ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

Ημαθία: ‘Φαρ-ουεστ’ σε ξενοδοχείο – Ερωτική αντιζηλία πρώην φυλακισμένου για φόνους, με δικηγόρο

Μπήκαν “σαν κύριοι”, αλλά φτάνοντας στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου μετέτρεψαν το χώρο σε “φαρ-ουεστ”

Δράστες του πρωτοφανούς επεισοδίου δύο άτομα, ο …ενδιαφερόμενος και ο συνεργός του, πιθανόν αλλοδαπός.

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σε ξενοδοχειακή μονάδα, ξεκίνησε μια μέρα νωρίτερα και είχε σαν αιτία την ερωτική αντιζηλία μεταξύ δικηγόρου και πρώην τρόφιμου φυλακών.

Ο δράστης, ο οποίος εξέτισε μακρά ποινή φυλάκισης για δύο φόνους που έχει διαπράξει, εμφανίστηκε την προηγούμενη ημέρα στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, δήλωσε ψεύτικο όνομα και είπε ότι αναζητά δικηγόρο που διέμενε εκεί.

Ανέφερε ότι αναζητά τον δικηγόρο για να τον φιλέψει με φρέσκα…κεράσια…

Η ρεσεψιόν επικοινώνησε με τον πελάτη του ξενοδοχείου, τον δικηγόρο, ο οποίος απάντησε ότι δεν επιθυμεί να δεχτεί κανέναν και όποιος τον ζητούσε να άφηνε όνομα και τηλέφωνο και θα επικοινωνούσε ο ίδιος αργότερα.

Ο επισκέπτης έφυγε, μπαίνοντας σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο αγροτικό. Όλο το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας.

Την επομένη το πρωί ο ίδιος και ένα ακόμη άτομο εμφανίστηκαν στο ξενοδοχείο. Έφτασαν πεζοί στο χώρο, κάτι από το οποίο εικάζεται ότι έκρυψαν κάπου το αυτοκίνητό τους.

Τη στιγμή εκείνη στο χώρο της ρεσεψιόν βρίσκονταν δύο εκ των ιδιοκτητών και μια εργαζόμενη, ενώ σε διπλανό χώρο δύο ηλεκτρολόγοι επισκεύαζαν κάποια ηλεκτρική βλάβη.

Με το που μπήκαν μέσα, ο δράστης έβγαλε ένα μαχαίρι με το οποίο άρχισε να απειλεί τους παρισταμένους, βρίζοντας και φωνάζοντας και ζητώντας να τον αφήσουν να ανέβει στον πρώτο όροφο όπου διέμενε ο δικηγόρος.

Ο συνεργός του που ακολουθούσε άνοιξε τη ζακέτα που φορούσε και έβγαλε ένα όπλο (πιθανόν κοντόκανη καραμπίνα) και απειλούσε ότι θα πυροβολήσει.

Ο δράστης άρχισε να χειροδικεί σε βάρος των δύο ιδιοκτητών, φωνάζοντας σε έξαλλη κατάσταση “θα δείτε τι θα πάθετε  που τον καλύπτετε” και διάφορα τέτοια, ενώ ταυτόχρονα άρπαξε τα κινητά τηλέφωνά τους.

Ο δικηγόρος, αλλά και οι ηλεκτρολόγοι που δούλευαν σε διπλανό χώρο τηλεφώνησαν στην αστυνομία η οποία κατέφτασε πολύ γρήγορα…

Ο δράστης και ο συνεργός του έσπευσαν να εξαφανιστούν στην ευρύτερη αγροτική περιοχή όπου και πέταξαν τα κινητά τηλέφωνα τα οποία άρπαξαν από τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου.

Οι δύο ιδιοκτήτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Βέροιας με τραύματα στο πρόσωπο και αιμορραγία.

Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης ο οποίος έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για δύο φόνους που έχει διαπράξει στο παρελθόν, βρίσκεται σε ερωτική αντιζηλία με τον δικηγόρο.

Ο δικηγόρος, με καταγωγή από τη Βέροια, αλλά που ανήκει σε άλλο δικηγορικό σύλλογο, φέρεται να συνδέεται αισθηματικά με νεαρή κοπέλα με την οποία ο δράστης διατείνεται ότι υπήρξαν ζευγάρι στο παρελθόν και συνεχίζει να τη διεκδικεί.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί επεισόδιο για την ίδια ή για άλλη αιτία.

Πριν ένα χρόνο προκάλεσε επεισόδιο σε καφέ της Βέροιας, όπου εργαζόταν η  νεαρή κοπέλα, όπου επιτέθηκε και χειροδίκησε σε βάρος του ιδιοκτήτη.

Verianet News

Απάντηση