ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΥΓΕΙΑΣ

Ευχαριστήρια Επιστολή για την Εθελοντική Αιμοδοσία της 28ης Μαρτίου 2017 στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας ευχαριστεί θερμά όλους τους δημότες που είχαν την ευγενή καλοσύνη να ανταποκριθούν με προθυμία και ζήλο στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροιας και με τη στήριξη της Ι.Μ. Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας και τις τοπικές ενορίες του Δήμου Αλεξάνδρειας.
Επίσης ευχαριστεί, τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας, κ. Αστέριο Καρούλια, για την παραχώρηση των χώρων του Κέντρου Υγείας προκειμένου να γίνει η αιμοδοσία, καθώς και το προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας που διενήργησε την αιμοδοσία.

Επιπλέον ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του τοπικού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας κύριο Στεφανάκη Κωνσταντίνο και την εκπαιδεύτρια κυρία Γραμματικοπούλου Ελένη για την εθελοντική προσφορά που τους διακρίνει και την άριστη συνεργασία τους με την υπηρεσία μας καθώς και την εκπαιδευτική ομάδα εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού που τίμησαν με την παρουσία τους και την προσφορά τους την Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου μας. Τέλος, ευχαριστεί τη διαφημιστική εταιρία “Silk & Design” (Πουρτσίδης Ι. & Καραγιάννη Ε.) για την δωρεάν εκτύπωση διαφημιστικού υλικού (αφίσες).

Η προσέλευση των εθελοντών Αιμοδοτών ,τακτικών αλλά και μη καθώς και πολλών νέων, ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα τη συγκέντρωση 28 φιαλών, που βρίσκονται στη διάθεση των συνδημοτών μας σε περίπτωση ανάγκης. Επίσης αρκετοί δημότες (15 άτομα) που προσήλθαν με προθυμία και αγάπη να προσφέρουν αίμα, δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν για διαφόρους λόγους (όπως χαμηλή πίεση, χαμηλή αιμοσφαιρίνη κ.ά.) τους οποίους και ευχαριστούμε ολόψυχα και ευχόμαστε στην επόμενη αιμοδοσία να μπορέσουν να εκπληρώσουν το εθελοντικό τους έργο και την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο.

Όσοι συμπολίτες μας δεν μπόρεσαν να προσέλθουν την ημέρα αυτή για να δώσουν αίμα και επιθυμούν (να δώσουν) μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροιας, καθημερινά ή και Σαββατοκύριακο και να δηλώσουν ότι θέλουν να συνεισφέρουν για την ενίσχυση της

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 23330-53072 .

O Αντιδήμαρχος
Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής
Προστασίας, Παιδείας και πολιτισμού
Χαλκίδης Ισαάκ

Απάντηση