ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Εκδρομή στο φαράγγι της Κράστας – Κ υ ρ ι α κ ή 2/7/2017 10.30 πρωινής από πλατεία Γιαννακοχωρίου

Πρώτο, επίσημο βάδισμα, φέτος, στο Φαράγγι της Κράστας και της διάσχισής του, αγκαλιάζοντας τον τόπο της φύσης, με πολλές συμμετοχές στο αντάμωμα, στις αισθήσεις!

Η ομάδα go krasta, Κτήμα Κυρ Γιάννη, Κτήμα Κελεσίδη, Δίκτυο ‘Εν Ναούση’, Τοπικό Συμβούλιο- Πολιτιστικός Σύλλογος- Αγροτικός Συνεταιρισμός- Γιαννακοχωρίου, ” γραμμόφωνο ”, η χορευτική ομάδα Ε.Λ. Νάουσας με την Αντωνία Νικολάου, Δήμος Νάουσας και τα ” Όρνια της Κράστας ”…Σας καλούν ευτυχείς , βεβαιωμένοι της ωραιότητας, στο ποτάμι Μέγα Ρέμα, στο Φαράγγι της Κράστας, το ολόδροσο, το καταπράσινο, το μουρμουρισμένο, με σπουδαίους σταθμούς Δέση, Μέση, Στενό, Γαλάζια Νερά, Πράσινα Νερά, Φουρκέτα, Μαύρο Λιμάνι, Αερόπετρα, Καταρράκτης, μιας πεντάωρης διαδρομής και μέχρι τον Οκτώβριο επισκέψεις! Η πορεία και ο χρόνος , ελαχιστοποιείται κατ΄επιθυμίαν…

Οι εκδρομείς έχουν καπελάκια, νεράκια, ξηρούς καρπούς, σοκολάτες και χωριατόπιτες, μαγιό, με ευθύνη της διαδρομής ημών των ιδίων, αλλαξιές υποδημάτων κ α ι θα καλωσοριστούν στην πλατεία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γιαννακοχωρίου με ” ωτία – πισία ” και με το πέρας της διαδρομής, στη Δέση, στο ποτάμι, αναμένουν οίνοι, μεζέδες, χαλβάς, ροδάκινα, δαμάσκηνα, χαρές.

Ε λ ά τ ε ! Κυριακή 2/7/2017
10.30 Πρωινής – Από πλατεία Γιαννακοχωρίου
Τηλέφωνα επικοινωνίας με τα ” Όρνια της Κράστας ” : 23320 51124 και 6939699902

Απάντηση