ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τρίτη 10/1

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με περισσότερη σοβαρότητα. Πρέπει να προγραμματιστείς περισσότερο, για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου. Μην σε πιάνει πανικός και μείνε συγκεντρωμένος στις κινήσεις σου, γιατί μόνο έτσι θα τα καταφέρεις.

Αισθηματικές
Ξέχασε καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στην σχέση σου γιατί θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Η Αφροδίτη που παραμένει στους Ιχθείς θα σου δώσει σήμερα θετικές επιρροές για να μετατρέψεις το κλίμα από αρνητικό σε θετικό ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου. Οι αδέσμευτοι Κριοί μην επαναπαύεστε γιατί η περίοδος είναι αρκετά θετική, για να κάνετε την γνωριμία που θέλετε.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου τα πράγματα είναι πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες ή να κάνεις αλλαγές, που θα φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

/

Ταύρος
Μια ανήσυχη κατάσταση μπορεί να προκύψει σήμερα στην οικογένειά σου, λόγω κάποιου ξαφνικού προβλήματος που θα προκαλέσει η αρνητική όψη της Σελήνης με τον Άρη αλλά αυτό θα είναι εντελώς περαστικό. Μην αφεθείς στις δυσκολίες και μην τα παρατάς τώρα που τα πράγματα έχουν μπει σε καλό δρόμο.

Αισθηματικές
Πολλά περιθώρια για λάθη μειώνονται σήμερα στην σχέση σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα. Μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφο σου και να έχεις την κατανόηση του. Και αν ακόμη δεν υπάρχει τίποτα σημαντικό στην ζωή σου, μην είσαι ανυπόμονος και δεχτείς την πρόσκληση ατόμου που δεν σε ενθουσιάζει, γιατί στο τέλος της βραδιάς θα το μετανιώσεις.

Επαγγελματικές
Την δουλειά σου την έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα που θα φέρουν μεγάλη επιτυχία στο μέλλον, με αργά και σταθερά βήματα. Στα οικονομικά σου μην κάνεις άσκοπα έξοδα και μην παίρνεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν.

Δίδυμοι
Αυτή η Τρίτη θα είναι αρκετά καλή για εσένα σχετικά με κάποιες κοινωνικές επαφές που θες να κάνεις. Η Αφροδίτη που παραμένει στους Ιχθείς σε επηρεάζει θετικά και η γοητεία σου είναι αυξημένη. Μπορείς να γνωρίσεις νέους, αξιόλογους ανθρώπους, να μιλήσεις μαζί τους για τα όνειρα σου και που ξέρεις? Μπορεί πολύ γρήγορα να σου χρειαστούν για τα επόμενα βήματα σου.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή θα κινηθεί σε καλά επίπεδα μόνο αν εσύ το θελήσεις και δεν αρχίσεις για ακόμη μία φορά τις γκρίνιες και τα παράπονα. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι όλα έχουν ένα όριο και φρόντισε, για το δικό σου καλό, να μην το ξεπεράσεις. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα έχεις έντονο άγχος, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα θέλεις να κάνεις και αλλαγές που όμως καθυστερούν σημαντικά. Κάνε υπομονή και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου. Σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να έχεις πολύ μεγάλη επιφύλαξη.

Καρκίνος
Σήμερα προσπάθησε να βάλεις καινούργια πλάνα για τις προβληματικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου και να ξέρεις ότι οι πλανήτες είναι πολύ φιλικοί με το ζώδιο σου. Ωστόσο καλό θα είναι να μην κινηθείς παρορμητικά μέσα στη γενικότερη αισιοδοξία που σε διακατέχει γιατί θα κάνεις λάθος κινήσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά. Καλό θα είναι για να μπορέσεις να ισορροπήσεις μερικά θέματα, να συζητήσεις με τον σύντροφο σου και θα δεις ότι θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Στην ζωή των αδέσμευτων Καρκίνων, τα πράγματα είναι ευοίωνα και η επικοινωνία και το ταπεραμέντο σας θα σαγηνεύσει το άτομο που θέλετε.

Επαγγελματικές
Δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στην δουλειά σου, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Θα μπορέσεις και θα τα ξεπεράσεις όλα με πολύ ευκολία. Στα οικονομικά σου, θέματα που καθυστερούν, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν καλές λύσεις. Απόφυγε όμως να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

Λέων
Σήμερα μπορείς να δεις μερικά πράγματα από άλλη σκοπιά και να διορθώσεις πολλά κακώς κείμενα που σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η διάθεσή σου θα είναι καλή και θα προσπαθήσεις να λύσεις υποθέσεις που σε αγχώνουν. Αυτό είναι και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις επί του παρόντος.

