ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Βίντεο: Ασυνείδητος οδηγός εγκαταλείπει ποδηλάτισσα στη Θεσσαλονίκη

Η έκκληση της μητέρας της! – Αναζητά πληροφορίες για τον οδηγό – Δείτε τι ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό

Ένα σοκαριστικό βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας! Μητέρα στη Θεσσαλονίκη αναζητά πληροφορίες για το αυτοκίνητο που παρέσυρε την κόρη της.

Η ανήλικη κόρη της έκανε ποδήλατο στο Κορδελιό, όταν την παρέσυρε και την χτύπησε ι.χ αυτοκίνητο. Μάλιστα το οδηγός εγκατέλειψε το κορίτσι. Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 25 Μαΐου στις 6.00 το πρωί.

Η ίδια η μητέρα του κοριτσιού, ανήρτησε το σχετικό βίντεο που δείχνει την παράσυρση της κόρης της , στην ομάδα του facebook ” Κατοικώ στον δήμο Ευόσμου- Κορδελιού”, με σκοπό να βρεθεί ο οδηγός που παρέσυρε το παιδί της. Σε σχόλια της, μεταξύ άλλων αναφέρει χαρακτηριστικά, «θα χρειαστεί καιρος για να γίνει τελείως καλά ,αλλα δοξάζω τον Θεό που δεν ήταν κατι χειρότερο».

Δείτε παρακάτω το βίντεο με το σχόλιο της μητέρας της
Καλημέρα,θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές σας και την προσπάθεια να βοηθήσετε στο ατύχημα που είχε η κόρη μου που την εγκατέλειψε ο ασυνείδητος οδηγός. Έχω κάποια στοιχεία μέσα από το βίντεο που είδα, οπότε εδώ χρειάζομαι και την δική σας βοήθεια. Ίσως γνωρίζει κάποιος κάτι για το αυτοκίνητο αυτό. Ειναι μαρκας Alfa Romeo 147, χρώμα μαύρο με φιμέ τζάμια κι ασημί χειρολαβές στις πόρτες. Η πινακίδα του είναι στο πλάι. Ίσως κάποιος να ξέρει κάτι με τα χαρακτηριστικά που δίνω. Σας ευχαριστώ και πάλι κι εύχομαι κανείς γονιός να μην ζήσει αυτό που έζησα και ζω. Εδω βάζω και το βίντεο πως ακριβώς έγινε και φαίνεται το αυτοκίνητο. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να τραβήξω καλές φωτογραφίες.

 

 

Απάντηση