ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Π.Γκυρίνης: Νόμιμα, με γνώμονα την αποτελεσματικότητα και σε δεύτερη μοίρα το οικονομικό η απευθείας ανάθεση του έργου καταπολέμησης των κουνουπιών.(video)

Νόμιμα και μετά από έρευνα για την αποτελεσματικότητα των εταιρειών στην καταπολέμηση των κουνουπιών, ανατέθηκε η σύμβαση του έργου με απευθείας ανάθεση,είπε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης,το πρωί της Πέμπτης 1/6 στο ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 σε τηλεφωνική του παρέμβαση κατά την Διάρκεια της ενημερωτικής εκπομπής ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ” με τον Τάσο Καμπάνη.

Το οικονομικό μπαίνει σε δεύτερη μοίρα είπε γιατί αυτό που προέχει είναι η αντιμετώπιση του προβλήματος και γι αυτό ανέβηκε ο προυπολογισμός από τις 15000 ευρώ τα προηγούμενα χρόνια σε 70000 ευρώ σήμερα.

Βέβαια όταν ρωτήθηκε πως και γιατί δόθηκε σε μια από τις δύο εταιρεία που ήταν και ε πέρυσι που κατά γενική ομολογία τα αποτελέσματα δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικά, δημιουργώντας πολλές αντιδράσεις και παράπονα κατοίκων του Δήμου,είπε,ότι όντως υπήρξαν τα προβλήματα. όμως χωρίς να θέλει να καταλογίσει ευθύνες,η καταπολέμηση των κουνουπιών γίνεται από την Περιφέρεια και ο Δήμος συμμετέχει επικουρικά.Τον διαβεβαίωσαν δε οι αρμόδιες υπηρεσίες και οι υπάλληλοι του Δήμου ότι η εταιρεία έπραττε στο ακέραιο τα προβλεπόμενα από την σύμβαση.

Για το ότι έσπασε το έργο στα τέσσερα για να έχει την δυνατότητα της απευθείας ανάθεσης.Είπε ότι έγινε για να υπάρχει δυνατότητα στα συνεργεία της εταιρείας να παρεμβαίνουν άμεσα σε όποιο σημείο του Δήμου έχει μεγαλύτερο πρόβλημα.

Μίλησε δε και απαξιωτικά για την εταιρεία SOLUTIONS που έκανε την καταγγελία,λέγοντας ότι αν έπαιρνε κάποιο κομμάτι της δημοπρασίας τώρα δεν θα ασχολούνταν κανένας και ούτε καταγγελία θα γινόταν.(Αυτό σε συνδυασμό με ότι όλα γίνανε νόμιμα προκάλεσε και την αντίδραση της Κ.Ουζούνη που είπε ότι ”ψεύδεται ο Δήμαρχος.Σε άλλη ανάρτηση η παρέμβαση της Κ.Ουζούνη)

Όπως βέβαια και την δική μας αντίδραση προκάλεσε όταν ο Δήμαρχος είπε ότι κανένα μέσο δεν επικοινώνησε μαζί του, για να ακούσει την δική του θέση.

Εμείς βέβαια όπως και εκείνη την στιγμή έτσι και τώρα υπενθυμίσαμε και ενημερώνουμε και εσάς, ότι επικοινωνήσαμε μαζί του πριν την καταγγελία και του ζητήσαμε να παρέμβει κατά την διάρκεια της εκπομπής και αν ήθελε ακόμη και κατ’αντιπαράθεση με την Κ.Ουζούνη ,για να ακούσουμε και την δική του θέση,κάτι που στο τέλος αναγκάστηκε να παραδεχθεί.

 

Απάντηση