ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τετάρτη 8/2

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα θα νιώθεις αρκετή πίεση αλλά δεν πρέπει να υποκύψεις με τίποτα σε αυτήν την κατάσταση. Είναι αρκετά τα ζητήματα που θα προκύψουν και θα ζητούν μια λύση. Απόφυγε κάθε βιαστική απόφαση γιατί ρισκάρεις να ανακατέψεις και τις καταστάσεις που φαίνεται να έχουν μπει σε μια σειρά. Όπως κι αν έχει, διατήρησε μια ψύχραιμη στάση και μην παρασύρεσαι.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Κριός, άφησε πίσω σου όσο μπορείς τα άγχη και τις εντάσεις και μη μεταφέρεις την κακή σου διάθεση στη σχέση σου. Κράτησε αυτόν τον τομέα της ζωής σου προστατευμένο για να σου προσφέρει σήμερα ευχάριστες στιγμές. Εσύ που αναζητάς το άλλο σου μισό, μην εκπλαγείς αν μάθεις ότι ένα φιλικό σου πρόσωπο τρέφει ερωτικά αισθήματα για το άτομο σου και αν νιώθεις παρόμοια μην φοβηθείς να ξεκινήσεις κάτι μαζί του.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου μπορεί να είναι σε μια στασιμότητα, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου κακό σήμερα με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί και να σταθεροποιεί τα κεκτημένα σου. Προτίμησε να εργαστείς μόνος σου και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει. Απόφυγε τα μπερδέματα και μείνε πιστός στο πρόγραμμα σου, χωρίς να δελεάζεσαι από οικονομικές προτάσεις.

Ταύρος
Μπορεί μέσα στη γενικότερη αναστάτωση που επικρατεί στη ζωή σου να μην το καταλαβαίνεις, αλλά αυτή η περίοδος δε είναι καθόλου κακή για το ζώδιο σου. Τα πράγματα εξελίσσονται όπως θέλεις και μπορείς να χαρείς με πολλά γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σου. Συνέχισε να είσαι σε καλή διάθεση και όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή, καλό θα είναι να βρεις το χρόνο αλλά και τη διάθεση να μιλήσεις με το σύντροφό σου και αν υπάρχουν ζητήματα που σε προβληματίζουν να προσπαθήσεις να τα λύσεις μαζί του με όμορφο και ήρεμο τρόπο. Εσύ που βαδίζεις χέρι χέρι με την μοναξιά σου κάτι καλό θα εμφανιστεί στην ζωή σου και θα σε ανανεώσει.

Επαγγελματικές
Στο χώρο της δουλειά σου, η ημέρα θα σε ανταμείψει για τους κόπους σου και θα λάβεις αναγνώριση από τους συνεργάτες σου σε όλα τα επίπεδα. Μόνο προσοχή στα έξοδά σου γιατί η οικονομική σου κατάσταση διανύει δύσκολη περίοδο και δεν έχεις περιθώρια για περιττές αγορές.
Δίδυμοι
Σήμερα μπορείς να βρεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα που σε προβληματίζουν. Ειδικά σε θέματα που αφορούν την οικογένειά σου τα εμπόδια σιγά – σιγά εξαφανίζονται και μπορείς να έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη-στα σχέδια που ετοιμάζεις. Μην καταπιάνεσαι όμως με πολλά θέματα τα οποία δεν επείγουν γιατί θα αφήσεις πίσω άλλες προτεραιότητες.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, είναι σε μια καλή μέρα όπου οι συζητήσεις με το σύντροφό σου θα είναι εποικοδομητικές και θα σου δώσουν την ώθηση να κάνεις μια νέα αρχή ξεπερνώντας προβλήματα του παρελθόντος. Μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει το καλό κλίμα μεταξύ σας. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά σου πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι χρειάζεται και από εσένα κάποια προσπάθεια για να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου είναι σε μια πολύ καλή φάση και πραγματικά δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τίποτα. Τα έχεις καταφέρει περίφημα και αυτό φαίνεται από την συμπεριφορά που έχουν απέναντι σου οι προϊστάμενοι και οι συνάδελφοι σου. Απομένει να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου για να μπορέσεις να κάνεις όλα όσα θέλεις και απαιτούν χρήματα.
Καρκίνος
Η ημέρα θα είναι αρκετά δυναμική και εσύ θα είσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση και ενέργεια. Θα δείς αρκετά πράγματα να στρώνουν και θα νιώθεις όλο και πιο σίγουρος για τις επιλογές που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Με την καλή διάθεση που έχεις μπορείς να ανταπεξέλθεις σε αρκετές καταστάσεις και να λύσεις ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, οι διαφωνίες που μπορεί να έχεις με τον σύντροφο σου για πρακτικά θέματα του σπιτιού μπορούν να λυθούν αν υιοθετήσεις μία γλυκιά συμπεριφορά απέναντι του και προσπαθήσεις να μην διεκδικείς με απόλυτο τρόπο όλα όσα θέλεις. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά να θυμάσαι ότι γύρω σου υπάρχουν πολλά άτομα που θα επιθυμούσαν να έχουν σχέση μαζί σου. Στο χέρι σου είναι να τους δώσεις μία ευκαιρία!

