ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Δευτέρα 17/4

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Ευχάριστες εκπλήξεις και γεγονότα που θα λάβουν χώρα σήμερα στη ζωή σου, θα σε γεμίσουν αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, ώστε να υπερπηδήσεις εμπόδια και να ξεπεράσεις δυσκολίες που σε στενοχωρούσαν και σε κρατούσαν στάσιμο. Φρόντισε να είσαι προσγειωμένος στην πραγματικότητα, ώστε να αντιληφθείς εύκολα τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς από αυτές τα μέγιστα.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα μπει σε μια νέα φάση ευημερίας και φρόντισε να συμπεριφέρεσαι πάντα σωστά και με διαλλακτικότητα, ώστε να κρατήσει για αρκετό καιρό αυτό το ευχάριστο κλίμα. Αν είσαι αδέσμευτος, σταμάτα να διώχνεις μακριά αυτούς που σε προσεγγίζουν και δώσε πιο εύκολα ευκαιρίες, εφόσον δεν έχεις κάτι να χάσεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν μια χαρά και αφού δεν έχεις προβλήματα να αντιμετωπίσεις, επιδίωξε να κάνεις νέα δυναμικά ξεκινήματα, ώστε να εξελιχθείς περεταίρω. Ο κυβερνήτης σου Άρης στο ζώδιο του Ταύρου σε επηρεάζει και σε κάνει εξαιρετικά δυναμικό, ώστε να πετύχεις ό, τι έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου επικρατεί μια ενοχλητική στασιμότητα, οπότε βάλε τα δυνατά σου, προκειμένου να τα ξεμπλοκάρεις και να βελτιώσεις την κατάσταση.

Ταύρος
Η ξεροκεφαλιά σου και το γεγονός ότι είσαι απόλυτος στις απόψεις σου, δε σε βοηθάει να αντιμετωπίζεις προβλήματα στην πορεία υλοποίησης των σχεδίων σου. Άλλαξέ το αυτό και μάθε να σέβεσαι και να ακούς τη γνώμη των άλλων, αφού όσο πιο πολλές οι απόψεις, τόσο πιο εύκολη η εύρεση λύσεων στα διάφορα ζητήματα που προκύπτουν. Προς το τέλος της ημέρας φρόντισε να χαλαρώσεις.

Αισθηματικές
Σήμερα βρίσκεις το κατάλληλο έδαφος, ώστε να κάνεις μι ήρεμη συζήτηση με τον αγαπημένο σου και να βρείτε τις χρυσές τομές στη σχέση σας, που θα σας βοηθήσουν να είστε και οι δυο ικανοποιημένοι. Αν είσαι αδέσμευτος, η τύχη είναι με το μέρος σου, οπότε κάνε την πρώτη κίνηση για να έρθεις κοντά με αυτόν που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Το πρόγραμμα της δουλειάς σου σήμερα θα είναι υπερφορτωμένο με ζόρικες υποχρεώσεις, αλλά προτίμησε να οργανώσεις σωστά το χρόνο σου αντί να πανικοβάλλεσαι. Τα οικονομικά σου είναι σε μια ενδιάμεση κατάσταση, οπότε κάνε ό, τι μπορείς για να βρεις τις ισορροπίες σου.

 

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει αρκετά δραστήριο και αισιόδοξο, οπότε βρίσκεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και την καθημερινότητά σου. Θα παραμερίσεις εγωιστικές τάσεις και θα ασχοληθείς και με τις ανάγκες των άλλων, γεγονός που θα σε βοηθήσει να έχεις καλούς φίλους και συμμάχους.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα, θα αρχίσεις να συζητάς ανοιχτά όλα τα θέματα και τα προβλήματα με τον σύντροφό σου, ώστε να είναι όλα πιο ξεκάθαρα. Η σχέση σου θα αποκτήσει γερά θεμέλια και τίποτα δεν θα σταθεί ικανό να σας επηρεάσει και να σας απομακρύνει. Αν είσαι αδέσμευτος, άλλαξε τις μεθόδους σου και σύντομα θα γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στον χώρο της εργασίας σου κυλούν ομαλά, οπότε δεν έχεις παρά να συνεχίσεις στους ίδιους ρυθμούς και με τις ίδιες τακτικές, ώστε να φτάσεις στην απόλυτη επιτυχία. Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα υπολόγιζες, οπότε βρες τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου για να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες.