Αισθηματικές
Έχεις πολλές δυνατότητες και ταλέντο για να συμπαρασταθείς στον σύντροφο σου και να τον στηρίξεις ψυχολογικά, στα προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο. Εσύ που ακόμη δεν έχεις τίποτα στην ζωή σου, η ημέρα προσφέρεται για καινούργιες γνωριμίες αλλά μέχρι εκεί. Μην έχεις την αυταπάτη ότι ο έρωτας θα σε βαρέσει κατακέφαλα, αλλά με αργά και σταθερά βήματα μπορείς να ερωτευτείς.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου σήμερα θα καταφέρεις πάρα πολλά. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να φτιάξεις το πρόγραμμα που σε εξυπηρετεί καλύτερα. Στα οικονομικά θα μπεις σε σκέψεις για το πως θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα τα οποία έχεις από το παρελθόν. Μείνε συνετός και τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν.

Παρθένος
Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας, εσύ όμως πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι στους ίδιους ρυθμούς , γιατί μόνο έτσι θα φτάσεις στην επιτυχία που αναζητάς γρηγορότερα. Προσπάθησε να επιλύσεις οριστικά καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν και μην κρατάς αρνητική στάση σε ζητήματα που απαιτούν ριζοσπαστικές κινήσεις και αποφάσεις.

Αισθηματικές
Οι σκόπιμοι ελιγμοί που θα κάνεις σήμερα, θα σου δώσουν την ευκαιρία να αλλάξεις πορεία στις άσχημες καταστάσεις στην σχέση σου. Και αν ψάχνεις για ταίρι, η Αφροδίτη που παραμένει στους Ιχθείς σου δίνει πολύ ερωτισμό για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις ή αν έχεις βάλει κάποιον στόχο να τον κατακτήσεις.

Επαγγελματικές
Απόφυγε σήμερα στην δουλειά σου να δημιουργήσεις αντιπαλότητες σε σχέση με τους συνεργάτες σου, από το πολύ άγχος που θα έχεις. Μείνε συγκεντρωμένος στο αντικείμενο σου και με λίγο παραπάνω εργασία θα τα καταφέρεις μια χαρά. Στα οικονομικά φρόντισε να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις, ειδικότερα με θέματα δανεικών.

Ζυγός
Προετοιμάσου σήμερα για κάποιες καθυστερήσεις από εκεί που δεν τις περίμενες, όμως μην πανικοβάλλεσαι. Πρέπει να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Επίσης φρόντισε να δείξεις τεράστια προσοχή σε αυτά που λες – ειδικότερα με δικά σου άτομα – για να μην δημιουργούνται αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικές
Σήμερα θα γίνουν κάποια ευχάριστα γεγονότα στην σχέση σου που δεν τα περίμενες και θα χαρείς και εσύ, αλλά περισσότερο ο σύντροφος σου. Και για εσένα που ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, έχεις τις θετικές επιρροές της Αφροδίτης που παραμένεις το ζώδιο των Ιχθύων για να εξομολογήσεις τα αισθήματα σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει και η αντιμετώπιση του θα σε καταπλήξει. Τόλμησε το!

Επαγγελματικές
Μην πάρεις αποφάσεις αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά την δουλειά σου. Μην κρίνεις από την πρώτη στιγμή, αν δεν εξετάσεις πρώτα τα πράγματα εις βάθος. Απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και μην κάνεις καινούργια ανοίγματα, αν δεν τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.

Σκορπιός
Σήμερα μπορεί η μέρα σου να είναι αρκετά αγχώδης, αλλά εσύ δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε γιατί θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους. Οι διάφορες προθεσμίες που έχεις βάλει για να πετύχεις τους στόχους σου πλησιάζουν σύντομα και σιγά- σιγά θα αρχίσεις να απολαμβάνεις τις επιτυχίες, που δεν θα είναι λίγες.

Αισθηματικές
Σήμερα φρόντισε να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφο σου, γιατί με τις τόσες δραστηριότητες που έχεις δεν μπορείς να χαρείς μερικά πράγματα. Όσο για εσένα που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στην ζωή σου, μην πτοείσαι γιατί σήμερα θα κάνεις μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό σου κύκλο και το ηθικό σου θα αναπτερωθεί.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου η ημέρα είναι πολύ καλή, για να συνεργαστείς και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Πες τις ιδέες σου με την πειθώ που μόνο εσύ χειρίζεσαι τόσο καλά και μην αφήσεις περιθώρια απαντήσεων στους συνομιλητές σου. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει στασιμότητα και μερικές υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται έτσι όπως τις θέλεις.
Τοξότης
Σήμερα θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι τώρα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη και πρέπει να το εκμεταλλευτείς αυτό στο έπακρο. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία. Φρόντισε να κάνεις το πρόγραμμά σου και να αρχίσεις να υλοποιείς τους στόχους σου. Κινήσου μεθοδικά για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις.