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου τα πράγματα πρόκειται να κυλήσουν αρκετά ευχάριστα και θα νιώσεις πιο ήρεμος και αισιόδοξος για να βάλεις μπροστά τα νέα σου σχέδια. Οι ανώτεροι σου σου εκφράζουν τον θαυμασμό τους αλλά την δεδομένη στιγμή δεν δύνανται να αυξήσουν το μισθό σου. Κάνε υπομονή και θα έρθει και αυτό με την σειρά του.
Λέων
Σήμερα θα πρέπει να ασχοληθείς λίγο με το παρελθόν! Ζητήματα που έχουν μείνει άλυτα προκύπτουν και πάλι και μάλλον είναι η ώρα να τα δείς πολύ σοβαρά και να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις βιαστικές κινήσεις… Ίσα – ίσα θα χρειαστεί να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος για όλα. Μίλησε με κάποια άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν και μην προσπαθήσεις να αποδείξεις κάτι φτάνοντας στα όριά σου.

Αισθηματικές
Η σχέση σου χρειάζεται μία μικρή ανανέωση και η μέρα θα σε βοηθήσει να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να την αναθερμάνεις. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα πείσεις τον σύντροφο σου να ακολουθήσει τις δικές σου επιθυμίες. Το ίδιο σκηνικό θα πρωταγωνιστήσει και στην ζωή των ελεύθερων του ζωδίου, μιας και η γοητεία σας θα είναι τονισμένη και θα προσελκύσετε τα άτομα που θέλετε.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου, θα είναι σήμερα πολύ απαιτητικά καθώς θα σου πέσει επιπλέον δουλειά και θα κουραστείς να διευθετήσεις όλες σου τις υποχρεώσεις. Βάλε πρόγραμμα για να τα προλάβεις όλα χωρίς να πάθεις πανικό. Απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές και το επιπλέον άγχος που μπορεί να σου προκαλέσουν.
Παρθένος
Σήμερα θα έρθεις σε επαφή με πολλά άτομα, θα κουβεντιάσεις, θα ανταλλάξεις απόψεις και ενδεχομένως να προβληματιστείς από κάποιες συζητήσεις. Απόφυγε να αναλάβεις επιπλέον υποχρεώσεις αν δείς ότι πιέζεσαι να φέρεις εις πέρας όσες ήδη έχεις. Καλύτερα να τελειώνεις με ζητήματα του παρελθόντος για να μην τα ξαναβρείς μπροστά σου.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή, αν είσαι Παρθένος απόφυγε τις εντάσεις και τις χωρίς λόγο διαφωνίες με το ταίρι σου και θα δείς τα πράγματα να βελτιώνονται αισθητά. Για εσένα που κυνηγάς την ευτυχία σε συμβουλεύω να ανοίξεις τα μάτια σου γιατί γύρω σου μπορεί να είναι η γνωριμία που επιθυμείς αλλά λόγω πίεσης και άγχους να μην την βλέπεις.

