ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Σάββατο 1η Ιουλίου και καλό Μήνα

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή ημέρα θα φέρει προβλήματα στην επιφάνεια που είχες ξεχάσει να τα λύσεις. Θα αντιμετωπίσεις αρκετές δυσκολίες, αλλά στο τέλος θα δώσεις λύση. Προσπάθησε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις αλλά να ενεργήσεις με γνώμονα την λογική. Αν θέλεις να ανανεώσεις το στυλ σου, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να το κάνεις!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αντιμετωπίζεις μια περίεργη κατάσταση. Τα πράγματα την μία μέρα είναι καλά και τη άλλη άσχημα. Για να ισορροπήσει η κατάσταση, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα ζητήματα μέσα σου και μετά να κάνεις το αντίστοιχο με τον σύντροφό σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Κριούς, μη διστάσεις να δώσεις μια ευκαιρία σε ένα άτομο που θα εκδηλώσει το ενδιαφέρον του.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Θα ακούσεις ευχάριστα νέα και θα βοηθήσεις κάποιον που το έχει ανάγκη , πράγμα που θα σε χαροποιήσει και θα σε ικανοποιήσει ιδιαιτέρως. Είσαι πολύ καλός σε ό ,τι κάνεις και χρήσιμος στη δουλειά σου και αυτό φαίνεται. Θα ανταμειφθείς πολύ σύντομα για την προσπάθειά σου. Τα οικονομικά σου πάνε προς το καλύτερο. Αν προσέξεις λιγάκι, ίσως να εξοικονομήσεις και κάποια χρήματα αυτό το μήνα.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα είναι αρκετά καλή για εσένα παρόλο που γύρω σου τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα βιώνουν δύσκολες καταστάσεις και αυτό είναι κάτι που επηρεάζει την ψυχολογία σου. Προσπάθησε να βοηθήσεις τους δικούς σου χωρίς να επιβαρύνεσαι ο ίδιος τόσο στο πρακτικό όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πάνε προς το καλύτερο, ακόμα και αν δεν είσαι ικανός να το δεις ακόμα. Μην ανησυχείς για τα σκαμπανεβάσματα που έχετε, είναι λογικό, όλες οι σχέσεις έχουν. Αρκεί να συζητάτε τι σας προβληματίζει και να διορθώνεστε. Θα δεις ότι και η μικρή αναστάτωση που επικρατεί τώρα, θα ξεπεραστεί. Αν κάνεις παρέα με τη μοναξιά σου, ένα ενδιαφέρον και γοητευτικό άτομο θα μπει στη ζωή σου ξαφνικά και θα σε αναστατώσει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα κάθε μέρα γίνονται και καλύτερα. Παρουσιάζονται συνεχώς νέες ευκαιρίες, και είναι τόσες που δεν ξέρεις τι να επιλέξεις. Θα σκέφτεσαι πάντα το δικό σου καλό. Μην είσαι δέσμιος της ηθικής σου, σε ανθρώπους που δεν είναι στη ζωή σου. Πρόσεξε στα οικονομικά σου, γιατί περνάς μια φάση καταναλωτικής μανίας.

 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα πάνε καλά τα πράγματα για εσένα. Θα καταφέρεις να δώσεις λύση σε θέματα που σε προβληματίζουν και που σε κρατάνε πίσω. Τα οικογενειακά θέματα θα μπουν επιτέλους σε μια τάξη και θα νιώσεις ικανοποιημένος και απελευθερωμένος. Προχώρησε τα σχέδιά σου, τώρα είναι η ώρα που δεν έχεις τίποτα άλλο να σκεφτείς παρά μόνο τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Για τα αισθηματικά σου, η σημερινή ημέρα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκή και βοηθητική. Θα απελευθερωθείς από τον εγωισμό σου και θα δεις με καθαρό μάτι που κάνεις και εσύ λάθος, πράγμα που είναι βασικό για να μπορέσεις να λύσεις το πρόβλημα. Για να μπορέσεις να φτιάξεις το κλίμα στη σχέση σου, λοιπόν, θα πρέπει να βλέπεις τα πράγματα και από τις δυο πλευρές και αντικειμενικά και σήμερα θα το πετύχεις! Αν είσαι αδέσμευτος, μην περιμένεις να σου ‘ρθει κάποιος ουρανοκατέβατα, δράσε και εσύ για να το επιτύχεις!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, το κλίμα είναι ευνοϊκό και η σημερινή ημέρα θα αποδειχθεί άκρως βοηθητική για τη καριέρα σου. Έχεις καταβάλλει σκληρή προσπάθεια και τώρα ήρθε η στιγμή να ανταμειφθείς για αυτό. Αν τακτοποιήσεις και κάποιες εκκρεμότητες στον οικονομικό τομέα, τότε η ζωή σου θα είναι σε απόλυτη ισορροπία.

