ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επίσκεψη του Υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθού στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας. (Βίντεο-φωτο)

Το απόγευμα της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου, ο Υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Ξανθός επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας  Αλεξάνδρειας  στα πλαίσια της επισκέψεως του, στις Μονάδες Υγείας του νομού Ημαθίας. Προηγήθηκαν της επισκέψεως του στην Αλεξάνδρεια, αυτές στα Νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας όπου κι εκεί έκανε επιτόπιο έλεγχο και άκουσε από τους αρμόδιους τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν τα δυο αυτά Νοσοκομεία της περιοχής μας, συνοδευόμενος από τους Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ημαθίας, Δημοτικούς φορείς και υπευθύνους τον τοπικών φορέων Υγείας του νομού Ημαθίας.

Στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Κ. Γκυρίνης, ο αντιδήμαρχος Κ. Χαλκίδης, το μέλος της διοίκησης του Νοσοκομείου Οδοντίατρος Θανάσης Τσιάπλας και η διευθύντρια του Κ.Υ. Αλεξάνδρειας κ. Αμπεριάδου.

Σε συζήτηση που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων, ο Υπουργός άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κ.Υ. Αλεξάνδρειας από τους ανθρώπους του Δήμου αλλά και από ανθρώπους που εκπροσωπούν τους φορείς της Υγείας στη περιοχή μας.

Ενδεικτικά θα αναφέρουμε ότι συζητήθηκαν θέματα όπως είναι η έλλειψη ειδικοτήτων ιατρικού προσωπικού, η έλλειψη ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ σε 24ωρη βάση, η αγορά και τοποθέτηση νέας γεννήτριας ρεύματος που θα καλύπτει τις ανάγκες του Κ.Υ. σε περίπτωση διακοπής ρεύματος και η ενεργειακή αναβάθμιση με αυτόνομους θερμοστάτες ψύξης – θέρμανσης σε όλους τους χώρους του Κ.Υ. για την οικονομικότερη διαχείριση ενέργειας.

Δείτε όλη την συζήτηση στα βίντεο που ακολουθούν, καθώς επίσης και τις απαντήσεις που έδωσε ο Υπουργός σε επίκαιρα ερωτήματα που έκανε ο δημοσιογράφος του AVENA RADIO 97.7 και AVENA.GR Τάσος Καμπάνης και άλλοι δημοσιογράφοι της περιοχής μας, μετά το πέρας της συζήτησης.

 

Απάντηση