ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Παρασκευή 23/2

ΖΩΔΙΑ
 

Η περιέργεια κυριαρχεί στη σημερινή ημέρα…

ΚΡΙΟΣ
Καλυτέρες μέρες είχες και θα έχεις στα επαγγελματικά σου. Σήμερα όμως θα χρειαστείς να οπλιστείς με υπομονή για να «βγάλεις» την μέρα. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην μπλεχτείς σε εντάσεις. Στα αισθηματικά σου θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις και να θέσεις τα όριά σου. Θα επέλθει ρήξη σε μία φιλική σου σχέση. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Εκπλήσεις τους συνεργάτες σου με την εσωτερική σου… ευελιξία σήμερα, γεγονός που τους βοηθάει και εκείνους να είναι πιο ανοιχτοί απέναντί σου και να σου αποκαλύψουν πιο εύκολα τις σκέψεις τους. Πρόσεξε όμως, μην δώσεις προσοχή μόνο σε μία ιδέα. Μέσα στο πλήθος σίγουρα υπάρχουν και άλλες που θα σε βοηθήσουν πολύ. Καιρός να «μεταμορφώσεις» την προσωπική σου ζωή… Έχεις καταλάβει τα λάθη σου και ήρθε η ώρα να τα διορθώσεις. Προσοχή, μην κάνεις περιττά έξοδα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι εσωτερικές συγκρούσεις δεν σε αφήνουν να δεις ξεκάθαρα τα γεγονότα που ξεδιπλώνονται μπροστά σου. Να είσαι προσεκτική στη δουλειά σου και μην αντιδράσεις υπερβολικά σε καταστάσεις που δεν χρειάζεται. Στα αισθηματικά σου υπάρχει ανησυχία. Προσπαθείς να το παίξεις ήρεμη, όμως δεν είσαι. Κάτι σε προβληματίζει. Μίλησε στον σύντροφό σου, μην αφήνεις την αβεβαιότητα να πλανάται στον χώρο. Προσοχή στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που δεν περιμένεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι κλειστή σαν ένα καβούρι και καθημερινά ανοίγεσαι με το σταγονόμετρο στους συνεργάτες σου. Σήμερα όμως δεν σε ανησυχεί η δουλειά σου.. Έχεις κλειστεί στον εαυτό σου καθώς κάποιοι οικογενειακό πρόβλημα απαιτεί την προσοχή σου. Είσαι σε θέση να δώσεις λύση σε αυτό το πρόβλημα και θα το κάνεις. Προσοχή, θα υπάρξουν εντάσεις στη σχέση σου, εξαιτίας αυτού του οικογενειακού ζητήματος. Να είσαι ξεκάθαρη με τον αγαπημένο σου ότι η κακή σου διάθεση δεν έχει σχέση με εκείνον. Στα οικονομικά σου να είσαι συγκρατημένη, δεν είσαι ακόμη σε ικανοποιητικό σημείο.

 

ΛΕΩΝ
Η καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου είναι το κλειδί της σημερινής επιτυχίας. Έχεις ανάγκη από μία ήρεμη και χωρίς καθόλου στρες ημέρα στη δουλειά. Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές, όμως θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις χωρίς να σε αποσυντονίζουν εξωτερικοί παράγοντες. Προσοχή χρειάζεται στην προσωπική σου ζωή, φαίνεται ότι θα υπάρξει μία έντονη συνομιλία με τον σύντροφό σου ή με τον άντρα που θέλεις να γίνει το ταίρι σου. Να θυμάσαι ότι οι άνθρωποι είναι δυνατοί όταν ακούνε και έξυπνοι όταν μοιράζονται! Στα οικονομικά σου υπάρχει βελτίωση, όμως απέφυγε τις σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολλές ερωτήσεις πιέζουν το μυαλό σου και έχεις ανάγκη από απαντήσεις. Οι συνεργάτες σου είναι εκεί για να σου τις δώσουν, σίγουρα όμως θα ζητήσουν και εκείνοι τη συμβουλή σου σε κάποια θέματα καθώς εμπιστεύονται τις ικανότητές σου και εκτιμούν φυσικά ότι είσαι πρόθυμη να βοηθήσεις. Στα αισθηματικά σου κάτι σε απασχολεί και όσο το κρατάς μέσα σου τόσο χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα. Προσοχή όμως, κάνε σωστή χρήση των λέξεων, γιατί καμιά φορά μία λάθος διατύπωση, μπορεί να φέρει και λάθος αποτέλεσμα. Στα οικονομικά σου επικρατεί αναρχία, καιρός να κάνεις καλύτερο προγραμματισμό.