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή ημέρα σε επιστρατεύει με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση και βοηθάει να επιτύχεις τις επιδιώξεις σου και να νιώσεις χαρά και ικανοποίηση με τις δυνατότητές σου. Προχώρα! Οι πλανήτες σε βοηθούν!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα χρειαστεί να συζητήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν με τον σύντροφό σου. Τις κινήσεις που έχεις κάνει για να δείξεις τι σε ενοχλεί δεν τις έχει αντιληφθεί, οπότε πρέπει να προχωρήσεις στα λόγια και να μιλήσεις ξεκάθαρα. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Καρκίνους, θα πρέπει να γίνεις λίγο πιο εύκολα προσεγγίσιμος!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα συνεχώς εξελίσσονται και καλυτερεύουν. Αντιλαμβάνεσαι τώρα πια τις δυνατότητες σου και μπορείς πιο εύκολα να τις αξιοποιήσεις για να φτάσεις στην επίτευξη του στόχου σου. Τα οικονομικά σου πάνε προς το καλύτερο, αφού ρύθμισες κάποιες εκκρεμότητες από το παρελθόν.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή ημέρα θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που είχες ξεχάσει την ύπαρξή τους. Σταμάτα να αναβάλλεις συνεχώς γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ξεχνιούνται για λίγο καιρό και μετά θα παρουσιάζονται πάλι με μεγαλύτερο φορτίο. Γίνε υπεύθυνος και δώσε τις απαιτούμενες λύσεις!

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα, η σχέση σου χρειάζεται ανανέωση μιας και εσύ και ο σύντροφό σου έχετε χαθεί στην καθημερινή ρουτίνα και μπορείτε να βγείτε! Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να προγραμματίσεις κάτι διαφορετικό και επιτύχεις τον σκοπό σου! Αν είσαι ελεύθερος, βγες να φλερτάρεις! Κάτι καλό σε περιμένει εκεί έξω!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου η σημερινή ημέρα θα είναι πιεσμένη. Δεν θα μπορείς εύκολα να διαχειριστείς στρεσογόνες καταστάσεις λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων. Μην ανησυχείς, στο τέλος με σωστό προγραμματισμό θα τα καταφέρεις. Πρόσεχε ανοίγματα στα οικονομικά σου, γιατί είσαι ήδη αρκετά ζορισμένος.

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα θες να τα κάνεις όλα. Θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τα πάντα. Πρόσεχε μην καταβληθείς από την κούραση και τελικά δεν κάνεις τίποτα. Βάλε προτεραιότητες στις εκκρεμότητές σου και τις υποχρεώσεις σου και ασχολήσου με ένα από αυτά κάθε φορά.

