ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Δήμος Βέροιας ενημερώνει τους Δημότες του,για τα αδέσποτα ζώα

Ο Δήμος Βέροιας ενημερώνει του Δημότες του, ότι στην συνεχιζόμενη προσπάθεια μείωσης του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, καθώς και της εξάλειψης του φαινομένου εγκατάλειψης δεσποζόμενων ζώων από τους ιδιοκτήτες τους, αποφάσισε να συνδράμει στην προσπάθεια των αρμόδιων ελεγκτικών μηχανισμών για αποτελεσματικότερους και ουσιαστικότερους ελέγχους.

Συγκεκριμένα, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Καθαριότητας-Ανακύκλωσης-Περιβάλλοντος-Πολιτικής Προστασίας και Ζωικής Παραγωγής-Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων, κ. Παπαδόπουλος Βασίλειος, παρέδωσε στον κ. Μοσχόπουλο Θωμά, Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Βεροίας, ένα ηλεκτρονικό σαρωτή ανάγνωσης microchip (scanner) ώστε να διευκολύνει το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας στον έλεγχο της τήρησης  των υποχρεώσεων των ιδιοκτητών δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς όπως αυτές απορρέουν από την νομοθεσία.

Υπενθυμίζουμε στους δημότες μας να μεριμνούν για τη σήμανση και καταγραφή των ζώων τους, προσκομίζοντας αυτά σε πιστοποιημένο κτηνίατρο και ακολούθως να ενημερώνουνε το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου μας (τηλέφωνα επικοινωνίας 2331350563 και 2331071336),  διότι σε αντίθετη περίπτωση τα πρόστιμα που επιβάλουν οι ελεγκτικές αρχές  είναι ιδιαίτερα αυστηρά.

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

 

 

 

Απάντηση