ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση κατά της βουλευτή Φρώσος Καρασαρλίδου

Η ανώνυμη τοιχοκόλληση λίβελων κατά της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Φρόσως Καρασαρλίδου στη Νάουσα, δεν είναι μόνο μια πράξη καταδικαστέα. Είναι μια πράξη άνανδρη, ανθρώπων οι οποίοι καταργούν τον δημόσιο διάλογο επειδή τον φοβούνται και οι οποίοι προσπαθούν να πλήξουν πολιτικά και προσωπικά ένα δημόσιο πρόσωπο με αναλήθειες και στρεβλώσεις που εύκολα καταρρέουν.

Οι άνανδροι αυτοί τοιχοκολλητές καταφέρονται εναντίον μιας βουλευτίνας, η οποία έδωσε και δίνει ασταμάτητα πολλούς αγώνες για την περιοχή της Νάουσας και της Ημαθίας, μαζί με τους άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Αγώνες για την λειτουργία της ΕΝ ΚΛΩ, αγώνες για το Νοσοκομείο της Βέροιας και της Νάουσας, αγώνες για τα αγροτικά προβλήματα, αγώνες για τους Μικρομεσαίους κλπ. Αγώνες που η πλειοψηφία της κοινωνίας των πολιτών της Νάουσας και της Ημαθίας, παρακολουθεί και αναγνωρίζει. Και αγώνες που δεν αναιρούνται από κανέναν λίβελλο.

Καλούμε τους “εκπροσώπους΄΄ της επονομαζόμενης Κοινωνίας πολιτών να αποκτήσουν το πολιτικό θάρρος και να βγάλουν τη μάσκα τους. Όχι για να τους κρίνει η δικαιοσύνη. Για να τους κρίνει η κοινωνία των πολιτών την οποία επικαλούνται τόσο αυθαίρετα.

Τους προσκαλούμε να φανερώσουν το πρόσωπο και την φωνή τους παρότι γνωρίζουμε πως πρόκειται για ένα μάταιο προσκλητήριο. Οι τοιχοκολλητές τέτοιων ψεμάτων δεν θα μπορούσαν να έχουν την πολιτική ανδρεία που απαιτείται. Μα φιγούρες που θρέφονται από τα αποφάγια της μισαλλοδοξίας και της πολιτικής ανυπαρξίας τους, δεν μπορούν να επηρεάσουν με το μίσος τους μια κοινωνία ψύχραιμη αρκετά για να διακρίνει τα κατάφωρα ψέματα από την αλήθεια.

 

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

 

Απάντηση