ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Δευτέρα 10/7 και καλή εβδομάδα

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, νιώθεις αρκετά δυνατός για να προχωρήσεις σε αλλαγές στη ζωή σου , ωστόσο κάτι σε κρατάει καθηλωμένο. Ίσως είναι ο φόβος των αλλαγών και του καινούριου. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να αποφασίσεις τι πραγματικά θέλεις και ποια δεδομένα είναι αυτά που σε κάνουν ευτυχισμένο. Όταν το αποφασίσεις, κατάστρωσε τα σχέδιά σου. Διαφορετικά, θα κάνεις άσκοπες ενέργειες χωρίς αποτέλεσμα. Αν πραγματικά θέλεις άλλα δεδομένα από αυτά που έχεις καλό είναι να κινητοποιηθείς τώρα.

Αισθηματικές
Προβληματικές καταστάσεις που δημιουργούσαν άσχημα συναισθήματα στη σχέση σου έχουν μείνει στο παρελθόν μια για πάντα. Επομένως, μπορείς εύκολα να απολαύσεις σήμερα τη συντροφιά του δικού σου ανθρώπου σε ένα πολύ πιο ανάλαφρο κλίμα. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να ξεκαθαρίσεις μια για πάντα τις συναισθηματικές σου εκκρεμότητες καθώς το μέλλον αναμένεται πολύ ευχάριστο!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου εξελίσσονται πολύ θετικά, για αυτό πάρε μια ανάσα και βρες χρόνο να διώξεις το άγχος. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται ,αλλά πρέπει να παραμείνεις προσεκτικός με τα έξοδά που κάνεις για να αποφύγεις τις σπατάλες.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, η συμβουλή της ημέρας για εσένα είναι να αλλάξεις την οπτική σου σχετικά με την πραγματικότητα και να αρχίσεις να εκτιμάς ακόμη και αυτά που θεωρείς ασήμαντα. Εν ολίγοις, μπορεί η κατάσταση γύρω σου να μην είναι η ιδανική, αλλά σίγουρα, μπορείς να βρεις πολλά θετικά σημεία που σου προσφέρουν χαρά. Ας σταθείς σε αυτά και τότε θα διαπιστώσεις πόσα έχανες εδώ και καιρό που δεν τα έβλεπες. Το αποτέλεσμα αυτής της αλλαγής θα είναι η βελτίωση της διάθεσής σου.

Αισθηματικές
Σίγουρα η καθημερινότητα έχει τρελούς ρυθμούς και η πίεση είναι μεγάλη, όμως, άφησέ τα όλα αυτά για λίγο και φρόντισε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου περνώντας καλά με το ταίρι σου. Η διάθεσή σου θα φτιάξει και θα έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι μόνος, βγες και διασκέδασε με φιλικά πρόσωπα και κάπως έτσι… θα προκύψει κάτι πολύ ενδιαφέρον!

Επαγγελματικές
Νέες προτάσεις θα υπάρξουν στον χώρο της εργασίας σου, αλλά καλό είναι σήμερα να τα κάνεις για λίγο στην άκρη τα εργασιακά και να διασκεδάσεις. Τα οικονομικά σου δεν έχουν ορθοποδήσει, όπως θα ήθελες, συνεπώς διατήρησε την εγκράτειά σου και μόνο όφελος θα έχεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το παρασκήνιο φωτίζεται επιτέλους, φίλε Δίδυμε, και έτσι έχεις τη δυνατότητα να μάθεις κάποιες πληροφορίες που μέχρι τώρα ήταν στο σκοτάδι. Άτομα με τα οποία είχες παύσει τις επαφές σου, επιδιώκουν να σε προσεγγίσουν και πάλι δηλώνοντας μεταμέλεια. Ο τρόπος που θα το χειριστείς είναι καθαρά προσωπική υπόθεση, μιας και εσύ μόνο ξέρεις τα περιθώρια ανοχής σου. Όπως και να έχει μην αντιμετωπίσεις την κατάσταση απερίσκεπτα.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί το ερωτικό κλίμα και αναζωπυρώνει τη σχέση. Έχεις κάθε δυνατότητα να περάσεις πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, μακριά από προβλήματα και εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, οι εξελίξεις αναμένονται ευχάριστες και μια νέα γνωριμία ανοίγει νέους ορίζοντες στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Οι υποθέσεις στην δουλειά σου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, αλλά εσύ έχεις ανάγκη την ξεκούραση. Για αυτό πάρε μια ανάσα και άσε για λίγο τις εργασιακές εκκρεμότητες. Πάρε δυνάμεις και συνεχίζεις. Η οικονομική σου κατάσταση είναι κάπως επιβαρυμένη, όμως στο μέλλον θα μπορέσεις να την βελτιώσεις αισθητά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, την περίοδο αυτή τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω σου και οι γύρω σου αναμένουν να πράξεις το σωστό. Αν το καταφέρεις οι συνέπειες θα σε ωφελήσουν, καθώς θα αναγνωριστεί ο κόπος και η προσήλωσή σου με αποτέλεσμα να σου προταθεί κάτι που δεν περιμένεις. Φρόντισε να συμπεριφερθείς ώριμα και δίκαια , καθώς σε παρακολουθούν και πρόσωπα που δε σε βλέπουν και τόσο θετικά και περιμένουν το πρώτο σου λάθος για να σε κατηγορήσουν.

