ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Σάββατο 22/4

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Πρέπει να καταλάβεις πως η τακτική που ακολουθείς για να κερδίσεις όσα διεκδικείς, είναι λάθος. Όσο κι αν δε θες να το παραδεχτείς ότι κινείσαι λάθος, το γεγονός ότι δεν έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα μιλάει από μόνο του. Με τον κυβερνήτη σου να μετακινείται σήμερα στους Διδύμους υιοθέτησε μία νέα στρατηγική, φροντίζοντας να μην επαναλάβεις παλιά λάθη και όλα θα γίνουν.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή σήμερα θα κυριαρχήσουν νεύρα και εντάσεις. Προσπάθησε όσο μπορείς να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, ώστε να μην κάνεις και πεις πράγματα που δεν πρέπει και των οποίων οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές για τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην αναλώνεσαι σε ανούσια φλερτ που δεν οδηγούν πουθενά και επικεντρώσου σε ένα στόχο.

Επαγγελματικές
Οι φιλοδοξίες σου είναι πολύ μεγάλες, οπότε εξίσου μεγάλη θα πρέπει να είναι η προσπάθειά σου. Να θυμάσαι πως τίποτα δε χαρίζεται, και ειδικά η επιτυχία, οπότε δούλεψε σκληρά και μην παραιτείσαι στιγμή. Η κακή διαχείριση των οικονομικών σου σε έχει φέρει σε αδιέξοδο, οπότε άλλαξε στάση για να επανορθώσεις.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει εξαιρετικά δυναμικό και αισιόδοξο, που υποστηρίζεις με τέτοιο τρόπο τις ιδέες σου, ώστε βρίσκεις πολλούς υποστηρικτές και συμμάχους. Ωστόσο, καλό θα ήταν να λαμβάνεις υπόψιν όλες τις απόψεις, γιατί όσο πιο ανοιχτόμυαλος είσαι, τόσο πιο πολλές εναλλακτικές θα έχεις σε τυχόν δυσκολίες.

Αισθηματικές
Όσον αφορά την προσωπική σου ζωή, επιδίωξε σήμερα να κάνεις μια συζήτηση με τον αγαπημένο σου υπό το καθεστώς της ηρεμίας, ώστε με καλή συνεννόηση και συνεργασία, να διώξετε μαζί όλα τα μαύρα σύννεφα που υπάρχουν στη σχέση σας. Αν η μοναξιά σου σε έχει κουράσει, ετοιμάσου να απαλλαγείς από αυτήν, καθώς η σημερινή ημέρα σου επιφυλάσσει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Επαγγελματικές
Το πρόγραμμα της δουλειά σου είναι υπερφορτωμένο με υποχρεώσεις και καθήκοντα, οπότε δραστηριοποιήσου και αξιοποίησε το μέγιστο των δυνατοτήτων σου, ώστε να ανταποκριθείς στις υψηλές απαιτήσεις.

 

Δίδυμοι
Με τον Άρη να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου φρόντισε σήμερα να είσαι σε επαγρύπνηση, καθώς πολλές και συμφέρουσες θα είναι οι ευκαιρίες και οι δυναμικές βελτίωσης της ζωή σου, που θα έρθουν στο προσκήνιο και που θα πρέπει να αντιληφθείς άμεσα. Εκμεταλλεύοντάς τες λοιπόν κατάλληλα, θα σε ωφελήσουν εξαιρετικά στο άμεσο μέλλον και θα δεις τα όνειρά σου να παίρνουν πνοή και να υλοποιούνται.

Αισθηματικές
Σήμερα η ημέρα δεν προβλέπεται καθόλου καλή για τα αισθηματικά σου, οπότε απόφυγε συζητήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί σίγουρα δε θα έχουν καλή έκβαση. Άφησε τα ξεκαθαρίσματα για μια πιο ήρεμη ημέρα, ώστε να βρεις τις λύσεις που αναζητάς στα προβλήματά σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο, με τη σημερινή σου ανεβασμένη ερωτική διάθεση, θα καταφέρεις να τραβήξεις το ενδιαφέρον του ατόμου που θες.

Επαγγελματικές
Η ενέργεια και η αποφασιστικότητά σου, σε συνδυασμό με την άψογη συνεργασίας σου με τα άτομα του χώρου της εργασίας σου, συνέβαλλαν ώστε να πετύχεις όλες σου τις επιδιώξεις και τώρα να είσαι στην ευχάριστη θέση να απολαμβάνεις τον θρίαμβό σου. Τα οικονομικά σου είναι επίσης σε πολύ καλό στάδιο, αλλά έχεις κι άλλα περιθώρια βελτίωσης.