 

Καρκίνος
Σήμερα θα είσαι εξαιρετικά προγραμματισμένος και αποφασιστικός, με αποτέλεσμα να μπορέσεις να ξεπεράσεις δυσκολίες που σε ταλάνιζαν σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Αυτό θα σε ανακουφίσει σημαντικά και θα αρχίσεις να βλέπεις από μια πιο θετική και αισιόδοξη σκοπιά τις καταστάσεις που εκτυλίσσονται γύρω σου.

Αισθηματικές
Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων του ζωδίου, θα χαρείς πολύ με τις εξελίξεις που θα έρθουν σήμερα στο προσκήνιο και θα βελτιώσουν αισθητά το κλίμα της σχέσης σου. Αν δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, σταμάτα να απελπίζεσαι και θα δεις ότι όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Επαγγελματικές
Ο μεγάλος φόρτος εργασίας σου και οι υψηλές απαιτήσεις της δουλειάς σου, σε έχουν κουράσει τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά. Μείνε ψύχραιμος και οργάνωσε ένα πλάνο, σύμφωνα με το οποίο θα κάνεις τις δουλειές σου και κυρίως θα αφήνεις ελεύθερο χρόνο, ώστε να ξεκουράζεσαι και να γεμίζεις τις μπαταρίες σου. Τα οικονομικά σου θα πάψουν να σε απασχολούν, μόνο όταν βάλεις μια τάξη στις υποχρεώσεις που σε βαραίνουν.

 

Λέων
Σήμερα προσπάθησε να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους και ουδέτερη στάση σε συζητήσεις που θα έχεις με τους γύρω σου, γιατί θα είναι εύκολο να παρεξηγηθείς και να έρθεις σε έντονη ρήξη μαζί τους. Μείνε ψύχραιμος και μην αφήσεις τα νεύρα σου να σε κάνουν να πεις πράγματα που αργότερα θα μετανιώσεις. Έτσι, αποφεύγοντας να μπλεχτείς σε δυσάρεστες καταστάσεις, θα είσαι ήρεμος και θα ασχοληθείς με το μέλλον σου.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις μια όμορφη μέρα με το ταίρι σου, με αποκορύφωμα την αποψινή βραδιά, όπου η φαντασία σου και το πάθος σου που έχουν βγει στη επιφάνεια, σε βοηθούν να ζήσεις μοναδικές στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις τη δυνατότητα να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, ή ακόμη και να γνωρίσεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου σχέδια και οι συνεργασίες του τομέα αυτού, ευνοούνται εξαιρετικά σήμερα, οπότε δραστηριοποιήσου και κάνε τις ανάλογες κινήσεις. Τα οικονομικά σου στον αντίποδα, είναι σε πολύ κρίσιμη φάση και θα πρέπει να ανασκουμπωθείς και να βρεις επιπλέον πηγές εσόδων.

 

Παρθένος
Η σημερινή ημέρα προβλέπεται να είναι άκρως θετική για σένα, οπότε ενεργοποιήσου και εκμεταλλεύσου κάθε προοπτική περεταίρω εξέλιξης που θα παρουσιαστεί. Έχεις πολύ μεγάλες φιλοδοξίες, αλλά και εξίσου υψηλές ικανότητες, που αν τις αξιοποιήσεις στο έπακρο, θα τις δεις τα όνειρά σου να παίρνουν σάρκα και οστά.

Αισθηματικές
Καλά θα κάνεις να απομονωθείς λίγο σήμερα και να αποφύγεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί θα είναι τόσο δύσκολο να επικοινωνήσεις και να συνεννοηθείς μαζί του, που αν δώσεις συνέχεια σε διαφωνίες, οι συνέπειες θα είναι ανεπανόρθωτες. Αν πάλι δεν έχεις σταθερό ερωτικό σύντροφο, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί κάποιος ενδιαφέρεται πολύ για σένα, αλλά δεν το καταλαβαίνεις.