Αισθηματικές
Σήμερα φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στον σύντροφο σου, να δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα και τότε θα βελτιωθούν πολλές καταστάσεις. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, κάνε τις κινήσεις σου αυτό το βράδυ για να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις, διακριτικά και όμορφα και η τόλμη σου θα ανταμειφθεί.

Επαγγελματικές
Ότι και να κάνεις στον χώρο της δουλειάς σου πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα. Πρέπει να προσέχεις να μην παρασυρθείς από δήθεν άτομα, γιατί θα γίνουν λάθη. Στα οικονομικά μην προκαλείσαι από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε έξοδα άσκοπα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά.

Αιγόκερως
Η ημέρα είναι καλή για να κάνεις τα πράγματα πιο οργανωμένα και να φροντίσεις παραπάνω τον εαυτό σου. Έχεις αρχίσει να αγνοείς αυτά που δεν είναι και τόσο σημαντικά για σένα και αυτό σου δίνει περισσότερο χρόνο να ασχοληθείς με όσα τελικά αξίζει τον κόπο να το κάνεις. Προχώρα στους στόχους σου χωρίς να σε αποσπάσει τίποτε και είναι σίγουρο ότι αυτό που έχεις βάλει στο μυαλό σου, θα είναι το καλύτερο για σένα και την πορεία της ζωής σου.

Αισθηματικές
Με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η Αφροδίτη στους Ιχθείς η μέρα θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με τον σύντροφο σου. Και αν η καινούργια γνωριμία δεν έχει έρθει ακόμη στην ζωή σου, μην ανησυχείς γιατί με την γοητεία που θα έχεις σήμερα μπορείς να κατακτήσεις όποιον κι αν βάλεις στο μάτι.

Επαγγελματικές
Σήμερα στα επαγγελματικά σου ασχολήσου με δικά σου θέματα και μην προσπαθείς να βοηθήσεις μόνο τους άλλους. Αντιθέτως, καλό είναι να ζητήσεις εσύ την βοήθεια των συνεργατών σου για υποθέσεις που δεν προλαβαίνεις. Στα οικονομικά πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, να την σκεφτείς πολύ καλά από πριν. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές.
Υδροχόος
Η μέρα θα είναι αρκετά κουραστική και καταπιεστική, σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση πολλών θεμάτων που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό και ίσως χρειαστεί να συμβουλευτείς και τα άτομα που εμπιστεύεσαι για να βγάλεις σωστά συμπεράσματα.

Αισθηματικές
Σήμερα απόφυγε να κάνεις στην σχέση σου το δικό σου έτσι και μόνο για να σου περάσει, γιατί θα έχεις εντάσεις με τον σύντροφο σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να περιμένετε μία είδηση από το άτομο που έχετε ερωτευτεί που θα σας βάλει σε σκοτούρες και προβληματισμούς. Μην αντιδράσετε αμέσως και σκεφτείτε πρώτα τι είναι αυτό που κρύβεται πίσω της.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να μην πάρεις αποφάσεις αμέσως. Στα οικονομικά σου πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος γι αυτό μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα.

Ιχθείς
Η οξυμένη διαίσθηση που θα έχεις σήμερα θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν έντονα τώρα τελευταία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις γιατί οι προσπάθειές σου θα σε βοηθήσουν να πετύχεις όλους τους στόχους σου.

Αισθηματικές
Σήμερα θα πρέπει οι απόψεις σου να είναι ακλόνητες στην σχέση σου, ώστε να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις πράγματα που σε έχουν προβληματίσει. Στους αδέσμευτους Ιχθείς, η ημέρα θα φέρει πολύ καλές εξελίξεις για νέα γνωριμία με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

Επαγγελματικές
Αλλαγές που θα γίνουν στον επαγγελματικό τομέα καλό θα είναι να προετοιμαστείς, για να έχεις την επιτυχία που θέλεις. Τόλμησε να πεις τα σχέδια σου και χρησιμοποίησε εύστοχα επιχειρήματα για να πείσεις τους συνεργάτες σου να τα ακολουθήσουν. Κάνε σωστό προγραμματισμό σε σχέση με τα οικονομικά σου και απόφυγε τα έξοδα.

Απάντηση