 

Καρκίνος
Είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και όσα διεκδικείς, οπότε κακόβουλα και αρνητικά σχόλια τρίτων ατόμων δεν πρέπει να σε αφορούν και να σε βάζουν σε δεύτερες σκέψεις. Ο μόνος σκοπός που έχουν είναι να σε βλάψουν και να σε κάνουν να παρεκκλίνεις από την ορθή πορεία που έχεις χαράξει. Συγκεντρώσου λοιπόν στον στόχο σου και μην επηρεάζεσαι από κανέναν εξωτερικό παράγοντα.

Αισθηματικές
Οι συνθήκες της ημέρας είναι ιδανικές για να σχεδιάσεις ένα ρομαντικό δείπνο ή ακόμη και μια σύντομη απόδραση, ώστε και εσύ και το ταίρι σου να αποφορτιστείτε από την καθημερινή πίεση και να έρθετε πιο κοντά. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, σήμερα κιόλας θα απαλλαγείς από τη μοναξιά σου και θα μπεις ενεργά στο ερωτικό παιχνίδι. Με τονωμένη αυτοπεποίθηση και ανεβασμένη διάθεση, ίσως καταφέρεις να κάνεις και τη σχέση που ονειρεύεσαι.

Επαγγελματικές
Σε επαγγελματικό επίπεδο, όλα βαίνουν καλώς και όλα σου τα προβλήματα φαίνεται να ανήκουν στο παρελθόν. Ο δυναμισμός σου είναι στα ύψη και κάνεις ό, τι περνάει από το χέρι σου, για να δεις τα όνειρά σου να πραγματώνονται. Τα οικονομικά σου διορθώνονται, αφού καταφέρνεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

Λέων
Ζητήματα που αδυνατούσες να διαχειριστείς και που ήταν απαραίτητα για να εξασφαλίσεις ορισμένα προνόμια, πλέον διευκολύνονται και θα καταφέρεις αυτό που είχες βάλει στόχο. Χωρίς προβλήματα να αντιμετωπίσεις και με δυναμική διάθεση, θα κάνεις κινήσεις που θα εξασφαλίσουν το μέλλον σου και δεν θα έχεις ουσιαστικό λόγο να αγχώνεσαι.

Αισθηματικές
Σε προσωπικό επίπεδο, μπαίνεις από σήμερα σε μια πολύ καλή περίοδο, όπου τη θέση των διαφωνιών με το ταίρι σου και την γενικότερης ανασφάλειας που αισθανόσουν, παίρνουν η γαλήνη κα η εμπιστοσύνη. Αν παραμένεις ελεύθερος, σταμάτα να πιέζεις τον εαυτό σου με την αναζήτηση ερωτικού συντρόφου και χαλάρωσε. Θα δεις ότι όλα θα γίνουν στην ώρα τους και χωρίς άγχος.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της δουλειάς σου, όλα κυλούν ομαλά και με καλή δουλειά θα καταφέρεις να φτάσεις πολύ ψηλά. Αντιθέτως, τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται στο επίπεδο που θα ήθελες, οπότε περιόρισε την τάση σου για σπατάλες και φτιάξε ένα πλάνο, ώστε να νιώθεις πιο ασφαλής. Έτσι, θα καταφέρεις να ορθοποδήσεις και να κάνεις τι αγορές που θες.

 

Παρθένος
Επιδίωξε να ρίξεις όλο σου το βάρος στη διόρθωση προβληματικών καταστάσεων της ζωής σου, που σε πιέζουν και σε στενοχωρούν. Μόλις απαλλαγείς από αυτές οριστικά, θα είσαι σε θέση να κάνεις πράγματα που θα σου εξασφαλίσουν ένα λαμπρό και ευοίωνο μέλλον. Πάντα να διατηρείς επιφυλακτική στάση με όσους σε προσεγγίζουν, γιατί ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τις προθέσεις κανενός.

Αισθηματικές
Οι πλανητικές όψεις της ημέρας ευνοούν το κλίμα στα ερωτικά σου και έτσι θα μπορέσεις να περάσεις μια υπέροχη ημέρα στο πλάι του ανθρώπου που αγαπάς, γεμάτη εκδηλώσεις αγάπης και ρομαντισμού. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, μην κλείνεσαι άλλο στο καβούκι σου και μιζεριάζεις. Βγες έξω έστω και με το ζόρι και άσε τη μοίρα να κάνει τα υπόλοιπα.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου, τα πράγματα προβλέπονται εξαιρετικά θετικά και θα καταφέρεις να δρομολογήσεις σχέδια και ιδέες που υπό άλλες συνθήκες ούτε καν θα σκεφτόσουν. Γνωρίζεις τις ικανότητες που έχεις, οπότε αξιοποιώντας τες στο έπακρο, βγαίνεις νικητής μέσα από ένα άκρως τολμηρό εγχείρημα. Τα οικονομικά σου στον αντίποδα, βρίσκονται σε κρίσιμη φάση και καλά θα κάνεις να αρχίσεις να φέρεσαι πιο υπεύθυνα για να βγεις από το αδιέξοδο αυτό.

