ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τρίτη 10/10

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, με τη Σελήνη στους Διδύμους και τον Δία στον Σκορπιό, είναι μια κατάλληλη ημέρα για να λύσεις τα προβλήματα που σε βαραίνουν με άψογη λογική και επιμονή. Είσαι σε θέση να αναλύσεις τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των καταστάσεων, να βρεις ξεκάθαρες λύσεις και να βάλεις στόχους που μπορείς να κατακτήσεις παρά τον κόπο. Ό,τι βάλεις κατά νου θα έχεις την ικανότητα να το καταφέρεις. Γίνεσαι αρκετά φιλόδοξος, αλλά και γενναιόδωρος. Οπότε, κάνε το πρόγραμμά σου κοιτάζοντας την κορυφή. Βήμα- βήμα θα καταφέρεις να φτάσεις με επιτυχία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έλεγε κανείς ότι μπορείς να έχεις μια αρμονική ημέρα. Βέβαια, θα πρέπει να προσέξεις τις υπερβολές για να μην φτάσεις τα πράγματα στα άκρα όσον αφορά σε ζητήματα που σε ενοχλούν. Ίσως ακόμη φερθείς με επιπολαιότητα και αυτό πληγώσει το πρόσωπο που εμπλέκεται.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά η ημέρα θα κυλήσει αρκετά θετικά και αυτό θα οφείλεται κυρίως στη δική σου στάση. Είσαι πολύ δραστήριος και έχεις την ικανότητα να φέρεις εις πέρας διάφορες παράλληλες ασχολίες χωρίς να προβληματίζεσαι. Ακόμη είσαι τόσο προσηλωμένος στο στόχο που τίποτα δεν σου αποσπά την προσοχή. Στα οικονομικά, πρέπει να δείξεις την ίδια αποφασιστικότητα.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το πλανητικό σκηνικό είναι αρκετά ευνοϊκό σε γενικές γραμμές, προσφέροντάς σου εκείνα τα χαρακτηριστικά που σε βοηθούν να ξεπεράσεις σημαντικά προβλήματα και να θέσεις νέους στόχους που θα σε παρακινήσουν να δραστηριοποιηθείς με πάθος. Ωστόσο, θα πρέπει να φροντίσεις να μείνεις σταθερός στις απόψεις και τις αποφάσεις σου. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι, γεγονός που σε κάνει να αλλάζεις γνώμη και αυτό θα σου δημιουργεί πρόβλημα. Αξιοποίησε τη γνώση του παρελθόντος για να αποφύγεις τα ίδια λάθη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να τα πας πολύ καλά με τον άνθρωπό σου, καθώς ο Δίας στον Σκορπιό φέρνει συναισθηματική αρμονία. Διατήρησε και αξιοποίησε το καλό κλίμα, έτσι ώστε να έχεις μια χαλαρή βραδιά, που θα σε ξεκουράσει. Άφησε τις έγνοιες στην άκρη για λίγο και απόλαυσε τη στιγμή.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά έχεις πολλές προοπτικές για να πετύχεις. Η ενεργητικότητα που θα σε πλημμυρίζει σήμερα, σου δίνει την ευκαιρία να γεμίσεις το πρόγραμμά σου με υποχρεώσεις που μέχρι τώρα δεν είχες το κουράγιο ή το καθαρό μυαλό να χειριστείς. Στα οικονομικά, βάλε νέες βάσεις και κάνε έναν νέο προϋπολογισμό που θα σε βοηθήσει να τα βάλεις όλα σε μια σειρά.

 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, ξεκινάει μια περίοδος που θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις πολλούς από τους στόχους σου, καθώς το πείσμα σου θα είναι αυτό που θα σε οδηγήσει για να φτάσεις μέχρι εκεί. Χρειάζεται μεθοδικότητα και υπομονή και η επιτυχία δεν θα είναι μακριά. Ωστόσο, τη σημερινή ημέρα καλά θα κάνεις να προσέξεις τις επιρροές της Σελήνης που βρίσκεται στο ζώδιό σου, γιατί έχεις την τάση να παίζεις διπλό παιχνίδι και αυτό μπορεί να αποβεί επικίνδυνο. Καλύτερα να είσαι ξεκάθαρος και σταθερός στη συμπεριφορά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η διάθεσή σου θα είναι θετική και θα έχεις τη θέληση να συζητήσεις με τον σύντροφό σου προκειμένου να του εκφράσεις σκέψεις και συναισθήματα. Το πλανητικό σκηνικό σε κάνει διαχυτικό και εξωστρεφή, αλλά παράλληλα και ασταθή. Για αυτό πρόσεξε τον τρόπο που αντιμετωπίζεις το άλλο φύλο, έτσι ώστε να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, είναι μια καλή ημέρα για να προχωρήσεις με τον μεγαλύτερο όγκο των υποχρεώσεών σου, καθώς η έντονη ενέργεια που νιώθεις σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις δύσκολες υποθέσεις σου. Πρόσεξε μονάχα να μην φερθείς επιπόλαια και πάρεις αψήφιστα κάποιες περιπτώσεις και ειδικά κάποιες που σχετίζονται με τα οικονομικά σου.

