ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Σάββατο 11/3

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα θα έρθουν στο προσκήνιο εξελίξεις που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Αποκαλύψεις σχετικά με άτομα που σε περιτριγυρίζουν θα σε απογοητεύσουν και θα επανεξετάσεις πολλά πράγματα. Μην αφήσεις για κανένα λόγο αυτό το κλίμα να σε επηρεάσει και να ματαιώσεις σχέδια που αφορούν το μέλλον σου.

Αισθηματικές
Ο αγαπημένος σου ψυχολογικά είναι πολύ πεσμένος και σε χρειάζεται. Δώσε προτεραιότητα σε εκείνον, παραμερίζοντας για λίγο τα δικά σου άγχη. Οφείλεις να σταθείς δίπλα του, όπως θα ήθελες να κάνει κι εκείνος για σένα.Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να αλλάξεις στάση και να γίνεις πιο προσιτός στις νέες γνωριμίες που θα γίνουν σήμερα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα κάνεις μερικές τροποποιήσεις που θα διευκολύνουν την πραγμάτωση των σχεδίων σου. Φτιάξε ένα πλάνο, για να έχεις έναν οδηγό κινήσεων. Έτσι, θα τακτοποιήσεις ότι δεν χωράει άλλες αναβολές και κατόπιν θα είσαι έτοιμος για νέα ξεκινήματα.Για να μπορέσεις να ισορροπήσεις ευκολότερα τα οικονομικά σου, θα πρέπει να λειτουργείς συνετά και άκρως συντηρητικά. αλλιώς θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

 

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα σε επηρεάζει θετικά και επιτέλους προχωράς χωρίς δισταγμούς και δεύτερες σκέψεις στην δρομολόγηση σχεδίων και επιδιώξεών σου. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, γιατί τον έχεις παραμελήσει με τα τελευταία γεγονότα που σε απασχολούσαν. Φρόντισε την υγεία σου, ανανέωσε την εμφάνισή σου και κυρίως ξεκουράσου. Το χρειάζεσαι και το αξίζεις!

Αισθηματικές
Είναι αρκετά εκείνα που σε αγχώνουν σε καθημερινή βάση, αλλά μην παραμελείς τη σχέση σου, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να έχεις άλλο ένα πρόβλημα. Μην επιβαρύνεις τον σύντροφό σου με πράγματα που δεν τον αφορούν άμεσα και που φθείρουν τη σχέση σας. Άλλαξε στάση απέναντί του και γίνε πιο ευχάριστος. Αν δεν είσαι δεσμευμένος, μην δίνεις παραπάνω χώρο απ’ ότι πρέπει σε μερικούς ανθρώπους, γιατί ίσως βρεθείς σε ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, βρίσκεις το κατάλληλο έδαφος προς υλοποίηση των σχεδίων σου και αυτό σε χαροποιεί και σε ανακουφίζει. Ακόμη και τα οικονομικά σου βελτιώνονται. Φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες και μην επαναπαύεσαι κάνοντας αλόγιστα έξοδα.
Δίδυμοι
Σήμερα δεν είναι κατάλληλη ημέρα να φέρεσαι απόλυτα. Φρόντισε να μην είσαι ισχυρογνώμων και αμετακίνητος στις απόψεις σου, γιατί αλλιώς θα έρθεις σε διαμάχη με τους δικούς σου ανθρώπους και ίσως ειπωθούν πράγματα που αργότερα θα μετανιώνεις. Σήμερα με τον Ερμή να επιστρέφει στον Τοξότη, καλό θα ήταν να γίνεις πιο ανοιχτόμυαλος, για να μπορείς να βρίσκεις περισσότερες εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματά σου.