 

Ζυγός
Η ανανεωμένη σου διάθεση σε βοηθάει να δεις τις καταστάσεις της ζωής σου από μια πιο θετική και αισιόδοξη ματιά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δύνασαι να λύσεις ευκολότερα κάποια προβλήματα και να βάλεις μια τάξη, ώστε η καθημερινότητά σου να κυλάει ήρεμα και αρμονικά, όπως ακριβώς θα ήθελες.

Αισθηματικές
Προσπάθησε σήμερα να βρεις χρόνο να αφιερώσεις στη σχέση σου και να οργανώσεις κάτι, ώστε να ενθουσιάσεις και να χαροποιήσεις τον αγαπημένο σου. Έτσι, θα πετύχεις να ξεφύγετε από καθημερινά άγχη και θα ανανεώσεις σημαντικά το ερωτικό κλίμα μεταξύ σας. Εσύ που τα βράδια κοιμάσαι αγκαλιά με τη μοναξιά σου, φρόντισε να βγάλεις στην επιφάνεια την θετική πλευρά του εαυτού σου, ώστε να γίνεις πιο ποθητός και να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Επαγγελματικές
Απρόσμενα γεγονότα και εξελίξεις στον χώρο της δουλειάς σου, θα σε χαροποιήσουν πολύ, καθώς θα σε βάλουν σε μια νέα ευνοϊκή περίοδο, όπου η επικοινωνία με τα άτομα του χώρου θα είναι άψογη και με καλή συνεργασία θα καταφέρετε να υλοποιήσετε κοινά σας οράματα. Τα οικονομικά σου επιτέλους ισορροπούν, αλλά εσύ δεν πρέπει να επαναπαυθείς.

 

Σκορπιός
Φρόντισε σήμερα να είσαι προσγειωμένος στην πραγματικότητα, καθώς η μέρα θα κυλήσει αρκετά δύσκολα κι εσύ θα πρέπει να κινείσαι σωστά, για να μην πέσεις σε παγίδες. Επιστράτευσε όλη σου τη λογική και τη διορατικότητα, ώστε να βρίσκεσαι μπροστά από τις εξελίξεις και να βγεις αλώβητος από τη σημερινή ημέρα.

Αισθηματικές
Συνειδητοποιείς πλέον πως τα πράγματα στα ερωτικά σου δεν είναι όπως θα ήθελες και επιδιώκεις να κάνεις μια ειλικρινή και ανοιχτή συζήτηση με τον άνθρωπό σου, προκειμένου να δώστε μαζί τις καλύτερες λύσεις στα θέματά σας. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να ανανεώσεις την εμφάνιση και κατά συνέπεια την ψυχολογία σου, ώστε να βρεις τη διάθεση να κυνηγήσεις όσα θες.

Επαγγελματικές
Σε επαγγελματικό επίπεδο, νιώθεις μια αβεβαιότητα και έντονο φόβο για το μέλλον. Άλλαξε στάση, γίνε πιο θετικός και πάτα γερά στα πόδια σου και θα δεις ότι στο τέλος θα τα καταφέρεις και θα δεις ότι άδικα αγχωνόσουν. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σε πιέζουν και καλό θα ήταν να αρχίσεις να τακτοποιείς μια-μια παλιές οφειλές, μέχρι να απαλλαγείς από αυτές και να ανακουφιστείς.

 

Τοξότης
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, ερχόμενος σε επαφή με πολύ ισχυρά και αξιόλογα άτομα. Διατήρησε καλή σχέση μαζί τους, ώστε να σου λύσουν τα χέρια με προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις, αλλά και να σου ανοίξουν νέες πόρτες και να εξελιχθείς.

