ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Δευτέρα 31/7 και καλή εβδομάδα.

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, το προηγούμενο διάστημα δεν χαρακτηρίζεται ως ευχάριστο. Βίωσες αρκετή ένταση και πολλά εμπόδια και ιδιαιτέρως, εντός οικογενειακής εστίας. Τώρα ήρθε η ώρα να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα και τα πράγματα να βελτιωθούν αισθητά. Οι πολυπόθητες ισορροπίες σε πολλούς τομείς αποκαθίστανται και έτσι βρίσκεις την ηρεμία να καταστρώσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Μπορεί μέχρι τώρα να έπρεπε να δείχνεις ένα συγκαταβατικό πρόσωπο, αλλά πλέον δεν κρίνεται απαραίτητο.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή έχει όλες τις προϋποθέσεις για να είναι ιδανική, αρκεί εσύ από την πλευρά σου να κάνεις το ταίρι σου να νιώσει άνετα για να σου εκφράσει την αγάπη και το ενδιαφέρον του. Αν είσαι αδέσμευτος, μη χάσεις την ευκαιρία να συναντήσεις φίλους καθώς μέσα από εκεί μπορείς να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Θα υπάρξουν επαγγελματικές ευκαιρίες που αν τις χειριστείς σωστά μπορείς να απογειώσεις την καριέρα σου. Η οικονομική σου κατάσταση δεν σε ικανοποιεί και χρειάζεται ακόμη προσπάθεια. Υπάρχουν εκκρεμότητες που απαιτούν να τις διευθετήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, μοιάζει πλέον μακρινό παρελθόν η περίοδος εκείνη που σε στιγμάτισε και το μόνο που μένει είναι κάποια σημάδια για να σου θυμίζουν, ίσως, τί πέρασες. Κοίταξε πλέον το μέλλον με αισιοδοξία και μην αφήσεις κάποια μικροπροβλήματα να σταματήσουν την πρόοδό σου. Δείξε πειθαρχία στον προγραμματισμό και μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του. Έχεις όλες τις προοπτικές να καταφέρεις πολλά.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή δεν αντέχει οριακές καταστάσεις και υπερβολές. Επομένως, κράτησε τις ισορροπίες για να μην οδηγηθείς σε καταστάσεις που δεν θα καταφέρεις να διορθώσεις. Αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, προσπάθησε να παραμείνεις αισιόδοξος και να μην κλείσεις την πόρτα σε κάτι νέο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, δώσε προσοχή σε νέες συνεργασίες. Σκέψου καλά εάν οι επιλογές που θέλεις να κάνεις σε συμφέρουν. Βελτίωση φαίνεται να υπάρχει στα οικονομικά. Καλό είναι να διαχειριστείς με φειδώ τα έξοδα και να αποφύγεις τις σπατάλες.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Αγαπητέ Δίδυμε, ανήκεις σε ένα ζώδιο που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και πείσμα. Την περίοδο αυτή θα τα χρειαστείς και τα δύο προκειμένου να κρατήσεις τις ισορροπίες και να προωθήσεις ταυτόχρονα τα σχέδιά σου. Καλό είναι να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου στους γύρω σου και να μην τους επιτρέψεις παρεμβάσεις. Κάνε τον προγραμματισμό σου και φρόντισε να τον ακολουθήσεις κατά γράμμα.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή είναι πολύ καλή και σήμερα αν θες μίλησε με το ταίρι σου για θέματα που σε απασχολούν και σε αγχώνουν. Αν πάλι είσαι μόνος, καλό είναι να δεχθείς τις προτάσεις για έξοδο και να αφήσεις τον εαυτό σου να περπατήσει σε καινούρια μονοπάτια.