Αισθηματικές
Η ημέρα σου προσφέρει πρόσφορο έδαφος για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και να αφήσεις έξω από την προσωπική σου ζωή όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητα. Άδραξε την ευκαιρία και φρόντισε να διασκεδάσεις. Αν δεν είσαι δεσμευμένος ακόμη, καλό θα είναι να είσαι ανοιχτός σε προτάσεις ακόμη κι αν δεν σε ενθουσιάζουν. Σύντομα έρχονται ευχάριστες αλλαγές!

Επαγγελματικές
Ξέρεις να δουλεύεις με πάθος και αποτελεσματικότητα. Είναι δυο στοιχεία που κανείς δεν μπορεί να τα αμφισβητήσεις. Ωστόσο, βρες λίγο χρόνο και χαλάρωσε μακριά από επαγγελματικές υποθέσεις. Η οικονομική σου κατάσταση δεν αντέχει σπατάλες και μεγάλα έξοδα. Επομένως, κινήσου αντίστοιχα.

 

ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέων, η περίοδος που ονειρευόσουν έφτασε και πλέον τα πράγματα εξελίσσονται πολύ θετικά για εσένα. Οι εκκρεμότητες αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο τους, η ζωντάνια σου σε βοηθάει να κάνεις σταθερά βήματα και τα σχέδιά σου δρομολογούνται υπό τις καλύτερες συνθήκες. Η επιτυχία είναι πολύ κοντά πια και αυτό θα σε γεμίσει συναισθήματα ικανοποίησης και ευτυχίας.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή καλό είναι να μην αναλωθείς σε συζητήσεις σήμερα. Ίσως να υπάρχουν καυτά θέματα που δεν είναι καλό να τα φέρεις στην επιφάνεια σήμερα. Αντί για αυτό, απόλαυσε το ρομαντικό κλίμα που επικρατεί στη σχέση σου και προστάτευσέ το από ό,τι μπορεί να το χαλάσει. Αν πάλι είσαι μόνος, θα διαπιστώσεις τα κρυφά συναισθήματα ενός προσώπου που βρίσκει τη δύναμη να σε φλερτάρει.

Επαγγελματικές
Καλό είναι σήμερα να αποφορτιστείς από θέματα της δουλειάς σου. Άφησέ τα για λίγο στην άκρη και πάρε δυνάμεις. Η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται και έχεις πολλές προοπτικές να αυξήσεις τα έσοδά σου ή να βρεις νέες πηγές εισοδήματος.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, η ημέρα περιλαμβάνει ξεκαθαρίσματα με αποτέλεσμα να αποκαθίσταται η αλήθεια. Υπήρξε κάτι που σε έκανε να νιώσεις άσχημα και τώρα διευθετείται και αυτό. Από εδώ και μπρος φρόντισε να είσαι πιο σίγουρος για τον εαυτό σου αφήνοντας τις παρεμβολές τρίτων έξω από τη ζωή σου. Κάνε τα σχέδιά σου για το μέλλον και φρόντισε να είσαι πιστός σε αυτά.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε ένα πολύ καλό σημείο και σήμερα η ημέρα σε βοηθάει να χαρείς το ερωτικό κλίμα που υπάρχει στη σχέση σου. Αν πάλι είσαι μόνος έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μια νέα και ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικά
Στην επαγγελματική σου ζωή έχεις εργαστεί σκληρά και για αυτό σήμερα σου αξίζει να το ρίξεις λίγο έξω, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα εργασιακά. Η οικονομική σου κατάσταση δείχνει να βελτιώνεται και θα μπορέσεις να αυξήσεις κατά κέρδη σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, υπάρχει ένα αγκάθι στην ψυχή σου και αυτό σχετίζεται με ένα δικό σου πρόσωπο , το οποίο φαίνεται ότι δεν σε αντιμετώπισε όπως θα ήθελες. Αυτό δημιουργεί έντονα και άσχημα συναισθήματα σε εσένα. Αφού προσπάθησες να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και ανταπόκριση δεν είδες, τώρα πια το μόνο που μένει είναι να προχωρήσεις χωρίς άλλες εξηγήσεις. Εξάλλου, ο καθένας είναι υπεύθυνος και για τις πράξεις του και για τις συνέπειες αυτών.