Αισθηματικές
Έχεις την κακή συνήθεια να επιβαρύνεις διαρκώς τον σύντροφό σου με καθημερινά σου άγχη και προβλήματα, με αποτέλεσμα να τον κουράζεις και να προκαλείς μεγάλη φθορά στη σχέση σου. Διόρθωσε τη στάση σου και άφησε έξω από τη σχέση σου ό, τι δεν την αφορά. Αν είσαι μόνος, βγες έξω γιατί η μέρα ευνοεί γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα κυλούν ομαλά και όπως ακριβώς τα σχεδίαζες, οπότε βάλε πλώρη για νέα ξεκινήματα και υψηλότερους στόχους, που θα σε καταξιώσουν περισσότερο. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν μέσα από κάποιες προτάσεις που θα προκύψουν.

 

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα σε καλεί να διεκπεραιώσεις και να διευθετήσεις πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, και εφόσον αυτές δεν χωρούν καμία αναβολή, βάλε τα δυνατά σου και τακτοποίησέ τες άμεσα. Κατόπιν, φρόντισε να χαλαρώσεις, γιατί σίγουρα θα το έχεις ανάγκη.

Αισθηματικές
Διαφωνίες και καυγάδες θα έρθουν να αναταράξουν σήμερα την προσωπική σου ζωή, καθώς και εσύ και το ταίρι σου ξεσπάτε την πίεση της καθημερινότητάς σας. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να διατηρήσεις χαμηλούς τους τόνους, για να μην ειπωθούν πράγματα που δεν πρέπει. Αν είσαι αδέσμευτος, βγες έξω έστω και με το ζόρι και δε θα βγεις χαμένος.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου, οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες σου είναι τεταμένες και αδυνατείς μέσα σε όλο αυτό το αρνητικό κλίμα να υλοποιήσεις τους στόχους. Προσπάθησε να βελτιώσεις την κατάσταση για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά.

 

Υδροχόος
Η απογοήτευσή σου σήμερα είναι μεγάλη, καθώς συνειδητοποιείς πως είσαι αρκετά απομακρυσμένος από όλους και αισθάνεσαι τρομερή μοναξιά. Μη σε παίρνει όμως από κάτω και κοίταξε να έρθεις πιο κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα, ώστε να χαλαρώσεις και να ανέβει η ψυχολογία σου.

Αισθηματικές
Όσον αφορά τη σχέση σου, φρόντισε να απαλλαγείς από δυσάρεστες σκέψεις και ανόητους φόβους, ώστε με θετική σκέψη και διάθεση να έρθεις και πάλι κοντά με τον αγαπημένο σου. Αν βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, δέξου προτάσεις φίλων για εξόδους και θα διαπιστώσεις πως είσαι πιο ποθητός απ’ όσο πιστεύεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου έχεις μείνει στάσιμος και αυτό δεν σου αρέσει καθόλου. Σχεδίασε νέους στόχους και ζήτησε παράλληλα και τη βοήθεια συνεργατών σου, ώστε να αρχίσεις να σημειώνεις ανοδική πορεία. Στα οικονομικά σου, έχεις κάνει πολύ κακή διαχείριση, οπότε ανασκουμπώσου και κάνε ό, τι μπορείς για να επανορθώσεις.

 

Ιχθείς
Η γενικότερη αναστάτωση και σύγχυση που επικρατούν γύρω σου σε έχουν αποσυντονίσει και δεν ξέρεις πλέον προς τα που να κατευθυνθείς. Πάρε κάποιες αποστάσεις από την πραγματικότητα, ώστε να ανασυνταχθείς και να συνειδητοποιήσεις που βρίσκεσαι και τι πρέπει να διεκδικήσεις. Σύντομα όλα θα ηρεμήσουν κι εσύ θα μπορέσεις να αναλάβεις δράση.

Αισθηματικές
Η πίεση και τα προβλήματα της καθημερινότητάς σου σε έχουν καταβάλλει πολύ και σε έχουν απορροφήσει τόσο, που δεν σου μένει καθόλου χρόνος για τη σχέση σου. Δικαιολογημένα λοιπόν ο σύντροφός σου παραπονιέται, οπότε χαλάρωσε λίγο και προγραμματίσου σωστά, ώστε να κάνεις τις δουλειές σου με ηρεμία και να ικανοποιείς και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια αναπάντεχη γνωριμία θα έρθει να γεμίσει χαρά τη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου υπάρχει μια σταθερότητα, οπότε καλό θα ήταν να χαλαρώσεις και να κάνεις μια παύση για να ξεκουραστείς. Τα οικονομικά σου από την άλλη, απαιτούν την άμεση ενεργοποίησή σου, καθώς εκπέμπουν σήμα κινδύνου. Κάνε τις απαραίτητες κινήσεις για να εξασφαλίσεις μεγαλύτερο εισόδημα και φρόντισε να κάνεις αιματηρές οικονομίες, μέχρι να καταφέρεις να ορθοποδήσεις.

Απάντηση