ΑΓΡΟΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Αγροτική ημερίδα στις 29/3 με θέμα:Καταπολέμηση εχθρών της Ροδακινιάς, Νεκταρινιάς και Βερικοκιάς με την επιδοτούμενη μέθοδο «ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ»

Το Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής του Δήμου Βέροιας, το Κέντρο ‘ΔΗΜΗΤΡΑ’ Ν. Ημαθίας, ο Σύλλογος Γεωπόνων Ν. Ημαθίας και ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βεροίας σας προσκαλούν στην ανοιχτή για το κοινό, ενημερωτική εκδήλωση – εσπερίδα με θέμα:
Καταπολέμηση εχθρών της Ροδακινιάς, Νεκταρινιάς και Βερικοκιάς με την επιδοτούμενη μέθοδο «ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΕΝΤΡΟΥ ‘ΔΗΜΗΤΡΑ’ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 2, ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ ΗΜΑΘΙΑΣ (ΕΝΑΝΤΙ ΕΑΚ ΒΕΡΟΙΑΣ), στις 29 Μαρτίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:
19:00 Προσέλευση και εγγραφή συμμετεχόντων
19:30 Έναρξη και Χαιρετισμοί
20:00 Εισήγηση του κ. Μαντζέλα Ιωάννη, Γεωπόνου και Ειδικού Συνεργάτη του Δήμου Βέροιας και της κας Γκαράνη Σταυρούλα, Περιβαλλοντολόγου του Δήμου Βέροιας με θέμα: «Διαχείριση Κενών Συσκευασιών Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων».
20:10 Εισήγηση του κ. Μπέη Κωνσταντίνου, Γεωπόνου της ΠΕ Ημαθίας με θέμα: « Φυλλοδέτης, Ανάρσια και Καρπόκαψα – ο βιολογικός κύκλος των μικρολεπιδοπτέρων εχθρών της Ροδακινιάς, Νεκταρινιάς και Βερικοκιάς ».
20:30 Εισήγηση του κ. Βακάμη Δημήτρη, Γεωπόνου – Συμβούλου ανάπτυξης συστημάτων ποιότητας, με θέμα: «Εμπειρία από την εφαρμογή του ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ στον Α.Σ. ΒΕΝΟΥΣ. Σεξουαλική σύγχυση των μικρολεπιδοπτέρων στον αγρό».
20:45 Εισήγηση του κ. Χαμπίδη Δημήτρη, Γεωπόνου, προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης, με θέμα: «Ανάλυση του προγράμματος επιδότησης για την εφαρμογή της μεθόδου ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ στην καλλιέργεια της Ροδακινιάς, Νεκταρινιάς και Βερικοκιάς ».
21:00 Συζήτηση και ερωτήσεις επί των τοποθετήσεων – Λήξη Ημερίδας.

 

Απάντηση