ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τρίτη 19/9

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα δημιουργήσει ένα κλίμα λίγο ευμετάβλητο και αυτό θα οφείλεται κυρίως στην ψυχολογία. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή, αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Κρόνο, δημιουργεί εμπόδια στην επικοινωνία με αποτέλεσμα να μην μπορείς να εκφράσεις όσα νιώθεις και σκέφτεσαι. Παράλληλα, η κρίση σου -που αποτελεί ισχυρό σου στοιχείο- δεν θα έχει την διαύγεια που θα σε βοηθήσει να πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν προβλήματα σήμερα με τον σύντροφό σου καθώς η δυσχερής επικοινωνία οξύνει τις καταστάσεις. Καλό είναι να διατηρήσεις μια απόσταση ασφαλείας αν νιώθεις ότι δεν είσαι σε θέση να ανταποκριθείς όπως πρέπει. Καλύτερα να περιοριστείς σε πιο ανάλαφρες συζητήσεις που δεν θα κινδυνεύεις να βρεθείς σε αντιπαράθεση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου η ημέρα δεν ευνοεί τις νέες συνεργασίες ή την επικύρωση συμφωνιών. Καλό είναι να ασχοληθείς με τα τρέχοντα ζητήματα και αν χρειαστεί να ζητήσεις τη βοήθεια συναδέλφων. Στα οικονομικά, φαίνεται πως έχει την ευκαιρία να τα πας καλά και μάλιστα να δεις βελτίωση άμεσα κάνοντας τις κατάλληλες κινήσεις.

 

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα είναι μια μέρα που θα νιώσεις την ανάγκη να ανατρέξεις στο παρελθόν και να αναπολήσεις αναμνήσεις και εμπειρίες. Σήμερα καλό θα ήταν να μην ασχοληθείς με φλέγοντα ζητήματα ή με εκείνα που χρειάζονται καθαρό μυαλό για να ληφθούν αποφάσεις. Οι σχέσεις με τους γύρω σου ίσως είναι λίγο τεταμένες, για αυτό φρόντισε να κάνεις λίγο πίσω και να μην ωθείς τα πράγματα στα άκρα. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου θα είναι εμφανής και αυτό θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση όταν χρειαστεί.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, δεν είναι καλή ημέρα για να κάνεις σημαντικές συζητήσεις με τον σύντροφό σου, καθώς κινδυνεύεις να δημιουργήσεις αποστάσεις. Αν πάντως επιλέξεις να μιλήσεις μαζί του, φρόντισε να είσαι διαλλακτικός και να έχεις τα αυτιά σου ανοιχτά. Ειδάλλως, θα δημιουργηθούν εντάσεις χωρίς ουσιαστικό λόγο και ο υπαίτιος θα είσαι εσύ.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα είναι λίγο πιεστικά, καθώς τα χρονικά περιθώρια που σου δίνονται για να διευθετήσεις τις εκκρεμότητές σου θα είναι αρκετά στενά. Μην παρασυρθείς από το άγχος και φρόντισε να δείξεις την αυτοπεποίθηση που νιώθεις σε κάθε σου κίνηση. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις κινήσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου, αρκεί να κινηθείς με φειδώ στα έξοδά σου. Οι σπατάλες την περίοδο αυτή δεν συγχωρούνται.

 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα ίσως να μην είναι καλή ημέρα να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να κάνεις επαφές με τα άτομα που πιστεύεις ότι θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή, αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Κρόνο, αποδιοργανώνει την αποτελεσματική ανθρώπινη επικοινωνία και βάζει εμπόδια. Η συναισθηματική αστάθεια και η νοητική σύγχυση δεν βοηθούν να κάνεις βήματα προόδου. Επομένως, φρόντισε να είσαι επιφυλακτικός και συγκρατημένος για να περάσει η ημέρα όσο το δυνατόν πιο ήρεμα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα είσαι αρκετά δυναμικός καθώς θα νιώθεις την αποδοχή από τον σύντροφό σου. Προτίμησε να περιοριστείς σε πιο ανάλαφρα θέματα τις συζητήσεις σου και να μην επεκταθείς σε φλέγοντα ζητήματα. Προσπάθησε να περάσεις μαζί του μια χαλαρή βραδιά που θα διώξει την ένταση και την πίεση της συναισθηματικής σου κατάστασης.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, καλό είναι να αποφύγεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και να μην ασχοληθείς με την υπογραφή νέων συμφωνιών. Αξιοποίησε όσο καλύτερα μπορείς τις δυνατότητες των συνεργατών σου και μην φέρνεις αντιρρήσεις, καθώς θα σε βοηθήσουν αρκετά στο μέλλον. Θα χρειαστεί να παραμείνεις ρεαλιστής στη διαχείριση των οικονομικών και πολύ γρήγορα θα δεις βελτίωση.