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η περίοδος που ακολουθεί ενεργοποιεί το ένστικτό σου βοηθώντας σε να αποφύγεις παγίδες και κακοτοπιές. Η σοφία του παρελθόντος θα είναι σύμμαχός σου στις αποφάσεις που θα πάρεις. Τα μαθήματα από τα προηγούμενα λάθη έχουν πλέον γίνει κτήμα σου και είσαι σε θέση να μην τα επαναλάβεις. Η ισχυρή σου θέληση σε κάνει δραστήριο, υπομονετικό και άκρως δημιουργικό. Ο Δίας στον Σκορπιό θα είναι εξαιρετική βοήθεια για εσένα, οπότε κοίτα να εκμεταλλευτείς την περίοδο που ακολουθεί για να βάλεις σειρά στις υποχρεώσεις σου και να κατακτήσεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά, θα έχεις μια αρκετά ενεργητική ημέρα, καθώς η διάθεσή σου για έξοδο θα σε ωθήσει να πάρεις πρωτοβουλία και να οργανώσεις κάτι ενδιαφέρον για εσένα και το ταίρι σου. Και μόνος να είσαι, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μείνεις μέσα. Έχεις ανάγκη την περιπέτεια, την επαφή, την έκφραση…

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου τα πράγματα θα κυλήσουν αρκετά καλά, αν καταφέρεις να αξιοποιήσεις την ευστροφία που σου χαρίζει η Σελήνη στους Διδύμους σε συνδυασμό με την έντονη τάση για δραστηριοποίηση. Όπως καταλαβαίνεις, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βάλεις σειρά και να διευθετήσεις εκκρεμότητες, ακόμη και τις οικονομικές.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέων, η σημερινή ημέρα προσφέρεται για έντονη δραστηριότητα και δημιουργικότητα. Μπορείς σήμερα να δρομολογήσεις δύσκολες υποθέσεις που σε έχουν ταλαιπωρήσει τον τελευταίο καιρό και δεν μπορείς να βγάλεις άκρη. Η Σελήνη στους Διδύμους, σε ωθεί να βρεις λύση σε καθετί δύσκολο, περίπλοκο και απαιτητικό. Παράλληλα, μπορείς να είσαι αρκετά δραστήριος και κοινωνικός. Μπορείς να παραβρεθείς σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να κάνεις ταξίδια και επαφές και γενικότερα να προωθήσεις τις ιδέες σου με κάθε τρόπο. Φρόντισε μόνο να είσαι σταθερός στις αποφάσεις σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, ξεκινάει μια περίοδος συναισθηματικής εξισορρόπησης. Μπορείς να τα βρεις με τον εαυτό σου και κατ’ επέκταση με τον σύντροφό σου ή με το πρόσωπο που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σου. Τα λάθη του παρελθόντος σου γίνονται μαθήματα και πλέον έχεις τη γνώση να τα αποφύγεις.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου τα πράγματα μπορούν να έχουν ωραίες εξελίξεις, καθώς ο δυναμισμός και η δύναμη του μυαλού σου, προσφέρουν λύσεις σε υποθέσεις που βρίσκονταν σε στασιμότητα. Είσαι σε θέση να αντιληφθείς τους κινδύνους, γεγονός που θα σε βοηθήσει τόσο επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά.

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η Σελήνη στους Διδύμους σου χαρίζει την εύνοιά της και σε βοηθάει να βρεις τις ισορροπίες σε τομείς και καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν αρκετά μέχρι τώρα. Καλό είναι να είσαι αποφασιστικός και σταθερός σε όσα αποφασίζεις, για να αποφύγεις μπλεξίματα και παρανοήσεις. Έλεγξε την ψυχική σου ανησυχία και μην αντιμετωπίσεις τίποτα με επιπολαιότητα. Εκμεταλλεύσου την διορατικότητα που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό για να αντιληφθείς τις παγίδες που μπορεί να προκύψουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η κατάσταση αρχίζει να παίρνει μια καλύτερη τροπή, καθώς το κλίμα γίνεται αισθητά πιο ζεστό και η σχέση σου βρίσκει νέες ισορροπίες. Οι εξελίξεις που θα έρθουν θα φέρουν την πρόοδο και την ευτυχία. Φρόντισε να απολαύσεις τη βραδιά κάνοντας σχέδια είτε στο πλευρό του συντρόφου σου, είτε με καλή παρέα…