Επαγγελματικές
Ο τομέας των επαγγελματικών έχει τις καλύτερες προοπτικές, αρκεί να συμπεριφερθείς με μεθοδικότητα και προγραμματισμό. Έτσι θα καταφέρεις να είσαι άκρως αποτελεσματικός. Στα οικονομικά σου, συνεχίζονται τα έξοδα και το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου στρέφεται στην εξισορρόπηση της κατάστασης.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η περίοδος που άφησες πίσω ήταν πολύ κουραστική για εσένα και μάλιστα καθόλου καρποφόρα. Τώρα, λοιπόν, κουβαλώντας περισσότερη σοφία εξαιτίας των εμπειριών, κάνε τις αναθεωρήσεις που χρειάζεται και βάλε νέους στόχους και πρόγραμμα. Με πείσμα και μεθοδικότητα θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε ό,τι προκύψει μέχρις ότου φτάσεις στον απώτερο σκοπό σου.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή έχει περιθώρια βελτίωσης και για να φτάσεις εκεί πρέπει να κινήσεις εσύ τα νήματα. Απαιτεί κόπο αλλά ο στόχος είναι εφικτός. Αν πορεύεσαι μόνος, μην απογοητεύεσαι και κυρίως μην καταθέτεις τα όπλα. Πολύ σύντομα κάτι νέο θα προκύψει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε θέματα συνεργασίας για τα οποία θα υπάρξουν εμπόδια. Παράλληλα μην σε εκπλήξει η εμφάνιση απρόσμενων προβλημάτων. Τα οικονομικά σού δημιουργούν προβληματισμό, αλλά θα πρέπει να ξέρεις ότι η επόμενη περίοδος θα σε βοηθήσει να τα βελτιώσεις.

 

ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέων, η περίοδος που διανύεις, όπως και αυτή που έρχεται, απαιτεί από εσένα έντονη προσπάθεια προκειμένου να αντιμετωπίσεις τις αναποδιές που σου συμβαίνουν. Χρειάζεσαι ψυχραιμία και χρόνο για να ξεκουράζεσαι και να ανακτάς τις δυνάμεις σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να έχεις καθαρό μυαλό ώστε να συνεχίσεις την προσπάθεια. Ειδάλλως, οι αποφάσεις που θα πάρεις ίσως να μην είναι οι πρέπουσες για ένα καλύτερο αύριο. Υπομονή και όλα θα φτιάξουν πολύ σύντομα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή υπάρχουν κάποιες μικρές δυσκολίες που για να τις αντιμετωπίσεις θα χρειαστεί να πάρεις δραστικά μέτρα. Ο σύντροφός σου φαίνεται να είναι υποστηρικτικός. Αν είσαι μόνος, μην απογοητεύεσαι και πάρε τα ρίσκα σου προκειμένου να τολμήσεις μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Ο επαγγελματικός τομέας χρειάζεται ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση προκειμένου να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που προκύπτουν. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν ακόμη, αλλά μην απελπίζεσαι, γιατί τα πράγματα θα βελτιωθούν αισθητά και θα δεις τα χρήματα στο ταμείο σου να αυξάνονται.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, μπορεί να νιώθεις ότι το κλίμα δεν είναι και τόσο φιλικό και κάθε λίγο και λιγάκι να εμφανίζονται μικρο-εμπόδια. Ωστόσο, μην ανησυχείς, γιατί η λύση έρχεται από τον κοινωνικό σου περίγυρο. Κάποιο τρίτο πρόσωπο θα σου κάνει μια πρόταση την οποία θα πρέπει να σκεφτείς καλά, καθώς θα είναι μια καλή ευκαιρία για να ωθήσεις τα σχέδιά σου. Τώρα μπορείς να ανασυνταχθείς και να δράσεις με περισσότερο δυναμισμό, επιδιώκοντας ακόμη πιο καλά αποτελέσματα.

Αισθηματικές
Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να ζητήσεις περισσότερα από το ταίρι σου , πράγμα που δεν θα διστάσεις να το κάνεις. Πρόσεχε τον τρόπο που θα το διαχειριστείς αφού σκοπός είναι να βελτιώσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την εύνοια των πλανητών για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Η ημέρα σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσεις νέα πράγματα στον εργασιακό τομέα. Σε κάθε περίπτωση όμως, φρόντισε να έχεις οργανωθεί εκ των προτέρων, ώστε να ξέρεις τα βήματα που θα ακολουθήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και αυτό σου δίνει αισιοδοξία. Καλό είναι να αποφύγεις για σήμερα τη λήψη αποφάσεων για σημαντικά θέματα.