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα είναι μια ημέρα που θα σε κάνει να νιώσεις έντονη πίεση στον συναισθηματικό σου κόσμο, καθώς τα εμπόδια που δημιουργούνται στην επικοινωνία δεν σε βοηθούν να εκφράσεις όσα νιώθεις αποτελεσματικά. Από την άλλη, δεν είσαι σε θέση να ακούσεις και να κατανοήσεις τους γύρω σου. Οπότε, θα χρειαστεί να καταβάλλεις πιο έντονες προσπάθειες για να κρατήσεις τις ισορροπίες με τους γύρω σου. Μην απογοητεύεσαι και εμπιστεύσου τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλά θα κάνεις να βρεις τρόπο να αποφύγεις τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σου. Διατήρησε χαμηλούς τόνους και έχε στο νου σου ότι θα χρειαστείς διπλή προσπάθεια για να κρατήσεις την αρμονία στη σχέση. Το ταίρι σου είναι σε θέση να σου δείξει κατανόηση, αρκεί να δείξεις και εσύ θετική -τουλάχιστον- διάθεση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να τα πας καλά σήμερα, έχοντας ως σύμμαχο τον δυναμισμό σου. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα σε δυσκολέψει λίγο, για αυτό πρέπει να καταβάλλεις προσπάθειες να διατηρήσεις ένα ήρεμο κλίμα. Στα οικονομικά, μπορείς να έχεις θετικά αποτελέσματα αρκεί να κινηθείς σωστά και μεθοδικά. Το πλανητικό σκηνικό άλλωστε, σου προσφέρει οικονομική ισχύ.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή, αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Κρόνο, σε κάνει κάπως ανήσυχο και αγχώδη. Υπάρχει μια πιο έντονη συναισθηματική ανησυχία και η διάθεσή σου εύκολα θα μεταβάλλεται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο τρόπος που θα εκφράσεις αυτή την ανισορροπία είναι στο δικό σου χέρι. Μπορεί να μην έχεις ξεκάθαρη κρίση, αλλά η πειθαρχία σου μπορεί να σε βοηθήσει να μείνεις μέσα στα αποδεκτά όρια κοινωνικής συμβίωσης.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλό είναι να επιλέξεις να χαλαρώσεις και να προσπαθήσεις να δεις τις συνθήκες στη σχέση σου με ένα άλλο μάτι. Υπάρχουν πράγματα που σε αγχώνουν και σε βάζουν σε σκέψεις αναφορικά με την εξέλιξη της σχέσης σου, αλλά θα πρέπει να βρεις έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο να το επικοινωνήσεις σωστά. Αν δεν νιώθεις έτοιμος για αυτό καλό είναι να μην πιέσεις τον εαυτό σου πέρα από τις αντοχές σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, αναμένεται να είσαι λίγο πιο εσωστρεφής σήμερα και νευρικός, επηρεαζόμενος από τις συναισθηματικές διακυμάνσεις. Ωστόσο, η αυτοπεποίθηση που θα έχεις ως προς τις ικανότητές σου θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις με αξιοπρέπεια και επαγγελματικά αποτελέσματα. Κάνε υπομονή και δεν χρειάζεται να δίνεις στα πράγματα μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που έχουν. Στα οικονομικά θα υπάρξει έντονος προβληματισμός ως προς τα έξοδα.

