ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δρόσος Ευθύμιος.Γραμματέας των ”ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ’:Ο Καραμανλής πολεμήθηκε από το διεθνές και ντόπιο κατεστημένο.(video)

Για τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματά του από το την περιοδεία στην κεντρική Μακεδονία,αλλά και σε μια σειρά άλλων ερωτημάτων,έδωσε στο ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 το πρωί της Πέμπτης 6/4 σε τηλεφωνική επικοινωνία ο Γραμματέας των ”ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ” Δρόσος Ευθύμιος.

Είπε

Εξαιρετικά και με θετικά αποτελέσματα κρίνει την περιοδεία του στην κεντρική Μακεδονία, μάλιστα δε βλέπει και αύξηση των ποσοστών του Κόμματος παρά τις δύσκολες συγκυρίες που περνά η χώρα και η Κυβέρνηση.

Για το σκίσιμο των Μνημονίων και το ότι θα στηθούν  στα τέσσερα, εκφράσεις που ακούστηκαν προεκλογικά,αλλά και το ότι παραμένουν αντιμνημονιακοί.

Είπε

Κατά την περίοδο την προεκλογική και όταν δεν γνωρίζεις κάποια πράγματα λέγονται και υπερβολές.Παραμένουμε όμως αντιμνημονιακή,αν και το ψηφίσαμε για το καλό της χώρας.Για το στήσιμο στα τέσσερα,είπε ότι αυτό το είπε ο πρώην συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος.

Για τις σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Είπε

Υπάρχουν πολιτικές διαφορές.Υπήρξε όμως σύγκλιση για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στην οικονομία,Εθνικά θέματα, διαφθοράς και διαπλοκής.Στείλαμε 19 υποθέσεις στην δικαιοσύνη με αποκορύφωμα την παραπομπή Παπαντωνίου.

Για την εποχή της Διακυβέρνησης Καραμανλή που αφήνουν στο απυρόβλητο.

Είπε.

Ότι ο Καραμανλής πολεμήθηκε από το διεθνές και ντόπιο κατεστημένο.Λάθη και παραλήψεις έγιναν.Και όλες οι σκευωρίες κατ έπεσαν στα δικαστήρια(Αθώα περιστερά δηλαδή ο Καραμανλής)

 

Απάντηση