ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μιχάλης Χαλκίδης: Δέχομαι πιέσεις να κατέβω υποψήφιος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.Το που θα το ανακοινώσω το Φθινόπωρο

Φωτιά βάζει στο πολιτικό σκηνικό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ημαθία,ο Μιχάλης Χαλκίδης,ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει η κεντρική πολιτική σκηνή και δεν τον αφήνει αδιάφορο το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του για τον πρώτο η’ δεύτερο βαθμό της Αυτοδιοίκησης.

Συγκεκριμένα, πριν λίγες ημέρες το alexandreia-gidas.gr δημοσίευσε ρεπορτάζ με τίτλο ”Αποκλειστικό: Συνάντηση στη Χαλκηδόνα με θέμα υποψήφιο δήμαρχο Αλεξάνδρειας!”.Εδώ

Το ρεπορτάζ λοιπόν αναφερόταν στην συνάντηση στελεχών σχεδόν όλων των κομματικών αποχρώσεων,τα οποία όλα συμφωνούσαν ότι «ο νυν δήμαρχος δεν πρέπει να παραμείνει άλλο στην εξουσία», συνδέοντας την άποψη αυτή (όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται) με το «ανύπαρκτο έργο του» και κυρίως με την «έλλειψη κάθε αναπτυξιακής προοπτικής για το μέλλον του δήμου Αλεξάνδρειας» και

Ότι, ο πλέον κατάλληλος για να ηγηθεί, σε αυτή τη νέα προσπάθεια για τον δήμο Αλεξάνδρειας, είναι ο Μιχάλης Χαλκίδης.

Εμείς λοιπόν με αφορμή αυτό το ρεπορτάζ,αλλά και παλαιότερη δήλωσή του στο ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 ”ότι ο πολιτικός μου κύκλος δεν έχει τελειώσει”, βρήκαμε τον Μιχάλη Χαλκίδη ο οποίος.

Δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την έλλειψη έργου από την διοίκηση Γκυρίνη και προσωπικά από τον ίδιο τον οποίο θεωρεί πολύ λίγο.

Δεν αρνήθηκε το ενδιαφέρον του για τον Δήμο Αλεξάνδρειας,αλλά και τις πιέσεις που δέχεται για να κατέβει ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης,αλλά και ως υποψήφιος για τον Δήμο της Βέροιας.

Ως τόσο όμως ακόμη δεν έχει αποφασίσει για το τι θα πράξει και αναμένεται μέσα στο Φθινόπωρο να καταλήξει και να ανακοινώσει την απόφασή του.

Πάντως η δική μας η αίσθηση ”όπως και παλαιότερα σας την είχαμε καταθέσει”είναι ότι ο Μιχάλης Χαλκίδης θα επιλέξει την υποψηφιότητα για  τον  Δήμο της Αλεξάνδρειας.

Ίδωμεν.

 

 

Απάντηση