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώθεις να χάνεις τον έλεγχο και τη λογική. Δεν χρειάζεται να πανικοβληθείς καθώς πρέπει να διαπιστώσεις ότι όλο αυτό είναι απόρροια της συναισθηματικής ευαισθησίας που σε χαρακτηρίζει σήμερα. Κάνε υπομονή και μην ασχοληθείς με ζητήματα που χρειάζεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Καλύτερα να είσαι περισσότερο διεκπεραιωτικός σήμερα, για να μην προκαλείς το συναίσθημά σου.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου θα έχεις αρκετά εμπόδια να ξεπεράσεις και αυτά θα οφείλονται καθαρά στην δική σου εσωτερική αστάθεια. Το πλανητικό σκηνικό σε ωθεί σε συμπεριφορές που δεν έχουν ισορροπία και αυτό επηρεάζει και τη σχέση σου. Καλύτερα να χαλαρώσεις με τον σύντροφό σου και να αποφύγεις συζητήσεις για ζητήματα βαρύνουσας σημασίας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις την αυτοπεποίθηση που σου χαρίζει η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου θα σε βγάλει από τη δύσκολή θέση και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες. Πρόσεξε το κομμάτι της επικοινωνίας με τους συνεργάτες/συναδέλφους για να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Προσοχή στα έξοδα.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, οι απαιτήσεις της καθημερινότητας είναι πολλές και το άγχος σου σε πιέζει πολύ σήμερα. Προσπάθησε να οργανωθείς για να καταπολεμήσεις αυτό το συναίσθημα που δεν σου επιτρέπει να κρατήσεις την ισορροπία στη ζωή σου.Ασχολήσου με πράγματα που σε ευχαριστούν και σε κάνουν να νιώθεις πιο χαλαρός. Μην επιτρέπεις την ευμετάβλητη διάθεσή σου να καθορίζει τις επιλογές σου. Ως προς τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, καλά θα κάνεις να χειριστείς με λεπτούς χειρισμούς την κακή επικοινωνία που υπάρχει σε γενικότερο πλαίσιο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι πολύ πιθανό το μυαλό σου να ανατρέξει στο παρελθόν και να αναπολήσει καταστάσεις και πρόσωπα. Έχε υπόψη σου, όμως, ότι στην παρούσα φάση δεν σκέφτεσαι καθαρά, οπότε μην θεωρείς καλή βάση για να πάρεις αποφάσεις τον συναισθηματικό σου κόσμο όπως είναι διαμορφωμένος αυτή τη στιγμή.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου δείξε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στην διορατικότητά σου. Μπορεί το μυαλό σου να είναι λίγο θολό επηρεασμένο από το συναίσθημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα σήμερα. Η οικονομική σου ισχύς μπορείς να βελτιωθεί με κατάλληλες κινήσεις που απαιτούν ψυχραιμία και αυτοέλεγχο.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η ημέρα σήμερα σου δημιουργεί έντονους προβληματισμούς και σε κάνει να νιώθεις έντονη ταραχή και ανησυχία. Δεν θα έλεγε κανείς ότι υπάρχει πραγματικό έρεισμα για όλο αυτό, αλλά είναι περισσότερο το παιχνίδι του μυαλού και του συναισθήματος που παίζει μαζί σου το πλανητικό σκηνικό. Κράτα την ψυχραιμία σου και επιστράτευσε την αυτογνωσία σου για να διατηρήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων, αλλά πάνω από όλα του συναισθηματικού σου κόσμου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις ήρεμες στιγμές με τον σύντροφό σου αρκεί να διαπιστώσεις ότι το κλίμα δεν ευνοεί τις υπερβολικές αναλύσεις των ζητημάτων. Απόφυγε τα θέματα που μπορεί να ενοχλούν ή πιέζουν τον σύντροφό σου, έτσι ώστε να διατηρηθούν οι τόνοι χαμηλά.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να έχεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να χειριστείς δύσκολες καταστάσεις. Ωστόσο, καλό είναι να μην μπεις στη διαδικασία διαπραγματεύσεων με συναδέλφους ή ακόμη χειρότερα με συνεργάτες. Καμιά από τις δυο πλευρές δεν θα είναι ιδιαίτερα πρόθυμη ή ικανή να κατανοήσει την άλλη. Στα οικονομικά, περιόρισε τις σπατάλες.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα το πλανητικό σκηνικό εντείνει τις εντάσεις, καθώς η ψυχολογική σου ισορροπία δεν θα είναι σε θέση να διατηρήσει την ισορροπία. Καταστάσεις που γενικότερα χαρακτηρίζονται διαχειρίσιμες, σήμερα θα μοιάζουν να έχουν υψηλότερο βαθμό δυσκολίας και θα πιάνεις τον εαυτό σου να αντιδρά διαφορετικά από ό,τι συνήθως. Οι συναισθηματικές διακυμάνσεις μπορούν να μην σου δημιουργούν εμπόδιο, μόνο αν συνειδητοποιήσεις τη ρίζα του κακού και αφήσεις κάποια πράγματα να περάσουν απαρατήρητα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να κρατήσεις μια πιο ψύχραιμη στάση και μάλιστα να διατηρήσεις τις αποστάσεις που θα είναι απαραίτητες για να αποφευχθούν οι εντάσεις. Πάρε το χρόνο και το χώρο σου, προκειμένου να κυλήσουν τα πράγματα πιο ομαλά σήμερα.