Αισθηματικές
Για τα αισθηματικά σου η σημερινή ημέρα προμηνύεται δύσκολη. Ο εκνευρισμός και η ένταση δεν θα λείπουν και αυτό θα δυσκολέψει πολύ την επικοινωνία. Αν καταφέρεις να είσαι διαλλακτικός και να ακούσεις και την πλευρά του συντρόφου σου θα ξεπεραστεί αρκετά γρήγορα, διαφορετικά θα έρθετε σε ρήξη με άγνωστα αποτελέσματα. Αν είσαι μόνος, βοήθησε τον εαυτό σου να βγει από αυτό. Ίσως τα καθημερινά προβλήματα δεν σε αφήνουν να δεις καθαρά.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, σήμερα οι δυσκολίες επικοινωνίας με τους συναδέλφους σου θα σε πιέσουν αρκετά. Δείξε την απαραίτητη προσοχή σε προτάσεις, που θα χρειαστούν λεπτομερή ανάλυση πριν δεχτείς. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε τάξη και καλά θα κάνεις να κρατήσεις τις ισορροπίες.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, πρέπει να σταματήσεις να αναβάλλεις τις υποχρεώσεις σου γιατί στο τέλος θα πνιγείς και δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα. Φρόντισε ό, τι προκύπτει να το λύνεις. Αν χρειαστείς βοήθεια, μη διστάσεις να την ζητήσεις. Τόσο οι φίλοι σου αλλά και οι συνεργάτες σου θα ανταποκριθούν με ευχαρίστηση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η σημερινή ημέρα προβλέπεται δύσκολη. Θα χρειαστεί να κάνετε κουβέντα για πράγματα που σε φέρνουν σε αμηχανία. Μη διστάσεις να πεις ακριβώς αυτό που σκέφτεσαι και νιώθεις! Με καλή διάθεση και ειλικρίνεια θα λυθούν όλα και θα καταφέρετε να προχωρήσετε μπροστά! Αν είσαι μόνος, σήμερα θα έχεις μια ευχάριστη έκπληξη!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, η σημερινή ημέρα θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα και να δεις στα αλήθεια ποιοι αξίζουν και ποιοι όχι. Θα αντιληφθείς τις προθέσεις των συναδέλφων σου και θα τους αντιμετωπίσεις κατάλληλα. Πρόσεχε τα οικονομικά σου, μειώνοντας όσο μπορείς τα έξοδά σου.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, θα νιώσεις μεγάλη πίεση σήμερα. Οι υποχρεώσεις θα είναι πάρα πολλές και δεν θα μπουν εύκολα σε τάξη. Παράλληλα θα κάνουν την εμφάνισή τους πολλά απρόοπτα, πράγμα που θα σε δυσκολέψει περισσότερο. Να είσαι υπομονετικός και σε συνεχή επαγρύπνηση και θα τα καταφέρεις!

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα, τον τελευταίο καιρό τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θες. Η καθημερινότητα της σχέσης σου είναι γεμάτη ένταση και εκνευρισμό, πράγμα που κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα. Με περισσότερη διαλλακτικότητα και αμοιβαίες υποχωρήσεις θα μείνετε μακριά από εντάσεις και θα ηρεμήσετε. Αν είσαι μόνος , μπορεί ένα άτομο από το παρελθόν να κάνει την εμφάνισή του. Πρόσεχε πως θα το χειριστείς.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου χώρο, το άγχος εμποδίζει την ολοκλήρωση των σχεδίων σου. Προσπάθησε να μην ανησυχείς τόσο και δούλεψε σκληρά και σωστά για να τα καταφέρεις. Τα οικονομικά σου ζητήματα θα συνεχίσουν να σε βασανίζουν. Μόνο με οργάνωση και ψυχραιμία θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα την συμπεριφορά σου καθώς θα είσαι διαρκώς εκνευρισμένος και ίσως ξεστομίσεις αιχμηρά λόγια και πληγώσεις ανθρώπους που δεν φταίνε σε κάτι. Καλύτερα σήμερα να απομονωθείς και να χαλαρώσεις για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα σήμερα θα πάνε πολύ καλά . Ο σύντροφός σου είναι δίπλα σου σε ό, τι χρειαστείς και σε βοηθάει και αυτό θα αναγνωριστεί σήμερα. Προγραμμάτισε να κάνετε κάτι όμορφο και εκδήλωσέ του τα συναισθήματά σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Τοξότες, ετοιμάσου να βγεις σήμερα! Θα γοητεύσεις τους πάντες με τον αέρα σου και το χιούμορ σου!

