ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Δευτέρα 22/5

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα θα δυσκολευτείς πολύ να διεκπεραιώσεις ζητήματα που θα έρθουν στη επιφάνεια και θα απαιτήσουν χρόνο και δουλειά. Θα ζοριστείς αρκετά και θα πιεστείς πολύ, αλλά τελικά θα τα καταφέρεις. Φρόντισε μόνο να μην κινείσαι επιπόλαια και βιαστικά, γιατί θα περιπλέξεις περισσότερο τα πράγματα και θα οδηγηθείς σε λάθος κινήσεις και αδιέξοδα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, καλύτερα να μιλήσεις σήμερα με το ταίρι σου για ότι σε προβληματίζει. Μην ξεχνάς ότι έχεις τη δυνατότητα να βρίσκεις τρόπους για να φτιάχνεις την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Εσύ που ακόμη ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό άφησε το άτομο που σε ενδιαφέρει να σε πλησιάσει. Το φλερτ είναι μέσα στο σημερινό πρόγραμμα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πράγματα θα κινηθούν θετικά και όλα θα γίνουν όπως θέλεις. Σε ότι αφορά λάθη του παρελθόντος, μην τα αφήσεις να σε στενοχωρήσουν περισσότερο από ότι τους αξίζει, γιατί δεν θα καταλήξεις και κάπου. Τα οικονομικά σου μπορεί να έχουν νέες προτάσεις αλλά θα πρέπει να σκεφτείς καλά πριν αποφασίσεις.

Ταύρος
Η μέρα θα σε φέρει αντιμέτωπο με προβληματικές και δύσκολες καταστάσεις. Θα ζοριστείς πολύ προκειμένου να τα βγάλεις πέρα. Φρόντιζε να δίνεις στον εαυτό σου τον χρόνο που χρειάζεται, ώστε να ξεκουράζεις το μυαλό σου και να γεμίζεις τις μπαταρίες σου. Δείξε υπομονή και μην το βάζεις κάτω, διότι σύντομα τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος μπορεί η διάθεσή σου να είναι πολύ καλή αλλά να χαλάσει για λεπτομέρειες που δεν έχουν καμία σημασία. Μην αφήνεις τη σχέση σου χωρίς τονωτικές ενέσεις γιατί σε λίγο είναι θέμα χρόνου να σε αφήσει κι αυτή… Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά σου να ξέρεις ότι η μέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες. Δείξε καλή διάθεση και όλα θα γίνουν.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου οι συνθήκες είναι πολύ καλές και μπορείς να σχεδιάσεις όσα θέλεις με τις καλύτερες προοπτικές. Μην αφήσεις τη μέρα να περάσει χωρίς να ασχοληθείς με υποθέσεις που είχαν κολλήσει στο παρελθόν. Τα οικονομικά σου ισορροπούν και αυτό σου αφαιρεί λίγο το άγχος σου.

 

Δίδυμοι
Τα δεδομένα της τελευταίας περιόδου σε συνδυασμό με την πίεση και τη σύγχυση που σου έχουν προκαλέσει, σε έχουν βγάλει εντελώς έξω από τα νερά σου και σε έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο, λόγω βιαστικών και λανθασμένων κινήσεων. Σήμερα όμως θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να αναθεωρήσεις την τακτική σου. Με την στήριξη των κοντινών σου ανθρώπων και με πιο καθαρό μυαλό αυτή τη φορά θα βρεις τις σωστές λύσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα πρέπει να πάρεις μια απόφαση… Ή δίνεις ένα τέλος στην σχέση σου με τον σύντροφο σου ή προχωράς κάνοντας μια νέα αρχή και παραμερίζοντας τα προβλήματα που σας έχουν ψυχράνει και στεναχωρήσει. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι μην αγνοήσετε τη σημερινή αισθηματική εύνοια που θα έχετε. Μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες και να ερωτευτείτε ελεύθερα.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα έχει πολλές υποχρεώσεις και φυσικά πολύ άγχος αλλά μάλλον έχεις συνηθίσει πια να λειτουργείς σε τέτοιες συνθήκες. Μην κάνεις συμφωνίες για νέα ξεκινήματα παρότι θα δεχτείς κάποιες προτάσεις. Σκέψου καλά και φυσικά μην παραμελήσεις τα οικονομικά σου τα οποία δείχνουν να ανακάμπτουν αλλά κινδυνεύεις με μία σου κίνηση να ανατρέψεις αυτή τη θετική συγκυρία.

