ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Άνδρας πήρε όπλο αστυνομικού, δραπέτευσε και μετά από καταδίωξη αυτοκτόνησε

Πυροβόλησε για εκφοβισμό, δραπέτευσε με αυτοκίνητο και καταδιώχθηκε από ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. – Ο δράστης ήταν γύρω στα 26, χωρισμένος, με τρία παιδιά και φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα

Ένας άνδρας, στο ΑΤ Ευόσμου Θεσσαλονίκης, άρπαξε υπηρεσιακό όπλο από γυναίκα αστυνομικό κι αφού πυροβόλησε για εκφοβισμό, δραπέτευσε με αυτοκίνητο και καταδιώχθηκε από ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., ενώ, λίγη ώρα αργότερα, φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Πληροφορίες ότι ο δράστης αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Πλήθος αστυνομικών έχει αποκλείσει την περιοχή όπου κατέληξε πριν από λίγο ο άνδρας.Τον καταδίωξαν και τον σταμάτησαν στην συμβολή της οδού Μαιάνδρου με τον Περιφερειακό.

Υπήρξε λεκτική επίθεση από Ρομά -που βρίσκονται στο σημείο όπου κατέληξε ο άνδρας- με τους αστυνομικούς. Να σημειωθεί πως ο δράστης ήταν γύρω στα 26 ήταν χωρισμένος με τρία παιδιά και φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα.

Κλειστή είναι η Περιφερειακή Οδός της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου της Μαιάνδρου και στο ρεύμα προς δυτικά, όπου γράφτηκε το φινάλε του επεισοδίου με “πρωταγωνιστή” τον 26χρονο.

Αρχικές πληροφορίες έλεγαν πως ο 26χρονος ήταν κρατούμενος. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας βρέθηκε αργά το μεσημέρι στο συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα, όταν για λόγους που ερευνώνται άρπαξε το υπηρεσιακό όπλο αστυνομικού κι άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και κινήθηκε προς την Περιφερειακό Οδό, όπου, όταν εγκλωβίστηκε από αστυνομικούς, φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Παπανικολάου”.

Πηγή: seleo.gr

Απάντηση