ΕΙΔΗΣΕΙΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Χριστουγεννιάτικη Έκθεση από την Οργανική Μονάδα Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

 

Η Διοίκηση του Γ.Ν.Θ. “Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ” -Ψ.Ν.Θ., Οργανική Μονάδα Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, διοργανώνει, μέσω του Γραφείου Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Έρευνας & Καινοτόμων Δράσεων και σε συνεργασία με τα Οργανωμένα Προγράμματα Αποκατάστασης, τα Προγράμματα Απεξάρτησης και τις Μονάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης, διήμερη Χριστουγεννιάτικη Έκθεση το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, 10:00πμ. – 22:00μμ., στην Πλατεία Ναυαρίνου (Τσιμισκή & Δημ. Γούναρη), στη Θεσσαλονίκη.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται σε μια συνεχή προσπάθεια προσέγγισης και ευαισθητοποίησης της τοπικής αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας με στόχο την καταπολέμηση του στίγματος και της άρσης του κοινωνικού αποκλεισμού και παράλληλα της κοινωνικής αποδοχής και ένταξης, τόσο των ψυχικά πασχόντων όσο και των εξαρτημένων ατόμων.

Σημαντικοί αρωγοί στην προσπάθεια μας αυτή είναι ο Σύλλογος Φίλων του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, ο Σύλλογος Φίλων Π.Ε.Θ.Ε.Α. “ΑΡΓΩ”, Ο Σύλλογος Φίλων Εξαρτημένων Ατόμων “ΙΑΝΟΣ” και ο Δήμος Θεσσαλονίκης, με την δωρεάν παραχώρηση χώρου.

Απάντηση