Αισθηματικές
Σήμερα καλά θα κάνεις να κλειστείς στον εαυτό σου και να πάρεις κάποιες αποστάσεις από τον σύντροφό σου, ώστε να μην οδηγηθείτε σε καβγάδες και πείτε πράγματα που δεν πρέπει. Σε κάθε θέμα που ενδέχεται να προκύψει, προτίμησε να παραμείνεις ψύχραιμος και να συζητήσεις ώριμα. Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε χωρίς υπερβολές το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Νέες προοπτικές και δυναμικές εξέλιξης θα παρουσιαστούν στον χώρο της εργασίας σου. Αν χειριστείς σωστά τα πράγματα, θα έχεις πολλές πιθανότητες να δεις τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται. Μην διστάζεις να συμβουλευτείς σε κάθε στιγμή δυσκολίας συνεργάτες που εμπιστεύεσαι. Στα οικονομικά σου σημειώνεται άνοδος και καλά θα κάνεις να συνεχίσεις την ορθή διαχείρισή τους για να αποκτήσεις περισσότερη άνεση.
Καρκίνος
Επιτέλους απολαμβάνεις τους καρπούς των προσπαθειών σου και νιώθεις μεγάλη ηθική ικανοποίηση. Πρόσεξε να μην σε παρασύρει ο ενθουσιασμός και η υπερβολική σου χαρά και βγεις έξω από την ορθή πορεία που έχεις χαράξει. Μην αφήσεις τίποτα και κανένα να σε αποσυντονίσει. Μην πανικοβάλλεσαι σε καμία περίπτωση και κινήσου με αποφασιστικότητα.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που δε σε ικανοποιούν. Μην τις προσπερνάς, γιατί έτσι δε βγαίνει πουθενά. Μόνο αν μιλήσεις με ειλικρίνεια θα φτιάξουν τα πράγματα μεταξύ σας. Αν δεν έχεις σχέση, φρόντισε να βρεις τον εαυτό σου και τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση, διότι σύντομα θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα δώσει χρώμα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα προκύψουν κάποιες δυσκολίες, αλλά αν παραμείνεις συγκεντρωμένος θα σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Ακόμα και τα οικονομικά σου φαίνεται να μπαίνουν σε μια φάση ευημερίας. Μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη από εδώ και πέρα και οδηγηθείς σε αδιέξοδο.
Λέων
Τα νεύρα σου είναι τεταμένα και αυτό θα σου προκαλέσει πολλά προβλήματα και διαφωνίες με τους γύρω σου. Αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι που θες, οπότε μείνε όσο το δυνατόν ψύχραιμος και αντιμετώπισε ήρεμα κάθε δυσκολία. Μην κινείσαι επιπόλαια, γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκεις.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου υπάρχει αρκετή γκρίνια και γι’ αυτό φταις εσύ. Μεταφέρεις διαρκώς την ένταση όλης της ημέρας σου στον σύντροφό σου. Κράτα λοιπόν τα προβλήματά σου για σένα και φρόντισε να φτιάξεις τα πράγματα στη σχέση σου. Αν δεν είσαι δεσμευμένος, έχεις την εύνοια των πλανητών, ώστε να προσεγγίζεις τον άμεσα ενδιαφερόμενο και να του εκφράσεις ανοιχτά τα αισθήματά σου.

Επαγγελματικές
Στο χώρο της εργασίας σου κάποιες συμφωνίες ή νέες συνεργασίες, θα συμβάλλουν ώστε να βγεις από το τέλμα στο οποίο έχεις πέσει.Βέβαια, εσύ οφείλεις να μην παρασύρεσαι εύκολα από τον ενθουσιασμό σου και να είσαι μετρημένος στις κινήσεις σου. Ανάλογη θα πρέπει να είναι η συμπεριφορά σου και στα οικονομικά σου ζητήματα, για να βελτιωθούν. Συνέχισε να ακολουθείς το πρόγραμμά σου που δεν σε έχει διαψεύσει.
Παρθένος
Το ζώδιό σου σήμερα μπαίνει σε μια δύσκολη φάση, με αρκετά εμπόδια να κάνουν την εμφάνισή τους στο δρόμο σου προς την επιτυχία. Μείνε ψύχραιμος και μην απογοητεύεσαι, όσο κι αν οι δυσκολίες σου φαίνονται βουνό. Αν είσαι συγκεντρωμένος και ρεαλιστής, να είσαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρεις. Άσε τον εαυτό σου πιο ελεύθερο και ανοιχτό σε καινοτόμες ιδέες, αρκετά μακριά από τις δικές σου, που ίσως σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση που είσαι.

Αισθηματικές
Η σχέση σου και το κλίμα που επικρατεί σε αυτήν εξαρτάται καθαρά και μόνο από εσένα. Πάρε λοιπόν πρωτοβουλίες και δυναμικές αποφάσεις, προκειμένου να αλλάξεις ό, τι δε σε ευχαριστεί. Να θυμάσαι πολύ καλά ότι η ζωή σου δεν εξαρτάται μόνο από τη μοίρα, αλλά κυρίως από εσένα, τη στάση σου και τις κινήσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος, βάλε τη σκέψη και το ένστικτό σου σε λειτουργία και πάρε εκείνες τις αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν εκεί που θες.