Επαγγελματικές
Η οργάνωση και η πειθαρχία θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις σήμερα στα επαγγελματικά. Συγκεντρώσου στην δουλειά σου και μην περιμένεις από τους άλλους να δουλέψουν για εσένα, διαφορετικά πολύ σύντομα θα αποδειχθεί λάθος η επιλογή σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα περιττά έξοδα.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, το πλανητικό σκηνικό προκαλεί μια σύγχυση και μια γενικότερη αναστάτωση. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή, αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Κρόνο, δημιουργεί έντονες αντικρουόμενες δυνάμεις που σου δυσκολεύουν την επικοινωνία με τους γύρω σου. Προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς από ό,τι σου τραβάει πολλή ενέργεια και μην μπεις στον κόπο να υπερασπιστείς τις απόψεις σου καθώς η προσπάθεια θα είναι μάταιη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να βρεις τρόπους να περάσεις όμορφα χωρίς να αναλωθείς σε συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Δείξε κατανόηση και εμπιστοσύνη στο άλλο σου μισό, έτσι ώστε να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να περάσετε και οι δυο στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης. Αν είσαι μόνος, μπορείς εύκολα να ελκύσεις το άλλο φύλλο!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, καλό είναι να κινηθείς με διπλωματία και ευελιξία και να αποφύγεις την κατά μέτωπο επίθεση. Η ψυχολογική αστάθεια δημιουργεί εκνευρισμό και θολώνει την σκέψη. Στα οικονομικά σου, φέρσου υπεύθυνα και μην ξεδίνεις στον καταναλωτισμό για να ισορροπήσεις το άγχος σου.

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, δεν αργεί η στιγμή που τα πράγματα θα βρουν τη θέση τους. Ωστόσο, μέχρι τότε μεσολαβεί ένα διάστημα που θα πρέπει να δείξεις πειθαρχία και καλή διάθεση. Ένα γενικότερο κλίμα αναστάτωσης σε προβληματίζει, εμποδίζοντάς σε να πάρεις σωστές αποφάσεις. Προκειμένου να περάσεις από την κατάσταση αυτή αλώβητος θα πρέπει να κυριαρχήσεις στο συναίσθημά σου και να αφήσεις κάποια πράγματα να περάσουν ασχολίαστα. Σκοπός σου θα πρέπει να είναι η ισορροπία με κάθε τρόπο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα είναι λίγο ρευστά και αυτό είναι ξεκάθαρα αποτέλεσμα του πλανητικού σκηνικού. Διατήρησε τη θετική σου διάθεση και μην επιτρέψεις σε καμιά κατάσταση να σε ταράξει, δημιουργώντας σου αναστάτωση. Καλύτερα να περάσεις στιγμές χαλάρωσης με το ταίρι σου χωρίς να συζητήσετε θέματα που καίνε.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, καλύτερα να ασχοληθείς σήμερα με τα τρέχοντα ζητήματα που βρίσκονται στο πρόγραμμά σου. Η κακή επικοινωνία δεν σε βοηθάει να διευθετήσεις θέματα με συνεργάτες, για αυτό καλό είναι να απέχεις όσο μπορείς. Στα οικονομικά, νιώθεις αυτοπεποίθηση και σε βοηθάει να κάνεις σωστές κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, είναι φυσικό να νιώθεις μια κόπωση και συναισθηματική εξάντληση. Τα εμπόδια είναι πολλά και η διάθεσή σου δεν σε βοηθάει. Παρά την εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου δεν είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις με ξεκάθαρη σκέψη τις καταστάσεις. Παράλληλα, κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν είναι πιθανό να επιστρέψει για να ταράξει τα νερά σου. Ο τρόπος που θα το διαχειριστείς εξαρτάται από εσένα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα δεν αναμένονται ιδανικά, αλλά τουλάχιστον με μια συντηρητική συμπεριφορά θα μπορέσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες. Δρομολόγησε πράγματα για εσένα και τον σύντροφό σου που θα σε κάνουν να νιώσεις ηρεμία, χαλάρωση και να διώξεις μακριά το άγχος και τις άσχημες σκέψεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σήμερα ίσως υπάρξουν εντάσεις και παρεξηγήσεις, καθώς η επικοινωνία δεν ευνοείται ιδιαίτερα. Οπότε, προτίμησε να είσαι ξεκάθαρος, ειλικρινής και ευθύς στις συνομιλίες σου για να μην αφήσεις περιθώρια διαστρέβλωσης της αλήθειας. Στα οικονομικά, μπορείς να κινηθείς με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση για να δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται.

πηγή

Απάντηση