 

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα, με πολλές ευχάριστες εξελίξεις που θα έρθουν στο προσκήνιο. Όλα όσα καιρό τώρα σχεδίαζες επιτέλους αρχίζουν να πραγματοποιούνται. Η ηθική σου ικανοποίηση είναι μεγάλη και η διάθεσή σου είναι στα ύψη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, προσπάθησε να απολαύσεις την ημέρα και εκμεταλλεύσου την εύνοια της ημέρας για να έρθεις περισσότερο κοντά στον σύντροφο σου. Εάν παλεύεις ακόμη με την μοναξιά σου κοίταξε γύρω σου γιατί κάτι καλό σε περιμένει και πρέπει να το δεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου όλα θα εξελιχθούν ομαλά και μπορείς να κάνεις κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Αν δεν μπορείς να βρεις συμπαράσταση από τους συνεργάτες σου μην απογοητεύεσαι και μην έρθεις σε ρήξη μαζί τους. Όσο για τα οικονομικά σου καλύτερα να πιεστείς λίγο τώρα με μια σχετική οικονομία για να χαλαρώσεις αργότερα.

 

Λέων
Έως το τοπίο αλλά και η σκέψη σου ήταν πολύ θολά. Ένιωθες σα να βρίσκεσαι στο κενό και δεν ξέρεις προς τα που να κατευθυνθείς και τι να κάνεις. Σήμερα όμως θα μπορέσεις επιτέλους να δεις καθαρά τα πράγματα και να τα κρίνεις εκ νέου. Έτσι, θα μπει μια σειρά στη ζωή σου και θα ξέρεις πού βαδίζεις.

Αισθηματικές
Στα συναισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, έχεις όλη την εύνοια των πλανητών για να περάσεις πολύ καλά. Βγάλε τη ρομαντική σου πλευρά και κάνε μια έκπληξη στον σύντροφό σου αλλά και στον εαυτό σου. Θα σου κάνει καλό και ίσως σε βγάλει κι από το αδιέξοδο στο οποίο έχεις μπει. Εσύ που δεν αντέχεις την μοναξιά σου βγες για μια βόλτα απόψε και να είσαι έτοιμος για όλα.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου φέρνει νέες προτάσεις ενδιαφέρουσες που χρειάζονται όμως αρκετή σκέψη προτού τις αποδεχτείς. Τα οικονομικά σου επίσης είναι σε πολύ κρίσιμο σημείο και πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε κάποια έξοδα που είσαι έτοιμος να κάνεις, γιατί είναι αμφίβολο αν μπορέσεις να τα καλύψεις.

 

Παρθένος
Η σημερινή Δευτέρα σε βοηθάει να απαλλαγείς από την πίεση των τελευταίων ημερών και να προχωρήσεις πιο δυναμικά στην πραγμάτωση των στόχων σου. Θα ήταν προτιμότερο από εδώ και πέρα να ακολουθείς ένα πλάνο, ώστε να μην ξαναβρεθείς σε δύσκολες και αγχωτικές καταστάσεις. Στο χώρο τη εργασίας σου θα κυριαρχήσουν νεύρα και εντάσεις με τους συνεργάτες σου, αλλά αν φερθείς διπλωματικά θα αποφύγεις τα χειρότερα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, κάποια ζητήματα θα σε προβληματίσουν αλλά αν κάνεις μια ήρεμη συζήτηση με τον σύντροφο σου θα βρεις τις απαντήσεις που ζητάς. Η Σελήνη πάντως σήμερα στο ζώδιο του Κριού σε ευνοεί για κάθε είδους συναναστροφή ερωτικού περιεχομένου. Ειδικά αν είσαι μόνος σου πρέπει να αξιοποιήσεις αυτήν την εύνοια.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου σου δίνει τη δυνατότητα σήμερα να κάνεις πολλά με θέματα που έχουν μείνει πίσω αλλά πρόσεχε να μην τα κάνεις βιαστικά γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε λάθος χειρισμούς. Ειδικά στα οικονομικά ανοίγματα απόφυγε κάθε είδους ρίσκο.

