ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Τάσος καραμπατζός:Αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη για το έλλειμμα του 1.700.000. Δεν υπήρξε κατάχρηση. Μπορεί να είμαι και πάλι υποψήφιος ΤΟ 2019(video)

Συνέντευξη παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής 24/11,ο Τάσος καραμπατζός πρώην Δήμαρχος Νάουσας, στην εκπομπή ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ” Του ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 και στους δημοσιογράφους Τάσο Καμπάνη και Γρήγορη Κυριακίδη από την εφημερίδα της Νάουσας Παρατηρητής.

Αφορμή αυτής της συνέντευξης το 1 εκατομμύριο 700.000 ευρώ έλλειμμα από την δημοτική επιχείρηση ΤΑΒ μετά την εκκαθάριση που έγινε από τον εκκαθαριστή κύριο Βλαχόπουλο. Έλλειμμα το οποίο δημιουργήθηκε κατά της διάρκεια της θητείας του κυρίου Καραμπατζού

1)Στο κλίμα της εποχής ότι δεν έπρεπε να απολύσει και άλλο κόσμο μιας και η Νάουσα είδη ήταν επιβαρυμένη από απολύσεις λόγω κλεισίματος πολλών επιχειρήσεων της περιοχής.

2)Στην η γραφειοκρατία η οποία έγινε εντονότερη μετά το 2010

3)  Και στην έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού

Απέδωσε το έλλειμμα που δημιουργήθηκε την περίοδο εκείνη ο κύριος Καραμπατζός.

Ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για το έλλειμμα αυτό.Όμως όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο από κάθε τι είναι ότι από το έλλειμμα αυτό δεν υπάρχει κατάχρηση από κανέναν Ούτε του ενός ευρώ.

Ερωτηθείς ακόμη.

Αν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του 2019

Πώς κρίνει την διοίκηση μετά από 3 χρόνια του κυρίου Κουτσογιάννη

Και πώς αξιολογεί τα δικά του στελέχη,είπε.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο λέγοντας ότι στην πολιτική ποτέ δεν μπορείς να πεις ποτέ και ότι ο ίδιος θα συναποφασίσει με τα στελέχη του για το τι θα πράξει.

Μηδενικό, καθόλου αναπτυξιακό και επικεντρώνονται απλά και μόνο στις ασφαλτοστρώσεις

Τέλος Όσον αφορά τα δικά του στελέχη τα χαρακτήρισε αξιόλογα,έμπειρα και ικανά και αίτημα αν χρειαστεί να αναλάβουν και την διοίκηση του δήμου.

 

Απάντηση