ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΑΙΔΕΙΑ

Βράβευση των διακριθέντων μαθητών από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (ΦΩΤΟ)

Tο Παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ) διοργάνωσε, με την αιγίδα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 στο Γήπεδο μπάσκετ Εληάς στη Βέροια, εκδήλωση βράβευσης των μαθητών των τάξεων Ε΄ και ΣΤ΄ των Δημοτικών Σχολείων της Ημαθίας, που διακρίθηκαν στον 11ο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά» καθώς και τους μαθητές οι οποίοι διακρίθηκαν στον 5ο Τοπικό Μαθηματικό Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά».

Την εκδήλωση άνοιξε το συγκρότημα Filippos Glee Band.

Χαιρέτησαν και βράβευσαν τους μαθητές: ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Βέροιας κ. Σοφιανίδης Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Δήμου Νάουσας κ. Δάγγας Στέλιος, ο πρώην πρόεδρος της ΕΜΕ Ημαθίας και μέλος του Διοικητικού συμβουλίου της ΕΜΕ καθώς επίσης και διευθυντές σχολείων της Ημαθίας.

Η Πρόεδρος του Παραρτήματος Ημαθίας κ. Χαρίκλεια Σαραφοπούλου, ευχαρίστησε όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, συγχάρηκε τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους γονείς τους για τις διακρίσεις στους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς και μίλησε για τα οφέλη των μαθηματικών διαγωνισμών. Αναφέρθηκε στο έργο του Παραρτήματος και στις επόμενες δράσεις του, όπως είναι η ίδρυση ενός χειμερινού μαθηματικού σχολείου και την ίδρυση ενός νέου μαθηματικού διαγωνισμού για παιδιά με οπτική αναπηρία.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ημαθίας της EME εύχεται στους μαθητές υγεία, πρόοδο και καλό καλοκαίρι. Στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης της μαθηματικής τους παιδείας, τους καλεί να συμμετέχουν στους επόμενους μαθηματικούς διαγωνισμούς.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή
Η Πρόεδρος
Χαρίκλεια Σαραφοπούλου
Η Γενική Γραμματέας
Αλεξάνδρα Στυλιανίδου

http://www.veriotis.gr/

Απάντηση