OIKONOMIKAΔΙΕΘΝΗΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

Στη διεθνή έκθεση SIAL China 2017 στην Σαγκάη με περίπτερο 45 τ.μ η ΠΚΜ

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της πολιτικής της για την προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχής της, προτίθεται να συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση SIAL China 2017 που διοργανώνεται για 18η φορά στο New International Expo Center στη Σανγκάη το διάστημα από 17 έως 19 Μαΐου 2017.

Η Δ.Ε. SIAL CHINA είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για τον κλάδο τροφίμων- ποτών στην Ασία. Με ετήσια παρουσία, αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη έκθεση στην περιοχή.

Συμπεριλαμβάνεται στο γκρουπ εκθεσιακών γεγονότων της SIAL, ηγετικής ευρωπαϊκής έκθεσης που ξεκίνησε από 1964 στο Παρίσι και σταδιακά επεκτάθηκε με επτά πλέον διεθνούς εμβέλειας εκθεσιακά γεγονότα παγκοσμίως. Η έκθεση εδρεύει στην Σανγκάη, την μεγαλύτερη πληθυσμιακά πόλη στην Κίνα, διεθνές οικονομικό και εμπορικό διαμετακομιστικό κέντρο με το πιο πολυάσχολο λιμάνι παγκοσμίως.

Η έκθεση θα φιλοξενήσει εταιρείες με προϊόντα της κατηγορίας τροφίμων και ποτών όπως: φρέσκα φρούτα και λαχανικά, αποξηραμένα φρούτα, ξηροί καρποί, γαλακτοκομικά, προϊόντα επεξεργασμένου κρέατος, αλλαντικά, κατεψυγμένα προϊόντα, έλαια και λίπη, κονσέρβες, έτοιμα γεύματα, θαλασσινά και ψάρια, αρτοποιήματα, προϊόντα ζαχαροπλαστικής, προϊόντα delicatessen, αναψυκτικά και μη αλκοολούχα ποτά, κρασί, αλκοολούχα ποτά κα.

Στα πλαίσια της SIAL CHINA 2017 θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις με στόχο την ενίσχυση της εκθεσιακής σας παρουσίας

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει εξασφαλίσει την ενοικίαση προνομιακού χώρου 45τμ για τις επιχειρήσεις της Περιφέρειάς .

Προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή οργάνωση και συμμετοχή της Περιφέρειας στη συγκεκριμένη έκθεση, παρακαλούμε να ενημερωθούν άμεσα και με κάθε πρόσφορο μέσο οι επιχειρήσεις των Περιφερειακών Ενοτήτων που επιθυμούν να συμμετάσχουν για να προβάλλουν τα προϊόντα τους μέσα από το περίπτερο της Περιφέρειας σε ξεχωριστό stand τμ ανά επιχείρηση.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού των stand, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την

διάθεσή τους λαμβάνοντας υπόψη:

• τον εξαγωγικό χαρακτήρα της επιχείρησης και αν διαθέτει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις,

• τη δραστηριότητα της επιχείρησης και κατά πόσο συμβάλλει στην αύξηση της

προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,

• την εκπροσώπηση όσο το δυνατό περισσότερων Περιφερειακών ενοτήτων της ΠΚΜ,

• τους εκθέτες οι οποίοι δεν έχουν ξανασυμμετάσχει σε περίπτερο της Περιφέρειας σε

διεθνείς εκθέσεις.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 1.000 € (χίλια ευρώ) πλέον ΦΠΑ χωρίς να

συμπεριλαμβάνεται το κόστος εγγραφής και τα έξοδα μεταφοράς και εκτελωνισμού των

προϊόντων. Οι αιτήσεις συμμετοχής των επιχειρήσεων θα πρέπει να αποστέλλονται συμπληρωμένες στα

e-mail: g . karal i@pkm.gov.gr ή dao @pkm.gov.gr ή στο fax 2313330044, όχι αργότερα από την Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Πληροφορίες στο τμήμα Προβολής Αγροτικών Προϊόντων στα τηλέφωνα 2313330350 κα. Γλυκερία Καραλή, 2313330429 κα Κωνσταντίνα Ευγενίου και 2313330428 κ. Γεώργιος Φανέλης.

Για την ΔΑΟΚ ΠΕ Ημαθίας κα Όλγα Τσεχελίδου τηλ.2331350152

Απάντηση