Επαγγελματικές
Τα ζητήματα της εργασίας σου αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις ή και αδιέξοδα, που θα σε αποσυντονίσουν και θα σεβγάλουν από το πρόγραμμά σου. Με πίστη όμως στον εαυτό σου και τις ιδέες σου, αναμφισβήτητα θα τα καταφέρεις. Τα οικονομικά σου, βρίσκονται σε πολύ ευχάριστο επίπεδο, ενώ λεπτομέρειες που σε άγχωναν βρίσκουν ένα οριστικό τέλος.
Ζυγός
Η σημερινή σου διάθεση για ανατροπές, θα σε οδηγήσει σε σωστές κινήσεις που θα αλλάξουν προς το καλύτερο τα πράγματα. Πάντα όμως να είσαι σίγουρος για κάθε σου απόφαση και να πράττεις όντας βέβαιος για τα αποτελέσματα που θα έχεις. Καλό θα ήταν να συμβουλεύεσαι δικά σου άτομα, τα οποία βλέπουν πιο αντικειμενικά ορισμένα πράγματα.

Αισθηματικές
Η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να συζητήσεις με τον σύντροφό σου ό, τι σε προβληματίζει και να πας τη σχέση σου σε άλλο επίπεδο. Θα καταφέρεις να θέσεις πιο γερά θεμέλια αυτή τη φορά και να έχεις αυτό ακριβώς που θες για να είσαι ήρεμος. Αν είσαι ελεύθερος, πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου και χωρίς δισταγμούς να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα προκύψουν ορισμένα φλέγοντα ζητήματα, αλλά με έξυπνους ελιγμούς θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε προβληματική κατάσταση. Τα οικονομικά σου απαιτούν περισσότερη υπευθυνότητα καθώς τα ανοίγματά που έχεις κάνει σε έχουν βγάλει εκτός πλάνου.
Σκορπιός
Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις ορισμένες αποστάσεις από όσα εκτυλίσσονται γύρω σου. Θα μπορέσεις να συζητήσεις με τον εαυτό σου και να καθαρίσεις τη σκέψη σου. Μην το παρακάνεις όμως με την εσωστρέφεια και φρόντισε να επανέλθεις γρήγορα στους κανονικούς σου ρυθμούς και με περισσότερες αντοχές τώρα να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικές
Θα έχεις κάθε ευκαιρία σήμερα να συζητήσεις με τον αγαπημένο σου ζητήματα που αφορούν τη σχέση σου και να σχεδιάσετε παρέα το κοινό σας μέλλον. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έρθεις σε επαφή άτομο του παρελθόντος που είχατε αφήσει κάτι στη μέση. Έτσι, ίσως ένας ημιτελής κύκλος θα ολοκληρωθεί, αλλά εσύ αποφασίζεις αν αξίζει δεύτερη ευκαιρία ή όχι.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι μια χαρά, αλλά εσύ νιώθεις εξουθενωμένος από την σκληρή δουλειά και πιέζεσαι πολύ.Χαλάρωσε και δες πιο θετικά τα πράγματα. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να σε προβληματίζουν για καιρό και ίσως πρέπει επιτέλους να ζητήσεις τη γνώμη και τη βοήθεια φίλων σου.
Τοξότης
Σήμερα καταφέρνεις να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη υπευθυνότητα και συγκέντρωση κάθε σου δυσκολία. Η ενέργεια και η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη και αυτό σε ωθεί σε σωστές αποφάσεις και πράξεις. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και φρόντισε να αδράξεις εκείνες τις ευκαιρίες που θα σε πάνε ένα βήμα πιο πέρα.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στη σχέση σου πάνε πολύ καλά και θα έχεις σήμερα την ευκαιρία να περάσεις ένα ρομαντικό βράδυ παρέα με τον αγαπημένο σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, απελευθερώσου και με χαλαρή διάθεση ίσως πετύχεις αυτό που καιρό αποζητάς.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα βαίνουν καλώς και ορισμένες ανατροπές θα σου έχουν άμεσο αντίκτυπο στο μέλλον σου, για το οποίο θα ανησυχείς πλέον λιγότερο. Διάφορεςπροτάσεις που θα έρθουν στο προσκήνιο θα σε βοηθήσουν να φτάσεις εκεί που θες. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, προστάζουν περισσότερη σοβαρότητα και άμεση μείωση άσκοπων εξόδων που κάνεις.
Αιγόκερως
Βλέπεις πλέον ορισμένα πράγματα με άλλο μάτι και σχηματίζεις διαφορετική γνώμη για άτομα και καταστάσεις. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και τις διορατικές σου ικανότητες και δεν θα βγεις λάθος. Μην αφήσεις τους γύρω σου να παρεμβαίνουν και να σε επηρεάζουν. Κάνε ό, τι κρίνεις εσύ σωστό.

