ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τρίτη 22/8

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, δεν χρειάζεσαι την επιβεβαίωση των γύρω σου για να πιστεύεις σε εσένα. Ούτε είναι απαραίτητο να ταιριάζεις με όλους. Κάτι τέτοιο μόνο κακό θα σου κάνει στο τέλος. Επομένως, μείνε συγκεντρωμένος στα δικά σου πιστεύω και διατήρησε την ηρεμία και το χαμόγελό σου. Διώξε μακριά τα πρόσωπα εκείνα που από φόβο κρατούν μια επιθετική στάση απέναντί σου, κατακρίνοντας κάθε σου κίνηση.

Αισθηματικές
Η θέση των πλανητών σήμερα είναι αρκετά ευνοϊκή προς το ζώδιό σου και μπορεί να σε βοηθήσει να αλλάξεις προς το καλύτερο κάποια δεδομένα της σχέσης σου που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το ιδανικό ταίρι, ένα φιλικό πρόσωπο ή ένα πρόσωπο που κινείται στον φιλικό σου κύκλο θα σου δώσει πληροφορίες για το πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Μετά από αυτό, έχεις πολλές πιθανότητες να το συναντήσεις από κοντά. Οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου καλό είναι να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον και να αποφύγεις τα λάθη ή τις ασυνέπειες στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου. Οικονομικά αναμένεται βελτίωση, αλλά καλό είναι προς το παρόν να μην αφεθείς σε μεγάλα έξοδα ή περιττά.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, στο μυαλό σου υπάρχουν πολλές σκέψεις προς διάφορες κατευθύνσεις, γεγονός που δυσκολεύει, πολλές φορές, ακόμη και την ξεκούρασή σου. Προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις, κάνε ένα σωστό προγραμματισμό, έτσι ώστε να δώσεις στο μυαλό σου την ευκαιρία να χαλαρώσει και να σε αφήσει να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Έτσι, θα καταφέρεις να είσαι αποτελεσματικός και εύστοχος στην επίλυση των προβλημάτων σου.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε κομβικό σημείο. Θα υπάρξουν αλλαγές που εν μέρει οφείλονται στο πλανητικό σκηνικό. Βέβαια, και η δική σου συμπεριφορά έχει συμβάλει. Για αυτό, τώρα που τα πράγματα ζητούν ξεκαθάρισμα, σκέψου τι ζητάς από τη σχέση σου και διεκδίκησέ το. Ίσως να μην υπάρξουν άλλες ευκαιρίες. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους, έχεις πολλές πιθανότητες να συναντήσεις τον μελλοντικό σου σύντροφο, αρκεί να ξέρεις τι ζητάς από τον άλλον.

Επαγγελματικές
Στα εργασιακά σου, οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει εξακολουθούν να είναι αρκετές και πιεστικές. Ωστόσο, πολύ σύντομα θα δεις τις συνθήκες να διαμορφώνονται καλύτερα και θα σου επιτρέψουν να προχωρήσεις με τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Έτσι θα πλησιάσεις ακόμη περισσότερο στην επίτευξη των επιδιώξεών σου. Οικονομικά, θα υπάρξουν προτάσεις που σε βάθος χρόνου σε βοηθούν να ανακάμψεις. Σκέψου τις παραμέτρους προτού πεις το «ναι».

 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, οι στόχοι σου είναι διαφορετικοί από εκείνους που έχουν τα πρόσωπα του περίγυρού σου. Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργείται ένα χάσμα μεταξύ σας. Μην σε φοβίζει ,όμως, αυτό. Νιώσε ελεύθερος να κάνεις το μεγάλο βήμα , ακόμη κι αν θεωρείται αντισυμβατικό ή τρελό. Να ξέρεις ότι στο τέλος, οι άνθρωποι που πραγματικά σε αγαπούν και θέλουν να σε βλέπουν χαρούμενο, θα σε υποστηρίξουν.