Επαγγελματικές
Το πρόγραμμα της δουλειάς σου θα είναι σήμερα εξαιρετικά πιεσμένο, αλλά με υπομονή και ψυχραιμία θα καταφέρεις να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου γίνε πιο φειδωλός, γιατί κάποια απρόοπτα έξοδα θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

 

Ζυγός
Καλό θα ήταν να σταματήσεις να αεροβατείς και να προσγειωθείς στην πραγματικότητα, ώστε σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και των δυσκολιών. Έτσι, θα βάλεις μια τάξη στη ζωή σου και θα προετοιμάσεις το έδαφος κατάλληλα, ώστε να δρομολογήσεις ριζοσπαστικές ιδέες και σχέδια.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή κυλούν αρκετά ήρεμα και ευχάριστα, και επιτέλους παίρνεις μέσα από τη σχέση σου ό, τι έχεις ανάγκη, ώστε να καλύψεις παλιά κενά και να είσαι ευτυχισμένος. Αν από την άλλη αναζητάς τον άνθρωπο που θα σε κάνει χαρούμενο, άνοιξε την αγκαλιά σου, καθώς η μοίρα θα τον φέρει σύντομα στο δρόμο σου.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα σημειώνεις σημαντική άνοδο και σύντομα θα είσαι στην ευχάριστη θέση να απολαμβάνεις τους καρπούς της επιτυχίας σου. Ωστόσο, τα οικονομικά σου δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις, οπότε περιόρισε στο ελάχιστο αχρείαστες αγορές και σπατάλες, ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις την κατάσταση.

 

Σκορπιός
Καταφέρνεις επιτέλους να απαλλαγείς από τις τάσεις πεσιμισμού που σε είχαν κυριεύσει τελευταία και σε είχαν κάνει να παραιτηθείς από κάθε σου προσπάθεια και επιδίωξη. Πατάς πλέον γερά στα πόδια σου και προχωράς με δυναμισμό μπροστά. Είσαι τόσο δραστήριος και προσγειωμένος, που δεν αφήνεις καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή δεν είναι όπως θα ήθελες πραγματικά. Καλό θα ήταν λοιπόν να σταματήσεις να παριστάνεις ότι όλα είναι ρόδινα και να αντιμετωπίσεις την αλήθεια και τα προβλήματα της σχέσης σου κατάματα. Συζήτησε ανοιχτά και ειλικρινά με τον άνθρωπό σου για ό, τι δεν πάει καλά, αναγνωρίστε τα λάθη σας και κάντε από κοινού προσπάθειες να τα διορθώσετε. Αν από την η μοναξιά σου σε έχει κουράσει, τα άστρα θα σταθούν αρωγοί σου, ώστε να απαλλαγείς από αυτή, μέσα από μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα εξελιχθεί σε ερωτική περιπέτεια.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου, ο δυναμισμός και η ενέργειά σου σε βοηθούν να πετύχεις τα σχέδιά σου και να δεις τα μεγαλύτερα όνειρά σου να παίρνουν σάρκα και οστά. Τα οικονομικά σου διανύουν μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, καθώς τα έξοδά σου διαρκώς αυξάνονται και σε πιέζουν. Συνέχισε λοιπόν τις προσπάθειες που κάνεις για να αυξήσεις το εισόδημά σου και να μπορείς να κινείσαι πιο άνετα.

 

Τοξότης
Οι σημερινές αστρολογικές όψεις σε βοηθούν να αξιοποιήσεις στο μέγιστο ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στο δρόμο σου αλλά και γνωριμίες με ισχυρά άτομα που θα σου ανοίξουν νέες πόρτες. Η πορεία που έχεις χαράξει είναι απόλυτα ορθή, οπότε μην αφήσεις δυσκολίες και σχόλια τρίτων να σε πτοήσουν και να σε κάνουν να παρεκκλίνεις από αυτή. Έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στο ένστικτό σου, κι όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στη σχέση σου επιτέλους διορθώνονται, αλλά φρόντισε να εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια βελτίωσης που υπάρχουν, ώστε να είσαι απόλυτα ικανοποιημένος. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, η σημερινή ημέρα θα φέρει εξελίξεις που θα σε εκπλήξουν πολύ ευχάριστα, αφού θα γνωρίσεις ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο που θα μείνει στη ζωή σου και θα την γεμίσει με χρώμα.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου, θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για νέες συμφωνίες, αλλά καλό θα ήταν να μελετήσεις προσεκτικά κάθε παράμετρό τους, γιατί όσο συμφέρουσες κι αν φαίνονται μπορεί να κρύβουν παγίδες. Με ανάλογη προσοχή θα πρέπει να κινείσαι και στα οικονομικά σου, γιατί νέα έξοδα θα προκύψουν και θα σε αγχώσουν πολύ.