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις αλλαγές και να κατακτήσεις τους στόχους σου. Βάλε πρόγραμμα και φρόντισε να είσαι συνεπής. Σήμερα έχεις και την ψυχολογική δύναμη και την εύνοια των πλανητών για να βρεις τις λύσεις σε ό,τι σε αγχώνει. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή και όχι υπερβολές.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή ημέρα σε βοηθάει να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου και προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για να ασχοληθείς με ποικιλία πραγμάτων. Σου αρέσει να μαθαίνεις, να μαζεύεις πληροφορίες, να εξελίσσεσαι και γενικότερα να αναπτύσσεις τις γνώσεις σου μέσα από ερεθίσματα. Επίσης, είναι μια ευνοϊκή ημέρα για να επιλύσεις, ουσιαστικά και μόνιμα, ζητήματα που σε ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα. Πρόσεξε μόνο να είσαι αποφασιστικός και σταθερός στις επιλογές σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή ημέρα για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Η συναισθηματική αρμονία που σου προσφέρει η περίοδος αυτή σε κάνει πιο προσεγγίσιμο, πιο χαλαρό και άνετο στην επικοινωνία. Έχεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και αυτό σε κάνει ανοιχτό στην επικοινωνία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, εκμεταλλεύσου την ενεργητικότητα που σου προσφέρει η Σελήνη στους Διδύμους για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να ισχυροποιήσεις την θέση σου στον χώρο εργασίας. Μπορείς, επίσης, να επεκτείνεις τις συνεργασίες σου, καθώς έχεις διορατική ικανότητα που σε βοηθάει να πάρεις σωστές αποφάσεις. Στα οικονομικά, καλό είναι να μην ανοίγεσαι πολύ.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, ο Δίας κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου και αυτό το γεγονός προκαλεί ευχάριστες εξελίξεις για εσένα. Για την ακρίβεια, σε κάνει πιο ισορροπημένο συναισθηματικά, ενώ σου δίνει την δύναμη και την πίστη να παλέψεις για αυτό που θέλεις να πετύχεις. Το ένστικτό σου γίνεται πιο έντονο και σε βοηθάει να αποφύγεις κακοτοπιές. Η σοφία που κουβαλάς από το παρελθόν γίνεται ο καλύτερος σύμβουλός σου που θα σε επαναφέρει στην τάξη αν χρειαστεί ή θα σε βοηθήσει να ελιχθείς σε καταστάσεις που μπορεί να σε ζημιώσουν. Πρόσεξε μόνο, να αποφύγεις τις εμμονές και να μην γίνεις καταστροφικός. Η υπερβολή στο συναίσθημα θα έχει διαφορετικές συνέπειες από τις επιδιωκόμενες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, ασχολήσου με το ταίρι σου λίγο παραπάνω, αφιέρωσέ του τη βραδιά και φρόντισε να «ταξιδέψετε» για λίγο μακριά από τη μονοτονία της καθημερινότητας. Αν νιώθεις ότι υπάρχουν συναισθήματα και σκέψεις που θέλεις να εκφράσεις μην διστάσεις να τα πεις.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου χρειάζεται αρκετή προσοχή, αν και η ευστροφία που σε χαρακτηρίζει θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις σε κάθε εμπόδιο. Φρόντισε να είσαι αποφασιστικός και να μην υπεκφεύγεις στις δυσκολίες, διαφορετικά θα χάσεις την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό σου. Στα οικονομικά, είναι μια καλή ημέρα να ερευνήσεις εναλλακτικές για να αυξήσεις το εισόδημά σου.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η Σελήνη στους Διδύμους σου δημιουργεί μια έντονη ψυχική αναστάτωση – μάλλον ανησυχία θα την χαρακτήριζε κανείς. Μείνε συγκροτημένος και προσηλώσου στους στόχους σου που σήμερα φαίνεται ότι έχεις όλα τα φόντα να τους κατακτήσεις. Επίσης, είναι μια καλή ευκαιρία να δραπετεύσεις με τον τρόπο σου και να κάνεις είτε κυριολεκτικά, είτε μεταφορικά μια βόλτα. Αν δεν βγεις από το σπίτι, ένα ντοκιμαντέρ ή ένα βιβλίο μπορεί να σε ταξιδέψει σε έναν άλλο κόσμο που θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η σημερινή ημέρα είναι αρκετά καλή και θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις κοντά με τον άνθρωπό σου, να περάσεις όμορφα, να ξεχαστείς από την καθημερινότητα και να χαλαρώσεις χωρίς σκοτούρες. Μην αφήσεις τις εσωτερικές σου ανησυχίες να ταράξουν τα ήρεμα νερά της αισθηματικής σου ζωής.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά τα πράγματα είναι αρκετά καλά και θα πάνε ακόμη καλύτερα. Μπορείς να ανταπεξέλθεις σε ένα βαρύ πρόγραμμα χωρίς προβλήματα και άγχος. Στα οικονομικά, πρέπει να μελετήσεις καλά την κατάσταση και να οργανώσεις τα επόμενα βήματά σου για να μην χάσεις τον έλεγχο.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, ό,τι και να συμβεί σήμερα φαίνεται πως η Σελήνη στους Διδύμους σου χαρίζει την οξυδέρκεια και την αντιληπτική ικανότητα να το αντιμετωπίσεις στη ρίζα του χωρίς να υπάρξουν προβλήματα και συνέπειες. Είσαι σε θέση να δραστηριοποιηθείς άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις και να επέμβεις αποτελεσματικά. Φρόντισε μόνο να είσαι αρκετά προσεκτικός με τον εαυτό σου και να κρατήσεις τον έλεγχο επάνω σου. Προβλέπεται μια μεταβλητότητα στη στάση σου που δεν θα πρέπει να την αψηφήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια υπέροχη ημέρα με τον σύντροφό σου χωρίς προβλήματα και εντάσεις. Το παρελθόν σου έχει προσφέρει πολύτιμη γνώση που σου δίνει τώρα την ηρεμία και τη σιγουριά που χρειάζεσαι για να φερθείς ώριμα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις νέες συνεργασίας και να δώσεις λύσεις σε πολλές προβληματικές καταστάσεις. Οι συνεργάτες σου θα εκτιμήσουν την ευστροφία με την οποία μπορείς να χειριστείς κάθε απρόοπτο. Στα οικονομικά, μείνε συγκεντρωμένος και βρες τις καλύτερες λύσεις που θα σου δώσουν μια ανάσα.

