ΕΙΔΗΣΕΙΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΥΓΕΙΑΣ

Ολοκληρώθηκε η χειμερινή αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Δέλτα

Διακόσιες εξήντα εννιά φιάλες (269) αίματος προστέθηκαν στην Τράπεζα Αίματος του Δήμου Δέλτα, μετά την ολοκλήρωση του χειμερινού κύκλου αιμοδοσίας στις Δημοτικές Κοινότητες.

«Η Αιμοδοσία γενικότερα, είναι μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης, προς όποιους έχουν ανάγκη για αίμα. Όμως είμαστε εν δυνάμει ασθενείς και ανά πάσα στιγμή μπορεί να χρειαστούμε ο οποιοσδήποτε για τον ίδιο μας τον εαυτό. Έτσι η συμμετοχή μας θεωρείται απαραίτητη, κυρίως προς τον ίδιο μας τον εαυτό. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που δηλώνει παρών στις αιμοδοσίες που διοργανώνουμε σε κάθε κοινότητα σε συνεργασία με τους υπαλλήλους μας.» δήλωσε ο Δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος.

«Θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος πώς είμαστε εδώ για να τονίσουμε ότι η αιμοδοσία είναι μία από τις προτεραιότητες μας. Είναι ένα κοινωνικό έργο που στηρίζεται και γίνεται, από εμάς για εμάς. Εμείς θα συνεχίσουμε να δρούμε για το κοινό καλό. Παρότι φαίνεται πως αυτή η δράση γίνεται όλο και μεγαλύτερη, εμείς επιμένουμε να καλούμε όσους δεν συμμετέχουν, να ενεργοποιηθούν» δήλωσε η Δημοτική Σύμβουλος Ελένη Νικολτζούκη.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Δέλτα κάθε χρονιά διοργανώνει δύο τακτικές εθελοντικές αιμοδοσίες (εαρινή – χειμερινή περίοδο) σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα, δίνοντας την ευκαιρία στους δημότες να δώσουν αίμα εύκολα και γρήγορα.

Τα μέλη της Τράπεζας Αίματος και οι συγγενείς που χρειάζονται αίμα, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Δήμο στο τηλέφωνο 2310-797175 με την κ. Νατάσα Μουλασιώτου, τόσο για τη χορήγηση όσο και για την αναπλήρωση των φιαλών.

Απάντηση