Επαγγελματικές
Στον χώρο εργασίας σου, η σημερινή μέρα αναμένεται να είναι άκρως βοηθητική και εποικοδομητική. Οι ιδέες σου θα εντυπωσιάσουν τους ανωτέρους σου και θα ανταμειφθείς για αυτό οικονομικά αλλά και ψυχολογικά, αφού θα σου πλέξουν το εγκώμιο. Θα αισθανθείς χαρά και ικανοποίηση και θα αναπτερωθεί το ηθικό σου για την συνέχεια. Για να καλυτερεύσεις τα οικονομικά σου προσπάθησε να επιλύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα είναι άκρως βοηθητική για εσένα. Θα καταφέρεις να φτάσεις στην επίλυση ζητημάτων που σε βασάνιζαν και να προωθήσεις ιδέες και σχέδια που έμεναν στάσιμα για καιρό. Είναι μια καλή ημέρα να βρεθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να ζητήσεις τη συμβουλή τους. Μην ξεχνάς ότι τις περισσότερες φορές αυτοί που βρίσκονται έξω από μία κατάσταση, βλέπουν πιο καθαρά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε αρκετά καλά. Προσπάθησε να μην μεταφέρεις τα καθημερινά άγχη και προβλήματα στη σχέση σου. Φρόντισε να χαλαρώσετε και να περάσετε ένα ρομαντικό βράδυ. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Αιγόκερους, πρέπει να προσέξεις γιατί μπορεί να εμφανιστεί στο δρόμο σου, ένα άτομο που κουβαλάει μια μπερδεμένη κατάσταση που κρύβει αρκετά. Πριν δεχθείς ή απορρίψεις μια πρόταση, φρόντισε να έχεις καταλάβει τις προθέσεις αυτού που κάνει την πρόταση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να ξεφύγεις από το συνηθισμένο τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεσαι τα πράγματα, αφού φαίνεται πως δεν έχει αποτέλεσμα. Θα ήταν καλό να υιοθετήσεις νέες, πιο αποτελεσματικές στρατηγικές. Για να φέρεις τα οικονομικά σου σε μια ισορροπία θα πρέπει να σταματήσεις τις άσκοπες αγορές.

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε σήμερα η μέρα θα είναι πιεστική και δεν θα ξέρεις τι να πρωτοκάνεις. Έχεις αναλάβει τόσα πολλά πράγματα που είναι λογικό να μην μπορείς να τα φέρεις εις πέρας. Με σωστό προγραμματισμό όλα θα τακτοποιηθούν. Βάλε προτεραιότητες και ασχολήσου με ένα πράγμα κάθε φορά. Κάθε ένα που τελειώνεις, θα προχωράς στο επόμενο. Δεν πειράζει να καθυστερήσεις λίγο. Καλύτερα αυτό, παρά να τρελαθείς και να τα παρατήσεις όλα στη μέση.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου σήμερα δείχνουν να μπαίνουν σε μια περίοδο ευημερίας. Έχεις την εύνοια των πλανητών και πρέπει να το εκμεταλλευτείς προς όφελός σου. Μπορείς να μιλήσεις για τα πάντα, αρκεί να είσαι ευγενικός και λογικός. Όλα πάνε προς το καλύτερο! Αν είσαι μόνος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να βγεις να φλερτάρεις!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μην αναλώνεσαι σε ανθρώπους και καταστάσεις που σε πιέζουν και σε αγχώνουν. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και με οργάνωση διευθέτησε κάθε σου ζήτημα. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει επίσης να κινείσαι με προγραμματισμό αλλιώς θα βρεθείς σε αδιέξοδο πολύ σύντομα.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή ημέρα θα είναι πολύ δύσκολη για εσένα. Τα λάθη που θα γίνουν θα είναι πολλά. Τα πάντα θα καθυστερούν να γίνουν και θα βρίσκεσαι σε μια κατάσταση μόνιμου άγχους. Μη δώσεις σημασία σε ανθρώπους που επιζητούν να σε βγάλουν εκτός εαυτού για να επωφεληθούν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, έχεις την τάση να μοιράζεσαι τα πάντα με τον σύντροφό σου και αυτό είναι καλό αν συμβαίνουν διαρκώς καλά πράγματα στη καθημερινότητα σου. Επειδή κάτι τέτοιο όμως είναι αδύνατο, προσπάθησε όσο μπορείς να μην επιβαρύνεις το ταίρι σου με προβληματικές καταστάσεις. Αν είσαι μόνος, άλλαξε στάση και γίνε πιο προσιτός σε όσους θέλουν να σε πλησιάζουν αλλά διστάζουν.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, σήμερα θα υπάρξουν διαφωνίες και παρεξηγήσεις που θα σου χαλάσουν τη διάθεση και θα αναθεωρήσεις τον τρόπο που σκέφτεσαι. Αν χρειαστείς βοήθεια, μη διστάσεις να την ζητήσεις. Οικονομικά ανακάμπτεις και θα πάρεις βαθιές ανάσες.

Απάντηση