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η ενέργεια και η δημιουργικότητα που σε χαρακτηρίζει σήμερα είναι πραγματικά δώρο από το σύμπαν. Σου δίνει την ώθηση να βάλεις σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου, να βρεις νέα εγχειρήματα να ασχοληθείς που θα σου δώσουν, όχι μόνο ικανοποίηση, αλλά και πολλές ακόμη εμπειρίες. Έχεις ανάγκη να μάθεις, να εξερευνήσεις, να σπάσεις τα όριά σου, ανακαλύπτοντας νέους κόσμους. Ένα ταξίδι μπορεί να προκύψει, ειδάλλως αρκέσου στις νέες εμπειρίες που μπορείς να αποκτήσεις μέσα από συζητήσεις, διάβασμα και κάθε είδους διαφορετικό ερέθισμα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά και είναι μια μέρα που μπορείς να συζητήσεις σε βάθος με τον σύντροφό σου χωρίς αναστολές και φόβους. Θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί του, να του ανοίξεις την καρδιά σου, να του μιλήσεις για τις ανησυχίες σου. Φρόντισε να μην σε παρασύρουν οι αγωνίες για να κρατήσεις τις ισορροπίες.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα βρεις σήμερα σημαντικές λύσεις σε υποθέσεις που έψαχνες καιρό τον τρόπο να τις διαχειριστείς. Είσαι σε θέση να σκεφτείς καθαρά και εύστοχα. Ακολούθησε μια σταθερή πορεία και μην παρεκκλίνεις ό,τι και αν γίνει. Το ίδιο ισχύει και για τα οικονομικά. Μην χαλάς την ισορροπία.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η είσοδος του Δία στον Σκορπιό, σηματοδοτεί την εξέλιξη, την αισιοδοξία, την επιτυχία. Ενισχύει τη θέλησή σου, σε κάνει φιλόδοξο και γενναιόδωρο με τους γύρω σου. Το ένστικτό σου γίνεται πολύ ισχυρό και σε βγάζει από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις. Είσαι αρκετά επίμονος όταν βάζεις κάτι στο μυαλό σου αλλά πρόσεχε μην γίνεις ισχυρογνώμων. Η αρνητική πλευρά της νέας θέσης του Δία είναι ότι μπορεί να οδηγηθείς σε αυτοκαταστροφικές τάσεις. Διατήρησε τον έλεγχο και επωφελήσου των θετικών.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου βρίσκεσαι σε μια καλή φάση και μπορείς να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Η συναισθηματική αρμονία προσφέρει συναισθήματα σιγουριάς, ηρεμίας και απόλαυσης. Φρόντισε να περάσεις καλά, να αναθερμάνεις τη σχέση σου και όλα τα άλλα άφησέ τα σε δεύτερη μοίρα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, οι προοπτικές είναι πολλές. Ο δυναμισμός σου, σού ανοίγει πόρτες που μέχρι τώρα ήταν κλειστές. Σε κάνει πολύτιμο σύμμαχο και συνεργάτη και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο. Στα οικονομικά, μείνε εγκρατής και φρόντισε να οργανώσεις σωστά τα επόμενα βήματά σου.

πηγή

Απάντηση