 

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, το ζώδιό σου ανήκει στα ευνοημένα της ημέρας, καθώς αναμένεται η δυνατότητα να υλοποιήσεις πολλά πράγματα που έχεις στο μυαλό σου. Ο τρόπος που θα χειριστείς τις καταστάσεις και η ψυχολογία σου θα επηρεάσουν την έκβαση. Δώσε προσοχή στα δεδομένα σου και δες πως αυτά μπορούν να λειτουργήσουν θετικά για τα σχέδιά σου. Η επιτυχία δεν αργεί και ο τρόπος να φτάσεις εκεί βρίσκεται στο δικό σου χέρι.

Αισθηματικές
Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για αναλύσεις και συζητήσεις γύρω από τα θέματα της σχέσης σου. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς την ημέρα για να χαλαρώσεις μαζί με το ταίρι σου, σε κλίμα ρομαντικό. Αν πάλι δεν βρίσκεσαι σε σχέση, οι πλανήτες ευνοούν τον τομέα των αισθηματικών και σε βοηθούν να γυρίσεις νέα σελίδα στον τομέα αυτό.

Επαγγελματικές
Η εξέλιξη στα επαγγελματικά σου είναι αρκετά καλή και προκειμένου να φτάσεις στην απόλυτη επιτυχία θα πρέπει να συνεχίσεις την σκληρή και επιμελή δουλειά. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται στην επιθυμητή κατάσταση. Θα προκύψουν έξοδα που δεν είχες προγραμματίσει και για αυτό φρόντισε να τα διαχειριστείς με ψυχραιμία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, για το ζώδιό σου η κατάσταση προβλέπεται περιπετειώδης. Τα νήματα κινούνται παρασκηνιακά και πρόσωπα που θεωρούσες αγαπημένα λειτουργούν με στόχο να σου δυσκολέψουν τη ζωή. Αν μια εσωτερική φωνή προσπαθεί να σε προφυλάξει, μην την αψηφήσεις. Προφυλάξου και να έχεις στο νου σου ότι η απόπειρα εναντίον σου θα επαναληφθεί. Όμως μην ανησυχείς όσο κι αν προσπαθούν να σε επηρεάσουν αρνητικά. Δεν αργεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο και ο καθένας θα λάβει αυτό που του αναλογεί.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική ζωή, έχεις όλες τις προϋποθέσεις για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Πρόσεξε μόνο τη δική σου τάση να προσκολλάσαι σε εντυπώσεις του μυαλού που σε οδηγούν να διατηρείς αρνητική στάση απέναντι στο ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, θα έχεις προτάσεις για έξοδο με φίλους, κατά την οποία μπορεί κάτι νέο και ενδιαφέρον να προκύψει.

Επαγγελματικές
Η ημέρα στα επαγγελματικά σου κυλάει καλά, αλλά θα πρέπει να αποφύγεις τις αλλαγές και την επικύρωση σημαντικών συμφωνιών. Τα οικονομικά σου βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής σου και έχεις καταφέρει να τα φτάσεις σε μια πολύ καλή κατάσταση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, θα σε χαρακτήριζε κανείς πεσιμιστή, με έκδηλη την απογοήτευση. Νιώθεις ότι τα πράγματα δεν πάνε όπως θα ήθελες και αυτό επηρεάζει τον τρόπο που βλέπεις γύρω σου και αντιμετωπίζεις τον κοινωνικό σου περίγυρο. Δώσε προσοχή, γιατί με αυτά τα συναισθήματα ως οδηγό, η πορεία σου δεν θα είναι αυτή που θέλεις. Πρόσεξε μην αφήσεις ευκαιρίες να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

Αισθηματικές
Ιδανική ημέρα για την αισθηματική σου ζωή. Ο ρομαντισμός και η ερωτική διάθεση σου δίνουν την ευκαιρία να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, άφησε την γοητεία σου σήμερα να κάνει το θαύμα της. Κάτι απρόσμενο σε περιμένει!