 

Ζυγός
Σήμερα θα κληθείς να αναλάβεις πολλές καινούργιες ευθύνες, γι’ αυτό προετοιμάσου. Να έχεις ένα πλάνο, βάσει του οποίου να τακτοποιείς κάθε δουλειά που έχει όταν πρέπει κα μπορείς. Αν έχεις ταυτόχρονα πολλά ανοιχτά μέτωπα δε θα τα βγάλεις πέρα, Μη διστάζεις να παίρνεις πρωτοβουλίες και να είσαι πάντα σίγουρος για τον εαυτό σου και τις επιλογές σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή αγαπητέ Ζυγέ, αν καταφέρεις σήμερα να μην ξεσπάσεις στον άνθρωπό σου, μπορείς να είσαι περήφανος για το πόσο καλά χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Μίλησε ήρεμα στη σχέση σου ή στο άτομο που μπορεί να σε ενδιαφέρει αν είσαι αδέσμευτος.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πρέπει να δείξεις πνεύμα ομαδικότητας για να μη δημιουργηθούν προβλήματα με τους συνεργάτες σου. Ο εκνευρισμός θα σε οδηγήσει σίγουρα σε λάθος κινήσεις. Προσοχή σε συμφωνίες που αφορούν την εξέλιξη της δουλειάς σου ειδικά αν αυτές συμπεριλαμβάνουν οικονομικές επενδύσεις. Η μέρα είναι επικίνδυνη για οικονομικά ανοίγματα.

 

Σκορπιός
Η σημερινή ζωντάνια και αισιοδοξία που πηγάζουν από τη θέση της Σελήνης στον Κριό σε οδηγούν σε λύσεις που θα σε βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις που σου προκαλούσαν άγχος. Έχεις τρομερή ενέργεια, αλλά δέχεσαι και τις θετικές επιρροές των πλανητικών όψεων, προκειμένου να ολοκληρώσεις με επιτυχία τους στόχου σου. Φρόντισε μόνο να μην κινηθείς επιπόλαια και βιαστικά και φέρεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, χρειάζεται να γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός αλλά και θετικός απέναντι σε όσα συμβαίνουν στην σχέση σου αυτό το διάστημα. Βρες τον τρόπο να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Κι αν πάλι είσαι μόνος σου μην απογοητεύεσαι. Κάποια γνωριμία θα κάνεις πολύ σύντομα. Η μέρα είναι πολύ ερωτική και έχεις κάθε πιθανότητα να περάσεις καλά και να φλερτάρεις, αλλά και να ερωτευτείς.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου κινήσου προσεκτικά γιατί οι νέες συμφωνίες έχουν ρίσκο που καλό είναι να μην τις αποφασίσεις σήμερα. Προσοχή φυσικά στα οικονομικά σου που ακολουθούν πτωτική πορεία και ειδικά σήμερα περνάνε σημαντική κρίση, λόγω κάποιων έξτρα οφειλών που θα κάνουν την εμφάνιση τους.

 

Τοξότης
Σήμερα δεν είσαι και στην καλύτερη φάση, όσον αφορά την ψυχολογία σου. Είσαι πολύ αρνητικός απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις και αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο στα σχέδιά σου, αφού δεν έχεις την όρεξη να τα προχωρήσεις. Μην είσαι υπερβολικός και φρόντισε να βρεις γρήγορα τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, γιατί όσα έχεις πετύχει μέχρι τώρα θα πάνε στράφι.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, μπορείς να λύσεις κάποια προβλήματα που υπάρχουν είτε στη σχέση σου είτε στην έλλειψη σχέσης… Χρειάζεται μόνο καλή διάθεση και αισιόδοξη στάση απέναντι στα γεγονότα ή στον άνθρωπο που ήδη σε συντροφεύει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου είναι αρκετές οι υποχρεώσεις που σε αγχώνουν, αλλά αν δείς τα πράγματα λίγο πιο ήρεμα θα καταλάβεις πως όλα προχωρούν θετικά για εσένα. Η οικονομική σου κατάσταση ισορροπεί σήμερα μέσα από κάποιες ευκαιρίες που σου δίνονται για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην κάνεις κάτι που θα ταράξει αυτή την ισορροπία.