Επαγγελματικές
Στον τομέα της δουλειάς σου η ημέρα θα είναι έντονη και η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι κάπως δύσκολη. Θα σου γίνουν κάποιες προτάσεις αλλά πρέπει να εξετάσεις καλά όλα τα δεδομένα προτού πάρεις αποφάσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να σταθεροποιούνται. Φρόντισε να μην τα ξανά ανισορροπήσεις!!!
Ζυγός
Είναι κάποια θέματα με τα οποία απέφευγες μέχρι τώρα να ασχοληθείς αλλά τώρα ήρθε η ώρα τους και καλό είναι να ξεμπερδεύεις μαζί τους μια και καλή για να μην τα ξαναβρείς μπροστά σου. Σε αυτές τις κινήσεις θα βρεις συμμάχους από το οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον. Μίλησε τους και ζήτησε ανοιχτά τη βοήθειά τους. Θα νιώσεις πολύ όμορφα με τη στάση τους.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή αν αφήσεις τη γκρίνια και τα αβάσιμα παράπονα που έχεις απέναντι στον σύντροφο σου και κοιτάξεις να περάσεις καλά, θα αισθανθείς μεγάλη συναισθηματική ολοκλήρωση αυτήν τη μέρα. Εσύ που πίνεις καφέ με την μοναξιά σου, να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα έχεις την ευκαιρία να τον μοιραστείς με κάποιο άτομο που θα εισβάλει τώρα στην ζωή σου και θα σου φέρει τα πάνω κάτω.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα σε ακολουθεί σήμερα η τάση για εκκαθάριση εκκρεμοτήτων και μπορείς να δείς έτσι ποια άτομα ή ποιες καταστάσεις στέκονταν εμπόδιο στα σχέδιά σου. Μην κάνεις περιττά έξοδα και μην κλείσεις σήμερα οικονομικές συμφωνίες.
Σκορπιός
Καλό είναι σήμερα να ετοιμαστείς κατάλληλα για μια δύσκολη μέρα. Σου πέφτουν πολλές υποχρεώσεις, οικογενειακές δυσκολίες και έκτακτες καταστάσεις που θα σε αποσυντονίσουν. Μην το βάζεις κάτω με τίποτα. Ίσως χρειαστεί λίγη παραπάνω προσπάθεια από μέρους σου, αλλά η απογοήτευση δεν θα σε βοηθήσει. Αυτό είναι σίγουρο.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα προκληθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός. Φρόντισε να μην δώσεις συνέχεια για να μπορέσεις να περάσεις ένα ήρεμο βράδυ και να ξεκουραστείς όσο μπορείς. Σου χρειάζεται… Οι ελεύθεροι του ζωδίου, να περιμένετε μία είδηση που αφορά άτομο του παρελθόντος. Η ικανοποίηση που θα πάρετε θα σας φτιάξει το κέφι!

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου χώρο θα πετύχεις λίγα πράγματα αν αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει και το αποτέλεσμα θα είναι να ξεφύγεις αρκετά από τους στόχους σου. Άφησε στην άκρη τις σκέψεις που αφορούν τα οικονομικά σου και φρόντισε απλώς να είσαι ήρεμος. Έτσι θα βρεις λύσεις σε όλα τα ζητήματα.
Τοξότης
Η ημέρα θα είναι κάπως κουραστική για εσένα και οι αντοχές σου, τόσο οι πνευματικές όσο και οι σωματικές θα σε προδώσουν. Βρες χρόνο να ασχοληθείς με την υγεία σου και την ξεκούραση σου και γέμισε τις μπαταρίες σου για να δράσεις πιο αποτελεσματικά τις επόμενες ημέρες.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου, αν είσαι Τοξότης, έχεις την υποστήριξη και την βοήθεια του συντρόφου σου για δουλειές και εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι. Καλό είναι να του εκφράσεις την ευγνωμοσύνη σου και ανταπόδωσε του το με κινήσεις που φανερώνουν την αγάπη σου. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να εισβάλλει την ζωή σου, φρόντισε το βράδυ να φορέσεις τα καλά σου και να βγεις βόλτα… όλο και κάποιον ή κάποια θα δουν τα ματάκια σου.