Αισθηματικές
Η τάση ανανέωσης και τόλμης θα χαρακτηρίσει και την ερωτική σου ζωή. Σήμερα, θα θελήσεις να χαρίσεις μοναδικές στιγμές στον σύντροφό σου, γεμάτες ρομαντισμό και αισθησιασμό. Η κίνησή σου αυτή, δίνει άλλο αέρα στη σχέση και γεμίζει με ικανοποίηση το ταίρι σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το πρόσωπο που θα σε κρατήσει κοντά του, ένα πρόσωπο του παρελθόντος κάνει την επανεμφάνισή του, βάζοντάς σε σε πειρασμό…

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, μη διστάσεις να αναλάβεις νέες ευθύνες από τη στιγμή που με τον τρόπο αυτό μπορείς να δώσεις ώθηση στην καριέρα σου και στο επαγγελματικό σου προφίλ. Οπλίσου με υπομονή, οργάνωσε ένα λεπτομερές πρόγραμμα εργασιών και δεν χρειάζεται να φοβάσαι τίποτα. Στον οικονομικό τομέα, θα υπάρξουν ευκαιρίες. Καλό είναι να συνυπολογίσεις τα δεδομένα ως έχουν προτού λάβεις σημαντικές αποφάσεις.

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα σε απασχολήσει αρκετά ο τρόπος που εμπλέκεται η επαγγελματική σου ζωή με την προσωπική. Οι δικοί σου άνθρωποι νιώθουν παραμελημένοι, ενώ εσύ προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να ισορροπήσεις τους διάφορους τομείς της ζωής σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου. Θα σε αντιμετωπίσουν με κατανόηση και αυτό θα σου δώσει κουράγιο.

Αισθηματικές
Η ημέρα στα αισθηματικά κρύβει παγίδες. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, ένας διερχόμενος πειρασμός σε βάζει σε σκέψεις σχετικά με τις επιλογές που έχεις κάνει στην αισθηματική σου ζωή. Αν αυτό που έχεις τώρα είναι δυνατό και σταθερό θα μείνει ανεπηρέαστο. Διαφορετικά, αναμένονται αλλαγές… Αν πάλι δε σε δεσμεύει κάτι, αφέσου στην εμπειρία και ζήσε ξέγνοιαστος όσα σου προσφέρονται. Ο χρόνος θα δείξει αν αξίζει ή όχι.

Επαγγελματικές
Θα πρέπει να συνεχίσεις να είσαι υπεύθυνη στην εργασία και στη διεκπεραίωση υποθέσεων που έχεις αναλάβει προκειμένου να τις φέρεις εις πέρας επιτυχώς. Οι προοπτικές βελτιώνονται και η τύχη είναι με το μέρος σου. Στα οικονομικά, καλείσαι να καλύψεις υποχρεώσεις του παρελθόντος που ακόμη σε ταλαιπωρούν. Θα είναι εφικτό αυτό αρκεί να κάνεις αρκετή οικονομία.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, ο μεγάλος όγκος υποχρεώσεων σε έχει εξουθενώσει και σε κάνει να παραμελείς πολλές φορές την υγεία σου και την ανάγκη σου για ξεκούραση. Προκειμένου να συνεχίσεις να ανταπεξέρχεσαι σωστά και χωρίς λάθη, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις διαφορετικά την κατάσταση. Κάνε ένα ξεκαθάρισμα και διώξε κάποια αρμοδιότητα από πάνω σου αν χρειαστεί.

Αισθηματικές
Ο σύντροφός σου ζητάει την προσοχή και το χρόνο σου. Μην του τα αρνηθείς. Οφείλεις να του τα δώσεις για να κρατήσεις τις ισορροπίες. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, βγες έξω να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά. Το χαμόγελό σου δεν θα περάσει απαρατήρητο!

Επαγγελματικές
Ο εργασιακός τομές προχωράει αρκετά ικανοποιητικά. Μέσα από συναντήσεις με συνεργάτες θα μπορέσεις να ξεμπλοκάρεις κάποια ζητήματα που προς το παρόν είναι στάσιμα. Οικονομικά, έχεις τη δυνατότητα να αυξήσεις τα έσοδά σου και να αναζητήσεις νέες πηγές.