Αισθηματικές
Αν αποφασίσεις να αφήσεις στην άκρη το άγχος που κουβαλάς από τις υποχρεώσεις όλης της εβδομάδας, τότε θα καταφέρεις να έχεις μια ξέγνοιαστη ημέρα συντροφιά με το ταίρι σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, μην αφήνεις συναισθήματα απογοήτευσης να σε γεμίσουν. Εκεί έξω υπάρχει ένα άτομο που νιώθει ακριβώς το ίδιο και σύντομα οι δρόμοι σας θα συναντηθούν.

Επαγγελματικές
Είσαι ικανός επαγγελματίας και έχεις την ικανότητα να επιτύχεις πολλά. Ωστόσο, σήμερα αφιέρωσε την ημέρα σε πιο ήρεμες καταστάσεις που δεν σε αγχώνουν. Φόρτισε τις μπαταρίες σου με κέφι και καλή διάθεση. Τα οικονομικά σου αναζητούν την προσοχή σου, μιας και έχεις παρεκκλίνει ,ήδη, αρκετά από τον προϋπολογισμό σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, το πλανητικό σκηνικό φαίνεται υποστηρικτικό απέναντί σου και για αυτό μια ευχάριστη έκπληξη σε περιμένει πολύ σύντομα. Θα υπάρξει μια αφορμή για να περάσεις καλά κάπου κοντά. Μην αφήσεις αυτή την ευκαιρία και ακολούθησε την πρόταση που θα σου γίνει μιας και αυτό θα είναι το ξεκίνημα για ένα πολύ πιο φωτεινό μέλλον. Χειρίσου με σύνεση τις ευκαιρίες και προσπάθησε να είσαι όσο πιο οργανωτικός γίνεται για να έχεις και τα καλύτερα αποτελέσματα.

Αισθηματικές
Σήμερα μπορείς να προγραμματίσεις ενδιαφέρουσες ασχολίες παρέα με τον σύντροφό σου που θα σας κάνουν να περάσετε καλά. Επίσης, καλό είναι να μην αφήνεις άλλες υποθέσεις να υπεισέρχονται στην προσωπική σου ζωή και να σου χαλάσουν την αισιοδοξία για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής.

Επαγγελματικές
Ο χώρος της εργασίας σου δεν φαίνεται να σου δημιουργεί προβλήματα. Απεναντίας εξελίσσονται καλά τα πράγματα εκεί. Για σήμερα φρόντισε να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις στιγμές, χωρίς επαγγελματικές σκοτούρες. Τα οικονομικά σου δεν έχουν ισορροπήσει ακόμη και δεν είσαι ικανοποιημένος από αυτό. Καλό είναι να μείνεις μακριά από καταστάσεις που σε ωθούν στην σπατάλη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, πέρασες μια δύσκολή περίοδο με έντονα συναισθήματα και μεγάλες απαιτήσεις. Ωστόσο, στο τέλος βγήκες κερδισμένος μιας και κατάφερες να αποκτήσεις πολλά υλικά αγαθά ,αλλά και ηθικές απολαβές. Έπειτα από όλα αυτά, καλό είναι να αποδείξεις ότι έμαθες το μάθημά σου και από εδώ και μπρος θα είσαι περισσότερο προσεκτικός και οργανωτικός, ώστε να αποφεύγεις προβλήματα τα οποία θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις εκ των προτέρων με σωστούς χειρισμούς.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή χαρακτηρίζεται από ήρεμες και όμορφες στιγμές. Εκμεταλλεύσου το καλό κλίμα και τόλμησε να προτείνεις ακόμη και μια κοντινή εξόρμηση για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι η ημέρα σε ευνοεί για να διαμορφωθεί η κατάσταση όπως ελπίζεις.

Επαγγελματικές
Καλό είναι σήμερα να αφήσεις για λίγο τις υποχρεώσεις της δουλειάς και να αποσυμπιέσεις όλα όσα σε πιέζουν στην εργασία σου. Πέρνα καλά και χαλάρωσε. Τα οικονομικά σου θέλουν ακόμη αρκετή προσπάθεια για να φτάσουν σε ένα ικανοποιητικό για εσένα επίπεδο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, δείξε πυγμή και αποφασιστικότητα όσο ποτέ άλλοτε. Πάρε την τύχη στα χέρια σου και κράτα μακριά σου όλα εκείνα τα πρόσωπα που μπλέκονται στις υποθέσεις σου. Η ζωή είναι δική σου και μόνο εσύ αποφασίζεις για αυτήν. Εξάλλου, οι συνέπειες των επιλογών σου πάντα βάραιναν και θα βαραίνουν εσένα. Ξεκαθάρισέ το αυτό με αυστηρότητα αν χρειαστεί. Κάνε μια εσωτερική αναζήτηση των προτιμήσεών σου και δώσε τους χώρο να εκφραστούν μέσω των αποφάσεών σου.