Επαγγελματικές
Οι ιδέες σου σήμερα θα είναι προσοδοφόρες και οι ανώτεροι σου θα τις εκμεταλλευτούν δεόντως για να αυξήσουν τα έσοδα τους. Ταυτόχρονα θα αυξηθούν και τα δικά σου οικονομικά με κάποια έξτρα χρήματα που θα σου δώσουν. Μην οδηγηθείς σε απερίσκεπτες αγορές όσο και αν το επιθυμείς. Κλείσε τώρα τις εκκρεμότητες που έχεις για να μην σε αγχώσουν περισσότερο στο μέλλον.
Αιγόκερως
Η εξυπνάδα σου και οι αυξημένες ικανότητές σου θα σε βγάλουν σήμερα από τη δύσκολη θέση. Αρκετά προβλήματα θα παρουσιαστούν και θα προστεθούν σε ήδη υπάρχοντα κι εσύ θα χρειαστεί να κινηθείς δυναμικά και δραστικά για να τα καταφέρεις. Μην αφήσεις να σε παρασύρουν άνθρωποι που δεν είναι τόσο αποφασιστικοί.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου, αν είσαι Αιγόκερως, σε περιμένουν ευχάριστες στιγμές αρκεί να μην αφήσεις το άγχος και την ένταση που νιώθεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου να μπουν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου και δημιουργήσουν προβλήματα. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στην ζωή σου, μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις τα μέρη που κινείσαι αλλά και τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι;

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα και να βρεις τις αιτίες που αφήνουν πίσω τα σχέδιά σου. Αν ανακαλύψεις τι φταίει θα μπορέσεις να το διορθώσεις. Ειδικά τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή για να μην ξεφύγεις πάλι…
Υδροχόος
Επειδή δεν θα μπορέσεις να τα κάνεις όλα σήμερα, βάλε έναν καλό προγραμματισμό και κινήσου με ψυχραιμία για να μπορέσεις να ξεμπερδεύεις με όσο το δυνατόν περισσότερα ζητήματα μπορείς. Βρες το χρόνο να δείς άτομα που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν και κάνε μαζί τους μια ξεκάθαρη κουβέντα. Αυτή η τακτική θα σε αποσυμφορήσει αρκετά.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου ζητήματα , αν είσαι Υδροχόος μπορούν να είναι σε πολύ καλή φάση σήμερα αν σκεφτείς τι ακριβώς θέλεις και το ζητήσεις από τον σύντροφό σου. Αλλά και για όσους είστε μόνοι, το να σκεφτείτε τι θέλετε θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο… Μην το καθυστερείτε, γιατί έτσι θα στρώσετε το δρόμο για την ερωτική σας αποκατάσταση.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου μην αγχώνεσαι και μην αφήνεις κάποιες πιεστικές καταστάσεις που αντιμετωπίζεις να σε αποσυντονίσουν εντελώς. Βρες λίγο χρόνο για περισυλλογή και οργάνωσε καλύτερα τα σχέδια σου και τις κινήσεις σου. Στα οικονομικά σου, μείνε πιστός στο πρόγραμμα που έχεις βάλει και μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα.
Ιχθείς
Κάποιες καθυστερήσεις που θα συμβούν σήμερα στα σχέδια σου δεν πρέπει να σε απογοητεύουν. Άλλωστε οι αλλαγές που σου συμβαίνουν είναι αρκετές και δεν πρέπει να τις αγνοείς. Θα χρειαστεί επιμονή και υπομονή για να φτάσεις τους υψηλούς στόχους που έχεις θέσει, αλλά μην το βάλεις κάτω από κάποια μικρά εμπόδια που θα παρουσιαστούν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μην αφήνεις το άγχος να μπαίνει εμπόδιο στη σχέση σου. Δείξε τα συναισθήματά που έχεις στον σύντροφο σου χωρίς να φοβάσαι, γιατί αυτό είναι ο μόνος τρόπος να λάβεις ανταπόκριση. Εσύ που πορεύεσαι μόνος σου, ανοίξου λίγο στους ανθρώπους που θα σε πλησιάσουν σήμερα, γιατί οι πιθανότητες να σου βγει σε καλό είναι πάρα πολλές…

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από την κακή σου διάθεση και κάνεις λάθος επιλογές. Ζήτησε την γνώμη των συναδέλφων σου και μην διστάσεις να την ακολουθήσεις αν το μυαλό και η κρίση σου σε μπερδεύουν. Τα οικονομικά σου δείχνουν σημάδια ανάκαμψης και μπορείς να ελπίζεις σε καλύτερες μέρες.

Απάντηση