 

Παρθένος
Ενέργεια, όρεξη, ζωντάνια! Αυτό θα χαρακτηρίζει σήμερα την ψυχολογία σου, αγαπητέ Παρθένε. Και κάπως έτσι ξεκινάει μια νέα περίοδος στη ζωή σου. Μην φοβηθείς να υποκινήσεις αλλαγές και να φτιάξεις νέες συνθήκες στη ζωή σου. Ό,τι σε ενοχλεί διώξ’ το μακριά, τώρα που οι αντοχές σου σε βοηθούν και με το παραπάνω. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και από πολύ δικά σου άτομα.

Αισθηματικές
Σήμερα θα είναι μια κατάλληλη μέρα για συζητήσεις και σχέδια γύρω από τη σχέση σου. Το ταίρι σου θα είναι σε θέση να ακούσει όσα έχεις να του πεις και να κάνει τις αντιπροτάσεις του αν το κρίνει απαραίτητο. Εσύ που ακόμη δεν έχεις νιώσει τον ενθουσιασμό να σε συνεπαίρνει, ετοιμάσου για ευχάριστες συναντήσεις που θα σου φέρει η κοινωνική σου ζωή.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, η ημέρα θα είναι αρκετά σημαντική, καθώς νέα σχέδια και συνεργασίες ευνοούνται. Αυτά θα μπορέσουν να σου δώσουν νέα ώθηση και αέρα για να προωθήσεις την καριέρα σου. Η οικονομική σου κατάσταση αρχίζει να παίρνει μια ανοδική πορεία. Θα μπορέσεις να συζητήσεις τρόπους για να βελτιώσεις κι άλλο τα οικονομικά σου.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, κάποιες φορές ίσως σου φαίνεται δύσκολο να προσδιορίσεις τη θέση σου έξω από την μάζα. Αυτό δεν είναι παράλογο. Απλά σημαίνει ότι η κριτική σου σκέψη λειτουργεί καλά και οι εσωτερικές σου ανάγκες καθοδηγούν τη σκέψη και τις φιλοδοξίες σου. Η ανάγκη για να σπάσεις τα δεσμά, θα είναι έντονη σήμερα. Μην τη θάψεις κάτω από το φόβο!

Αισθηματικές
Ο σύντροφός σου σήμερα δεν θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου , καθώς πολλές εκκρεμότητες απορροφούν την ενέργειά σου. Προσπάθησε να κρατήσεις την ισορροπία και να μην πληγώσεις το συναίσθημα του ανθρώπου που σε στηρίζει και σε φροντίζει. Αν ακόμη ανήκεις στο κλαμπ των ελεύθερων, δώσε λίγη περισσότερη σημασία στην προσωπική σου ζωή αν δεν θες να συνεχίσεις έτσι. Η τύχη σε ευνοεί…

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά υπάρχουν εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν. Προσπαθείς να βρεις την κατάλληλη λύση, αλλά αυτή φαίνεται πως θα έρθει μόνο μέσα από την συνεργασία. Το αποτέλεσμα θα είναι μακράν καλύτερο από το να στηριχτείς μόνο στις δικές σου δυνάμεις. Στα οικονομικά, ζήτησε την συμβουλή ειδικού αν νιώθεις ότι κάποια θέματα δεν ξεμπλοκάρουν. Το επόμενο διάστημα θα σε βοηθήσει να αυξήσεις τα έσοδα.

 

Σκορπιός
Σήμερα ο δυναμισμός σου δεν μπορεί για κανένα λόγο να περάσει απαρατήρητος, φίλε Σκορπιέ. Κανείς δεν μπορεί σου αρνηθεί και αν μάλιστα βρεθεί κάποιος να σου πει «όχι», σημαίνει ότι έχει οπλιστεί με πολύ θάρρος. Εκμεταλλεύσου την ενέργειά αυτή, για να διεκδικήσεις όσα μέχρι σήμερα ήταν ακατόρθωτα. Θα καταφέρεις να κερδίσεις την εύνοια ακόμη και προσώπων που έχουν εξουσία ή κύρος.