 

Αιγόκερως
Έχεις πετύχει πολλά σπουδαία πράγματα στη ζωή σου και θα πρέπει να νιώθεις υπερήφανος και ικανοποιημένος από τις αποδόσεις σου. Αντ’ αυτού εσύ αφήνεις κακόβουλα σχόλια τρίτων να σε στενοχωρούν και να σε επηρεάζουν. Δες λοιπόν πιο αντικειμενικά τα πράγματα και μάθε να επικεντρώνεσαι στα θετικά και ουσιώδη. Έτσι, η ψυχολογία σου θα είναι μονίμως ανεβασμένη και θα πετυχαίνεις όλο και περισσότερους στόχους σου, υψηλότερους κάθε φορά.

Αισθηματικές
Η ημέρα ευνοεί εξαιρετικά ζητήματα αισθηματικής φύσεως για τους δεσμευμένους, αλλά και τους αδέσμευτους του ζωδίου. Εσύ που ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, η ανεβασμένη σου λίμπιντο θα σε βοηθήσει να μπεις ε νέα ερωτικά μονοπάτια με τον σύντροφό σου, γεγονός που θα αναζωπυρώσει πολύ τη φλόγα στη σχέση σας. Αν πάλι δεν έχεις σταθερή σχέση, σήμερα τα διάφορα φλερτ θα σε τονώσουν πολύ και θα μπεις ξανά ενεργά στο ερωτικό παιχνίδι.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου έχεις κληθεί να αναλάβεις πολλά καθήκοντα και υποχρεώσεις, αλλά με την καλή συνεννόηση που έχεις με αξιόλογους συνεργάτες σου, θα καταφέρεις να ανταποκριθείς στις υψηλές απαιτήσεις. Φρόντισε στο εξής να είσαι πιο οργανωμένος, ώστε να μην αφήνεις εκκρεμότητες να μαζεύονται τελευταία στιγμή και να σε αγχώνουν. Στον οικονομικό τομέα, δραστηριοποιήσου και διεκδίκησε όσα αξίζεις, ώστε να ανακουφιστείς από τις δυσκολίες.

 

Υδροχόος
Η διάθεση και η ενέργειά σου κυμαίνονται σε πολύ χαμηλά επίπεδα και δεν θα είσαι σε θέση να διαχειριστείς τις δουλειές και τα καθήκοντά σου. Προσπάθησε έστω και με το ζόρι να σταθείς στα πόδια σου και να βρεις τη δύναμη να βάλεις μια τάξη, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος και την πίεση που σε είχαν καταβάλλει. Σιγά-σιγά θα αρχίσεις να παίρνεις θάρρος και να ανεβαίνει η ψυχολογία σου ξανά, ώστε να κάνεις μια νέα αρχή και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις που θα εξασφαλίσουν το μέλλον σου.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στη σχέση σου έχουν γίνει ιδανικά, οπότε δεν έχεις παρά να χαλαρώσεις και να απολαύσεις αυτό που έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα θα καταφέρεις να έρθεις πολύ κοντά με αυτόν που σε ενδιαφέρει και θα θέσετε τις σωστές βάσεις για μια όμορφη και αρμονική σχέση.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, όσο σκληρά κι αν δουλεύεις δεν προλαβαίνεις να ηρεμήσεις, γιατί η μια υποχρέωση διαδέχεται την άλλη και σε αναγκάζει να είσαι συνέχεια στην τσίτα. Μην πτοείσαι, αφού σύντομα τα πράγματα θα ηρεμήσουν και θα μπεις ξανά σε κανονικούς ρυθμούς. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε πολύ κρίσιμη φάση, οπότε καλό θα ήταν να φτιάξεις ένα πλάνο ώστε να νιώθεις ασφαλής και να ξέρεις που βαδίζεις.

 

Ιχθείς
Από σήμερα και στο εξής θα έχεις την δυνατότητα και τον χρόνο να κάνεις πράγματα που θα σε ευχαριστήσουν και που θα σου ανεβάσουν την ψυχολογία στα ύψη. Θα έρθεις κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα, που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να αποφορτιστείς από την πίεση του τελευταίου διαστήματος.

Αισθηματικές
Οι σημερινές πλανητικές όψεις ευνοούν αισθηματικά ζητήματα, οπότε εκμεταλλεύσου το και πέρασε μια όμορφη ημέρα με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα έρθει να αναστατώσει ευχάριστα τη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα κυλούν ομαλά και βρίσκεσαι στο επιθυμητό επίπεδο. Συνέχισε έτσι και θα φτάσεις πολύ ψηλά. Και τα οικονομικά σου είναι σε πολύ καλή φάση, αλλά δεν θα πρέπει να επαναπαυθείς σε καμία περίπτωση.

Απάντηση