ΚΑΡΑΝΙΚΑ
ΑΛΜΗ ΑΒΕΕ
ΔΕΛΤΑ Α.Β.Ε.Ε.
VENUS GROWERS
ΑΓΡΟΤΥΠ ΕΠΕ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΑΣΟΥΤΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ DISCOUNT
LIDL HELLAS
OHONOS SNACK ABE
ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΤΣΑ
ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΕΥΖΗΝ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ Κ. /ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΡΟΤΣΙΟ Α. ΚΡΕΩΠΟΛΕΙΟ
ΒΛΑΧΑΒΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ-ΦΟΥΡΝΟΣ ΣΠΙΤΙΚΟ
4° ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
3° ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΛΑΤΕΟΣ
1°-5° ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
7°ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ
1° ΛΥΚΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
2° ΛΥΚΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΛΥΚΕΙΟ ΠΛΑΤΕΟΣ-ΚΟΡΥΦΗΣ
ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ DIGITAL PRINT-NIKOLAIDIS
Â

Αλλά και όλους τους πολίτες που ανώνυμα προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια).

Επίσης ευχαριστούν θερμά τους προσκόπους  Αλεξάνδρειας,  τα Σούπερ μάρκετ της πόλης μας Μασούτης, Εξαρχόπουλος, Γαλαξίας, DISCOUNT, Βέτα που συμμετείχαν στην συνδιοργάνωση της “Kαλής πράξης των Χριστουγέννων” προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα για την ενίσχυση των οικονομικά αδύναμων  δημοτών μας   καθώς και τους δημότες μας που αγκάλιασαν με αγάπη την προσπάθεια αυτή.

Το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο ξεκίνησε την λειτουργία του το 2012 και εξυπηρετεί σε μηνιαία βάση 80 οικογένειες, οι οποίες επιλέγονται κάθε φορά με βάση κοινωνικών κριτηρίων. Η συμβολή του στην τοπική κοινωνία ήταν και θα είναι σημαντική μιας και ένας μεγάλος αριθμός συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο έχει βοηθηθεί έως σήμερα.

Η πρωτοβουλία αυτή δεν θα μπορούσε να ευοδωθεί χωρίς την έμπρακτη στήριξη των συμπολιτών μας. Από την πρώτη στιγμή ο θεσμός του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» βρήκε αποδέκτες και αρωγούς ευαισθητοποιημένους δημότες, επιχειρήσεις , σχολεία και συλλόγους.

Η ανταπόκριση όλων των φορέων, απέδειξε την αγάπη για τον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε οικονομική δυσχέρεια και αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης στη δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Για άλλη μια φορά, αγαπητοί δημότες, αποδεικνύεται όχι μόνο το σεβασμό σας αλλά και την υποστήριξη σας στην τοπική μας κοινωνία, παρέχοντας ένα πολύτιμο ηθικό στήριγμα στις προσπάθειές μας για προσφορά.

Ευελπιστούμε οι ενέργειες και οι πρωτοβουλίες αυτές να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση!

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Απάντηση