ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Καινοτόμος χώρος στη Θεσσαλονίκη όπου μπορείς να… τα «σπάσεις» και να ξεσπάσεις!

Ένας νέος καινοτόμος χώρος υπάρχει εδώ και λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη για όλους εσάς που θέλετε να… ξεσπάσετε και να τα σπάσετε!

Ο λόγος για το Rage Room «Κομμάτια»! Δημιουργός του είναι η Βάσω Dear, 26 ετών, η οποία όπως λέει χαρακτηριστικά στο www.ka-business.gr δημιούργησε τον εν λόγω χώρο… διασκέδασης στη μνήμη του πατέρα της.  Ο χώρος… εκτόνωσης διαθέτει δυο δωμάτια, ένα 55 τ.μ. και ένα δεύτερο 50 τ.μ.

«Ο χώρος λειτουργεί εδώ και μια βδομάδα. Αντιλαμβάνομαι ότι ο κόσμος έχει πολλά νεύρα και θέλει να τα σπάσει για να ξεσπάσει» αναφέρει η ίδια στο www.ka-business.gr.

Το Rage Room «Κομμάτια» λειτουργεί καθημερινά (εκτός Δευτέρας) από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις δέκα το βράδυ στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 12. Στο δωμάτιο μπορεί να μπει ένα παίκτης ή δυο μαζί και να επιλέξει μέσα από διάφορα πακέτα που παρέχονται τι θα σπάσει.  Βασική προϋπόθεση να φορέσει στολή, ειδικό κράνος και ειδικά γάντια. «Κάποιος μπορεί να σπάσει πιάτα, μπουκάλια, ποτήρια, εκτυπωτές, πληκτρολόγια, lap top, κινητά τηλέφωνα, οθόνες, λάμπες, ταμιακή μηχανή μέχρι και… μηχανάκι και πλυντήριο. Το κόστος ποικίλει ανάλογα με τα πακέτα που θα διαλέξει κανείς. Οι τιμές ξεκινούν από δέκα ευρώ και μπορεί να φτάσουν  μέχρι τα εκατό, ανάλογα με το τι επιθυμεί να σπάσει κάποιος» αναφέρει η Βάσω Dear στο www.ka-business.gr.

Οι δυο χώροι είναι μεταξύ τους απομονωμένοι και ηχομονωμένοι. Όποιος ενδιαφέρεται να… τα σπάσει, πριν προχωρήσει μέσα στο χώρο θα πρέπει να υπογράψει πρώτα υπεύθυνη δήλωση πως είναι πάνω 18 ετών, φορά κλειστά παπούτσια και δεν έχει… πιει.

Όπως τονίζει στο www.ka-business.gr η ιδιοκτήτρια του καινοτόμου αυτού χώρου, η ιδέα προέκυψε από μια επίσκεψή της στο εξωτερικό. «Ωστόσο στην Ελλάδα της κρίσης ο κόσμος ψάχνει εκτόνωση. Μια αντίστοιχη ενέργεια έχει γίνει στην Αθήνα, αλλά στη Θεσσαλονίκη ο χώρος είναι μοναδικός» υπογραμμίζει η Βάσω Dear, και καλεί τον κόσμο να την επισκεφτεί για να τα σπάσει και να… ξεσπάσει!

Home

Απάντηση