Επαγγελματικές
Η καριέρα σου χρειάζεται πολλή ενέργεια και κόπο για να την φτάσεις εκεί που θέλεις. Προκειμένου να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου θα πρέπει να προσπαθήσεις κι άλλο. Τα οικονομικά σου δεν έχουν ισορροπήσει ακόμη. Ξεκινάει όμως, μια περίοδος που η βελτίωση θα είναι αισθητή και θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, το επόμενο διάστημα είναι πολύ ελπιδοφόρο για την προσωπική σου εξέλιξη και την επίτευξη των στόχων σου. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για ανάπτυξη και πρόοδο μέσα από καταστάσεις πρωτόγνωρες για εσένα. Φρόντισε να είσαι ανοιχτός σε νέα πράγματα, αποφεύγοντας τη συντηρητική στάση. Βάλε ένα πρόγραμμα στη ζωή σου και θέσε προτεραιότητες.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή χρειάζεται πιο χαλαρούς ρυθμούς και περισσότερη κατανόηση. Μην βγάζεις το αυταρχικό σου πρόσωπο, γιατί δεν οδηγεί πουθενά. Έτσι θα δεις τα πράγματα να βελτιώνονται. Αν είσαι μόνος, θα υπάρξουν ευκαιρίες για κάτι νέο και φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς.

Επαγγελματικές
Στον τομέα της εργασίας σου, θα σου δοθεί η δυνατότητα να εκπληρώσεις τους στόχους και τα όνειρά σου, αρκεί να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου τις καταστάσεις που θα προκύψουν. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα, αλλά θα έχεις πολλές ανάγκες που θα πρέπει να καλύψεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, σε χαρακτηρίζει ένα αίσθημα αυθορμητισμού το οποίο κινείται από την έντονη ανάγκη σου να αλλάξεις τις συνθήκες της ζωής σου. Ξέρεις καλά, όμως, ότι κάτι τέτοιο δεν μπορείς να επιτευχθεί από την μια μέρα στην άλλη. Έτσι, επιστράτευσε την υπομονή σου και κινήσου με λογική σκέψη και συνέπεια στον προγραμματισμό που θα κάνεις. Μην υποκύπτεις σε πρόσκαιρες λύσεις που σε κάνουν να χρονοτριβείς. Αντίθετα, δώσε χρόνο να εξελιχθούν τα σχέδιά σου όπως τα έχεις δρομολογήσει.

Αισθηματικές
Η ημέρα είναι ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου. Αν νιώθεις την ανάγκη να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να ξεδιαλύνεις κάποια σύννεφα, μη διστάσεις να το κάνεις. Έτσι, θα βελτιωθούν και οι συνθήκες ανάμεσά σας. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ακολούθησε το ένστικτό σου σχετικά με κάτι νέο που μπαίνει στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Η ημέρα στον τομέα των επαγγελματικών χαρακτηρίζεται από την τάση για αλλαγή. Έτσι, είτε θα ασχοληθείς με νέα ξεκινήματα, είτε θα θελήσεις να διορθώσεις καταστάσεις που είναι προβληματικές. Τα οικονομικά σου χαρακτηρίζονται από αρνητικό πρόσημο και οι ανάγκες που πρέπει να καλύψεις θα είναι πολλές. Θα έχεις τη δυνατότητα, όμως, να τα τακτοποιήσεις όλα πολύ αποτελεσματικά. Θέματα γραφειοκρατικά και ακίνητης περιουσίας ευνοούνται.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, οι συνθήκες στη ζωή σου δεν είναι ιδανικές. Υπάρχουν αρκετά εμπόδια και προβληματικές καταστάσεις που θα κληθείς να επιλύσεις και να πας παρακάτω. Ίσως σε δυσκολέψουν αρκετά, αλλά θα πρέπει να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και να στηριχτείς στο χαρακτηριστικό σου που είναι το κλειδί της επιτυχίας: η θετική σκέψη για το μέλλον. Μείνε επικεντρωμένος στα ουσιώδη και απόφυγε να μεγεθύνεις τα πράγματα.

Αισθηματικές
Η διατήρηση της εσωστρέφειας από πλευράς σου, δεν βοηθάει την κατάσταση. Μην αφήνεις τον σύντροφό σου απέξω, γιατί εύλογα θα ζητήσει εξηγήσεις και η κατάσταση μπορεί να οδηγηθεί σε εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, οι θέσεις των πλανητών σε ευνοούν και βάζουν τις προϋποθέσεις για μια νέα -πολλά υποσχόμενη- σχέση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου φαίνεται πως θα υπάρξει μια στασιμότητα σε θέματα που θέλεις να ολοκληρώσεις και αυτό θα σου δημιουργήσεις νευρικότητα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν αργά και σταθερά. Αυτό θα το δεις κάπου παρακάτω, γιατί ακόμη τα έξοδα είναι πάρα πολλά.

Απάντηση