Αισθηματικές
Μην πικραίνεις την ψυχή σου σκεπτόμενος αρνητικά. Η αισθηματική σου ζωή δείχνει να έχει βελτιωθεί αρκετά σε σημείο που οι ισορροπίες πλέον έχουν αποκατασταθεί. Ανάλωσε την ενέργειά σου σκεπτόμενος τρόπους να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι μόνος, διώξε το αρνητικό πέπλο που σε καλύπτει και άσε την εύνοια των πλανητών να σου φέρουν αυτό που ποθείς.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή είναι αρκετά επιτυχημένη και αναμένεται να καταγράψει και άλλες επιτυχίες. Ωστόσο, για σήμερα μην αναλώνεσαι στα εργασιακά ζητήματα. Βρες το χρόνο να ξεκουραστείς και να διασκεδάσεις. Τα οικονομικά σου απαιτούν προσοχή και περιορισμό εξόδων.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, πάψε πια να επιτρέπεις στους άλλους να καθορίσουν το συναίσθημά σου. Αυτό σημαίνει ότι ο τρόπος που νιώθουμε, είναι δική μας ευθύνη. Όπως και αν συμπεριφέρονται οι γύρω μας , εμείς διαλέγουμε τελικά πως θα νιώσουμε. Έτσι, πάρε μια βαθιά εισπνοή και σήκωσε το κεφάλι σου ψηλά, απαιτώντας από τον εαυτό σου να σκεφτεί θετικά και αισιόδοξα. Εν ολίγοις, βάλε στις σωστές διαστάσεις την πραγματικότητα και προχώρα παρακάτω.

Αισθηματικές
Μην αφήσεις σήμερα να μπουν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου τα προβλήματα του παρελθόντος. Δείξε διαλλακτικότητα και κατανόηση και αναλώσου στην έκφραση της αγάπης σου. Αν είσαι μόνος, το μέλλον φαίνεται ευοίωνο. Βγες από το σπίτι, γιατί μόνο έτσι θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις το πρόσωπο που θα αλλάξει τα δεδομένα σου.

Επαγγελματικές
Δουλεύεις σκληρά για να φτιάξεις τα δεδομένα της εργασίας σου, για αυτό το λόγο, σήμερα, ξεκουράσου και φρόντισε τον εαυτό σου. Τα οικονομικά σου δεν αντέχουν περαιτέρω έξοδα, για αυτό κινήσου αντίστοιχα.

 

ΙΧΘEIΣ
Η λύση των προβλημάτων σου, αγαπητέ Ιχθύ, δεν βρίσκεται σε μια εσωτερική αναζήτηση. Αντίθετα, θα πρέπει να στραφείς στον κύκλο γνωριμιών σου και να δείξεις το κοινωνικό σου πρόσωπο. Από εκεί θα σου δοθούν δυνατότητες να κάνεις νέα βήματα και να γνωρίσεις πρόσωπα που μπορούν να σε κατευθύνουν σωστά προς την κατεύθυνση που επιδιώκεις. Η βοήθειά τους θα είναι καταλυτική, ανοίγοντάς σου νέους ορίζοντες.

Αισθηματικές
Υπέροχο το κλίμα στην αισθηματική σου ζωή. Έχεις όλα τα εφόδια να περάσεις πολύ ερωτικές και ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σου. Μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη. Αν είσαι αδέσμευτος, το πλανητικό σκηνικό κάνει ό,τι μπορεί για να το αλλάξει αυτό. Πολύ σύντομα θα δεις την τύχη σου στο πεδίο των σχέσεων να αλλάζει προς μεγάλη σου έκπληξη.

Επαγγελματικές
Ο τομέας των επαγγελματικών σου θα έλεγε κανείς ότι δεν περιλαμβάνει ιδιαίτερα προβλήματα. Σήμερα, λοιπόν, πάρε την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Αν σκοπεύεις να προχωρήσεις σε μεγάλα έξοδα, καλό είναι να το ξανασκεφτείς. Το πορτοφόλι σου δεν φαίνεται να αντέχει και αυτό θα έχει επιβάρυνση στην οικονομική σου κατάσταση.

Απάντηση