ΗΜΑΘΙΑ

Σωματική επίθεση σημειώθηκε χθες το βράδυ από Παλαιστίνιο σε νεαρή γυναίκα στην Αλεξάνδρεια.

Την Παρασκευή 29/12 περίπου στις 21:30 νεαρή γυναίκα που έβγαλε το σκυλάκι της βόλτα όπως κάθε βράδυ , όταν έφτασε στο πάρκο Δημητρίου Πρόιου (κοντά στα φανάρια της Δωδώνης) αντιλήφθηκε έναν άντρα να την κοιτάζει περίεργα και επίμονα και την ακολούθησε.
Φτάνοντας στον δρόμο Ελευθερίου Βενιζέλου απέναντι από το 1ο Γυμνάσιο & Λύκειο Αλεξάνδρειας ο παράξενος άνδρας ο οποίος ήταν μικροσκοπικός και πολύ αδύνατος πλησίασε την γυναίκα από πίσω κι όταν εκείνη το αντιλήφθηκε, σταμάτησε. Τότε σταμάτησε και εκείνος κι έκανε μια άσεμνη χειρονομία πιάνοντας τα οπίσθια της. Η γυναίκα αντέδρασε σπρώχνοντάς τον και στέλνοντάς τον μερικά μέτρα μακριά της, αυτός συνέχισε να την παρενοχλεί κάνοντας άσεμνες χειρονομίες με τα χέρια του, κλείνοντας την το μάτι και μιλώντας στην γλώσσα του.
Τότε αυτός συνέχισε να προχωρά σαν να μην συνέβη τίποτα , δείχνοντας το θράσος του κάτι που εξόργισε την γυναίκα η οποία τον ακολούθησε κάλεσε την αστυνομία και τον συνέλαβε.
Η γυναίκα του έκανε μήνυση και σήμερα έγινε η δίκη όπου κατέθεσαν και οι δύο. Ο Παλαιστίνιος που είναι γεννημένος το 1990, έχει έρθει στην χώρα μας ζητώντας άσυλο και μένει στο hot spot της Αλεξάνδρειας , κρίθηκε ένοχος με 12μηνη φυλάκιση , 3ετούς αναστολή και εξαγοράσιμη ποινή.

Απάντηση