 

ΖΥΓΟΣ
Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που τριγυρίζουν στο μυαλό σου σήμερα… Βάλτα σε μία σειρά και σίγουρα οι ιδέες σου θα βρουν ανταπόκριση. Είσαι εξαιρετική επαγγελματίας και πρέπει να ζητήσεις όσα σου αναλογούν. Οι υπέροχες ιδέες σου έχουν φέρει σημαντική πρόοδο στο έργο σου και πρέπει οι κόποι σου να ανταμειφθούν. Κάνε λοιπόν συζητήσεις για να πάρεις την προαγωγή και την αύξηση που θέλεις. Μην αποθαρρύνεσαι στα αισθηματικά σου, θα έρθουν καλύτερες μέρες. Θα έρθει η στιγμή που θα μπορέσεις να καθορίσεις την κατάλληλη διαδρομή προς το πεπρωμένο σου. Προς το παρόν απόλαυσε το ταξίδι, ακόμη και αν δεν βρίσκεις νόημα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχεις σταθερά επιτυχημένη πορεία στα επαγγελματικά σου. Σήμερα σε απασχολούν άλλα ζητήματα. Ένα κληρονομικό ή φορολογικό θέμα σε απασχολεί. Λάβε τις συμβουλές που χρειάζεσαι και κινήσου ανάλογα. Στα αισθηματικά σου ήρεμα είναι τα πράγματα, ωστόσο πρόσεξε κάποιον από τον περίγυρό σου… Βάζει φιτιλιές… Φρόντισε να κινηθείς συγκρατημένα σε οικονομικές συναλλαγές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θέλεις να τρέξεις και να κρυφτείς από το φορτωμένο πρόγραμμά σου. Μάλλον έχει έρθει η στιγμή να οργανώσεις μία μικρή απόδραση με τους φίλους, τον αγαπημένο ή την οικογένειά σου. Χρειάζεσαι ξεκούραση και το σώμα σου στο φωνάζει… Οι άνθρωποι γύρω σου φωνάζουν και εσύ δεν χρειάζεται να ακούς, όμως ο θόρυβος σε ακολουθεί όπου και αν πας. Επειδή δεν μπορείς να αλλάξεις τον ρυθμό των γεγονότων, ήρθε η ώρα να αλλάξεις τον τρόπο που αντιδράς! Κοίταξε περισσότερο τον εαυτό σου και δώσε την απαιτούμενη σημασία στην υγεία σου. Προσπάθησε να δημιουργήσεις και μία φούσκα ησυχίας στην προσωπική σου ζωή… Στα οικονομικά σου υπάρχει ορατή βελτίωση και το προσεχές διάστημα θα μπορέσεις να κάνεις την επένδυση που σκέφτεσαι εδώ και καιρό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις εργαστεί συστηματικά για ένα συγκεκριμένο πρότζεκτ και φαίνεται ότι η προαγωγή είναι στο τσεπάκι σου. Προσοχή όμως, δεν χρειάζεται να γίνεσαι ανυπόμονη και να απογοητεύεσαι επειδή δεν γίνονται όλα σήμερα. Να θυμάσαι ότι η αντοχή είναι η υπομονή συγκεντρωμένη και εσύ έχεις αντοχές. Το έχεις αποδείξει άλλωστε. Έρχονται μεγάλες ευκαιρίες εξέλιξης και βελτίωσης, οι οποίες θα φέρουν και σημαντική αύξηση στα έσοδά σου. Στην προσωπική σου ζωή χρειάζεται να ρίξεις περισσότερο βάρος και να βελτιώσεις προβλήματα στη σχέση σου. Άσε τους εγωισμούς και κάνε το πρώτο βήμα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή ημέρα είναι δημιουργική και ευχάριστη. Σαφώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές, όμως θα καταφέρεις με ευκολία να ανταπεξέλθεις. Η καλή σου διάθεση σε βοηθάει. Οι πλανήτες σε ευνοούν να ξεπεράσεις προβλήματα στη σχέση σου. Μην αφήσεις τίποτα να υπονομεύσει την πρόοδό σου σε αυτόν τον τομέα. Στα οικονομικά, φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Παρόλο που όλοι επενδύουν στη δική σου θέληση για δουλειά, σήμερα θα κάνεις την ανατροπή και θα αφήσεις τα επαγγελματικά σου σε δεύτερη μοίρα. Είναι μια παρορμητική απόφαση που μπορεί να σε οδηγήσει σε κάτι πολύ θετικό. Ζύγισε τις επιλογές σου και προχώρα. Στα αισθηματικά σου ωστόσο έχεις αποφασίσει να βάλεις περισσότερη τάξη και να κάνεις τα πάντα με μία συγκεκριμένη σειρά, παρόλο που δεν σου αρέσουν τα καλούπια. Αυτό όμως σου λέει η λογική σου και αυτό θα κάνεις. Στα οικονομικά σου υπάρχει βελτίωση, αποδίδουν οι προσπάθειές σου.

Απάντηση