Αισθηματικές
Η σχέση σου κυλάει αρκετά καλά και τα τελευταία σύννεφα που προβληματίζουν το ταίρι σου, δεν αναμένονται να παραμείνουν για πολύ. Η θετική σου διάθεσή και το κέφι θα τα απομακρύνουν χωρίς δυσκολία. Η ικανοποίηση του συντρόφου σου θα είναι εμφανής. Αν πάλι αναζητάς συνοδοιπόρο στην προσωπική σου ζωή, η λάμψη και η γοητεία σου θα σε βοηθήσουν να κάμψεις τις αντιστάσεις του προσώπου που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις να διευθετήσεις και μάλιστα πολλές έρχονται από το παρελθόν. Αν καταφέρεις να ανταπεξέλθεις καλά, δεν έχεις να φοβάσαι κάτι άλλο. Οι εργασιακές σου σχέσεις είναι αρκετά ομαλές. Οικονομικά, φρόντισε να συγκρατήσεις το πάθος σου και τον παρορμητισμό σου, προκειμένου να βρεις την ισορροπία που χρειάζεσαι.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, αν νιώθεις ότι θέλεις να ανακαθίσεις στην καρέκλα και να γύρεις λίγο πίσω προκειμένου να πάρεις το χρόνο για να σκεφτείς, τότε κάν’ το. Η ημέρα θα σου δώσει το περιθώριο να σκεφτείς τις εναλλακτικές σου. Υπάρχουν πολλοί δρόμοι που μπορείς να ακολουθήσεις, επομένως μην νιώθεις εγκλωβισμένος στο παρόν.

Αισθηματικές
Ο γενικότερος προβληματισμός σου επηρεάζει και τον σύντροφό σου. Τον κάνει να θέλει να σε προσεγγίσει ακόμη περισσότερο καθώς δεν αντέχει να βλέπει το πρόσωπό σου «συννεφιασμένο». Άφησέ τον να σε χαλαρώσει και να σε κάνει να νιώσεις πιο ανάλαφρα. Αν πάλι αναζητάς το ταίρι σου, άφησε για λίγο τις έντονες σκέψεις και αφέσου σε εκείνο το βλέμμα που θα κάνει την καρδιά σου να σκιρτήσει.

Επαγγελματικές
Στο χώρο της εργασίας σου όλα μπορούν να εξελιχθούν ομαλά. Έχεις πρόγραμμα και ρυθμό, άρα τα θετικά αποτελέσματα είναι αναμενόμενα. Ο μόνος αστάθμητος παράγοντας είναι η διάθεσή σου. Μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να χαλάσει την ομαλή ροή. Τα οικονομικά σου βρίσκονται στην τύχη τους, καθώς δεν έχεις ασχοληθεί αρκετά τελευταία. Μήπως ήρθε η ώρα να τα δεις με σοβαρότητα;

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, είναι πολύ σημαντικό να παραμείνεις προσηλωμένος στον στόχο σου. Θα υπάρξουν πρόσωπα ή ομάδες αυτών που θα προσπαθήσουν να σε αποπροσανατολίσουν. Ίσως να φαίνεσαι συντηρητικός για κάποιους, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος από τη ζωή. Διάλεξε το δικό σου μονοπάτι και ακολούθησέ το.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά, η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από τον σύντροφό σου. Εκμεταλλεύσου τις συνθήκες και δείξε στο ταίρι σου πως μπορείτε να περάσετε καλά μαζί. Αν είσαι ελεύθερος δεσμεύσεων, μην εγκλωβίζεις το ταμπεραμέντο σου. Η γοητεία σου σε κάνει πόλο έλξης για πρόσωπα που θα αποδειχθούν κατάλληλα για εσένα.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά, ηρεμία θα επικρατείς σε γενικές γραμμές. Πολλές υποθέσεις είναι δρομολογημένες, το κλίμα με τους συνεργάτες είναι σε ισορροπία, επομένως αφιέρωσε χρόνο για να κάνεις νέα σχέδια και να μελετήσεις νέες ιδέες. Η οικονομική σου κατάσταση είναι γενικότερα καλή, αλλά για να συνεχίσει να ισορροπεί φρόντισε να κλείνεις τις υποχρεώσεις σου με τη σειρά που πρέπει. Ειδάλλως, θα τις βρεις μπροστά σου στο μέλλον.