Αισθηματικές
Λόγω της πίεσης που νιώθεις από τα τελευταία γεγονότα, έχεις αποστασιοποιηθεί από τον σύντροφό σου. Αυτό προκαλεί τη γκρίνια του αγαπημένου σου, ο οποίος δικαιολογείται απόλυτα να δυσανασχετεί με τη στάση σου. Φέρσου διπλωματικά και πλησίασέ τον περισσότερο. Αν πάλι είσαι μόνος, μην απογοητεύεσαι και σύντομα θα μπει ένα νέο άτομο στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα συνεχίσουν να κυμαίνονται σε καλά επίπεδα, αλλά καλά θα κάνεις να μην συμβιβάζεσαι με ό, τι δε σου αρκεί και να διεκδικείς όσα θες και αξίζεις.Οι δυνατότητές σου είναι μεγάλες και τα ταλέντα σου πολλά, οπότε δικαιούσαι τα καλύτερα. Τα οικονομικά σου θα ανακάμψουν, αλλά θα χρειαστεί να προσπαθήσεις σκληρά για να συνεχίσεις έτσι.
Υδροχόος
Η ευνοϊκή ημέρα και η ζωντάνια σου δίνουν την απαιτούμενη ώθηση να απαλλαγείς μια και καλή από ό, τι σε ταλανίζει κι σε στενοχωρεί. Η αυτοπεποίθησή σου που είναι στα ύψη και η θετική επιρροή των αστρολογικών όψεων, θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ό, τι βάλεις στόχο.

Αισθηματικές
Έχεις κάνει πολύ κόπο για να φτιάξεις μια όμορφη σχέση. Όμως τελευταία με τις πιεστικές καταστάσεις που αντιμετωπίζεις και σε απορροφούν, κινδυνεύεις να τα χαλάσεις όλα. Αφιέρωσε την ημέρα στον άνθρωπό σου και περάστε παρέα ένα βράδυ γεμάτο τρυφερότητα και ζεστασιά. Αν δεν έχεις κάτι σταθερό στη ζωή σου, μην μένεις με σταυρωμένα χέρια και όλα θα γίνουν όπως θα ήθελες.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου ζητήματα που πρέπει να λυθούν άμεσα.Δράσεμε δυναμισμό όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό. Τα οικονομικά σου απαιτούν προσοχή και πρόγραμμα για να ορθοποδήσεις.
Ιχθείς
Τα πράγματα στη ζωή σου δεν σε ευχαριστούν, αλλά δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Βρίσκεσαι σε ένα σημείο που δεν ξέρεις προς τα που να κινηθείς και τι να κάνεις. Προσπάθησε πολύ να σκεφτείς καθαρά και ώριμα και ζήτησε βοήθεια από άτομα, των οποίων τη γνώμη εκτιμάς και υπολογίζεις. Αργά ή γρήγορα όλα θα βρουν το δρόμο τους και τα νέα δεδομένα θα σε χαροποιήσουν και θα σε ικανοποιήσουν.

Αισθηματικές
Φρόντισε να ξεπεράσεις δυσκολίες της σχέσης σου συζητώντας με τον σύντροφό σου. Αν το θες πραγματικά, θα καταφέρεις να βρεις τις λύσεις που ψάχνεις. Αν από την άλλη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, βγες από το καβούκι σου καθώς άμεσα θα μπει νέο άτομο στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στόχοι επαγγελματικού περιεχομένου αρχίζουν να πραγματοποιούνται. Τόλμησε να κάνεις νέα ξεκινήματα στο εξής. Τα οικονομικά σου απαιτούν προσοχή και περιορισμό περιττών εξόδων.

Απάντηση