ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δήμος Νάουσας :Από Τετάρτη 1/2 ξεκινούν οι αιτήσεις για το επίδομα Αλληλεγγύης.

 

Την Τέταρτη 1 Φεβρουαρίου 2017 θα ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για την διάθεση του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης. Η αίτηση αφορά τους άστεγους και όσα νοικοκυριά διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας. Η αίτηση είναι ανοιχτή και μπορεί να υποβληθεί είτε από τους αιτούντες απευθείας στην πλατφόρμα www.keaprogram.gr είτε μέσω των αρμοδίων οργάνων του Δήμου στον οποίο διαμένουν οι αιτούντες ή των ΚΕΠ του Δήμου.

Η υποβολή γίνεται από τον υπόχρεο φορολογικής δήλωσης, ακόμα και στην περίπτωση που το νοικοκυριό το απαρτίζουν φιλοξενούμενα άτομα. Στην περίπτωση αυτή υποβάλλεται αποκλειστικά στο Δήμο ή στα ΚΕΠ του Δήμου διότι απαιτείται υπογραφή του εντύπου συναίνεσης.

Αρμόδιος για τον δήμο μας είναι ο κος Λούκας Γεώργιος και θα δέχεται αιτήσεις καθημερινά και ώρες από 08π.μ-12μ.μ στο κτίριο Λόγγου-Τουρπάλη στο Γρ. Πρόνοιας. Βασικά δικαιολογητικά είναι ο ΑΦΜ, το ΑΜΚΑ, Τραπεζικός λογαριασμός με το ΙΒΑΝ και αριθμός κινητού τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και ανάλογα την περίπτωση απαιτείται σειρά άλλων δικαιολογητικών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από το οδηγό εφαρμογής του προγράμματος και στην πλατφόρμα www.keaprogram.gr καθώς και στο τηλ. 2332052216

Απάντηση