 

Αιγόκερως
Μπορεί να είσαι πιεσμένος από τα προβλήματά σου, αλλά σήμερα θα χρειαστεί να βρεις χρόνο να βοηθήσεις φιλικά πρόσωπα που σε έχουν ανάγκη. Όσο δύσκολο κι αν είναι, κάνε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να τους στηρίξεις και να τους βγάλεις από αδιέξοδες καταστάσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, τα πράγματα θα είναι πολύ ερωτικά και διάφορα προβλήματα που σε απομάκρυναν μέχρι πρότινος με τον σύντροφο σου μπορούν τώρα να ξεπεραστούν. Η θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα σε κάνει πιο τρυφερό και ρομαντικό στις επαφές σου. Μην την απογοητεύσεις ειδικά αν είσαι μόνος σου και ψάχνεις να βρεις τον άνθρωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένο.

Επαγγελματικές
Τα ζητήματα της δουλειάς σου πάνε αρκετά καλά και αν χειριστείς το άγχος σου πιο καλά, θα δείς ότι αρκετά προβλήματα λύνονται με καλή διάθεση και σωστή επικοινωνία. Μην κάνεις αυτή τη στιγμή έξοδα για πράγματα που δεν σου χρειάζονται. Πρέπει να διευθετήσεις πρώτα τα χρέη σου και μετά να προβείς στην δημιουργία καινούργιων.

 

Υδροχόος
Σήμερα έρχονται δυσάρεστες ανατροπές που σου χαλούν τα σχέδια. Μην απογοητεύεσαι όμως, γιατί αν χειριστείς σωστά τα νέα δεδομένα και κάνεις έξυπνους ελιγμούς, θα καταφέρεις να βγεις κερδισμένος από όλη αυτή την αναστάτωση.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Υδροχόος θα έχεις την δυνατότητα να χαλαρώσεις από όλα τα υπόλοιπα θέματα που σε ταλαιπωρούν. Η ένταση της ημέρας θα εξαφανιστεί μόλις βρεθείς με τον σύντροφό σου και μιλήσετε για πράγματα που σας ευχαριστούν όπως την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή μία εξόρμηση. Αν είσαι ακόμη ελεύθερος επέλεξε καλούς φίλους για να βγεις, να χαλαρώσεις και γιατί όχι… να διασκεδάσεις.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα χρειαστεί συγκέντρωση και ψυχραιμία. Τα πράγματα πάνε αρκετά καλά και δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, ειδικά σε ότι αφορά τη συνεργασία σου με κάποια άτομα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Δείξε σοβαρότητα και μην ξοδεύεις αλόγιστα. Απόφυγε επίσης οικονομικές συναλλαγές και σκέψου καλά κάθε σου κίνηση.

 

Ιχθείς
Σήμερα θα δεις τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται και σχέδια που προγραμμάτιζες από καιρό να υλοποιούνται με επιτυχία, έχοντας την εύνοια των πλανητικών όψεων. Άδραξε κάθε ευκαιρία που θα εμφανιστεί στο δρόμο σου και αποκόμισε τα μέγιστα. Αυτό θα σε ωφελήσει πολύ στο άμεσο μέλλον.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ιχθείς, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και μπορείς να περάσεις υπέροχα σήμερα με τον σύντροφό σου. Μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη μέρα γιατί έχεις ανάγκη από τρυφερότητα και φλερτ. Η θέση της Σελήνης στον Κριό φροντίζει για το κομμάτι αυτό και ειδικά αν είσαι ακόμη αδέσμευτος θα το καταλάβεις στην επαφή σου με άλλα άτομα που θα πέσουν στα δίχτυα της γοητείας σου.

Επαγγελματικές
Φίλε Ιχθύ πρέπει να χαλαρώσεις στη δουλειά σου γιατί θα οδηγηθείς σε εντάσεις που δε θα σου βγουν σε καλό. Οι ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και τους συναδέλφους σου κρέμονται σε τεντωμένο σκοινί και πρέπει να σκέφτεσαι πολύ καλά προτού μιλήσεις ή κάνεις οτιδήποτε. Προσοχή επίσης στα έξοδα που κάνεις γιατί προκύπτουν υποχρεώσεις που δεν έχεις υπολογίσει.

Απάντηση