 

Υδροχόος
Είσαι δυνατός παίκτης και σήμερα είναι ξεκάθαρο ότι δεν τρέχεις πίσω από τις υποχρεώσεις ή τα σχέδιά σου, αγαπητέ Υδροχόε. Αντίθετα, τα έχεις υπό έλεγχο και σου δίνεται η δυνατότητα να φέρεις στην επιφάνεια τις ηγετικές σου ικανότητες. Επίσης, μέσω μιας δυνατής συνεργασίας, στην οποία μπορείς να στηριχτείς, θα καταφέρεις σήμερα τα πρώτα θετικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές
Ο σύντροφός σου κάνει ό,τι μπορεί για να σου εκφράσει τα παράπονά του και αυτό σε κάνει να νιώθεις άβολα. Για να το αντιμετωπίσεις, προσπάθησε να τον ακούσεις και αν χρειαστεί μη διστάσεις να του κάνεις έκπληξη που θα τον ευχαριστήσει. Αν είσαι αδέσμευτος, απόλαυσε την ανεξαρτησία σου όσο ακόμη ο χρόνος σου το επιτρέπει. Σύντομα φαίνεται πως θα υπάρξει η ευκαιρία για να αλλάξει η παρούσα κατάσταση.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά τα καταφέρνεις πλέον με περισσότερη άνεση σε κάθε εμπόδιο που προκύπτει, νιώθοντας πλέον σίγουρος για τις ικανότητές σου. Οικονομικά, οι εκκρεμότητες είναι πολλές και απαγορευτικές για σπατάλες. Περιόρισε, λοιπόν, τα ανοιχτά μέτωπα και μετά μπορείς να κάνεις περαιτέρω σχέδια.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η δημιουργικότητά σου σήμερα θα είναι εμφανώς πιο έντονη. Δεν θα περιορίζεται στην καλλιτεχνική σου φύση, αλλά θα είναι διευρυμένη σε όλους τους τομείς. Μπορείς να βρεις εναλλακτικές για ζητήματα που σε ταλαιπωρούν από καιρό και μοιάζουν να βρίσκονται σε τέλμα. Μπορείς να ελιχθείς σε και να βρεις νέους τρόπους προσέγγισης.

Αισθηματικές
Αισθηματικά, καλό είναι να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη να σχεδιάσει μια υπέροχη βραδιά για εσένα και τον σύντροφό σου. Με οδηγό το συναίσθημα, κανόνισε να περάσετε καλά μαζί, ίσως σε ένα πιο επίσημο γεύμα ή μια βραδιά διασκέδασης που τελικά θα καταλήξει να σας φέρει κοντά… Αν πάλι δεν έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν, σήμερα μπορείς να κάνεις ευφάνταστες κινήσεις για να προσεγγίσεις ένα ενδιαφέρον πρόσωπο. Τόλμησε και δεν θα χάσες!

Επαγγελματικές
Μόνο άγχος δεν πρέπει να έχεις στα επαγγελματικά σου σήμερα. Ό,τι κι αν κάνεις το καταφέρνεις με ένα τρόπο έξυπνο και δημιουργικό. Ξέρεις να βρίσκεις τον δικό σου τρόπο για να το ολοκληρώνεις. Ο τρόπος που εργάζεσαι προκαλεί το ενδιαφέρον και το θαυμασμό κυρίως, των προσώπων που βρίσκονται πιο ψηλά από εσένα.

Απάντηση