ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τρίτη 8/8

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το παρελθόν σήμερα αναμένεται να σου χτυπήσει την πόρτα και να ταράξει την ηρεμία σου. Παρά το γεγονός ότι η περίοδος χαρακτηρίζεται από όνειρα και έντονες σκέψεις για το μέλλον, το παρελθόν θα σε αναγκάσει μέσω ενός φιλικού προσώπου να ρίξεις το βλέμμα σου στα περασμένα, έστω και προσωρινά. Πολλές εκκρεμότητες διευθετούνται, ενώ κάποια λάθη είναι δυνατόν να διορθωθούν.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή αντιμετωπίζει κάποια μικρά εμπόδια όσον αφορά στη σχέση σου με τον σύντροφό σου. Γιγαντώνεις μικρά προβλήματα με αποτέλεσμα οι συνέπειες να παίρνουν τρομακτικό μέγεθος και να δημιουργείς σοβαρή ανισορροπία στη σχέση. Κάθισε και σκέψου και αν χρειαστεί συζήτησε με το ταίρι σου ότι σε πληγώνει. Αν είσαι μόνος και αναζητάς συντροφιά η ημέρα μπορεί να κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις!

Επαγγελματικές
Οι επαγγελματικές σου υποθέσεις θα έχουν καλά αποτελέσματα, αρκεί να καταφέρεις να ελέγξεις τα νεύρα σου και τον παρορμητισμό σου. Η ημέρα ίσως σου δώσει την ευκαιρία να χαλαρώσεις λίγο για να καταφέρεις να δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά. Στα οικονομικά, θα υπάρξει βελτίωση και θα νιώσεις ότι οι κόποι σου δικαιώνονται.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα το πείσμα θα οδηγεί το πρόγραμμα και τις επιδιώξεις σας. Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει την επιμονή να καταφέρεις ό,τι σκεφτείς. Άτομα του φιλικού περιβάλλοντος σε προβληματίζουν , καθώς μια πιθανή παρεξήγηση είναι ικανή να βγάλει στην επιφάνεια μια πτυχή του χαρακτήρα που μέχρι τώρα δεν ήταν εμφανής. Σήμερα προσπάθησε να βρεις χρόνο να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή καλό είναι να ρίξεις τους τόνους και να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Ίσως αν συμβιβαστείς με τα θέλω του συντρόφου σου και δεν προτάσεις μόνο τις δικές σου ανάγκες, να καταφέρεις να ισορροπήσεις τα πράγματα. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, η γοητεία και ο δυναμισμός σου σήμερα δεν κρύβονται. Φρόντισε τον εαυτό σου και βγες να διασκεδάσεις. Έχεις πολλές ελπίδες να γνωρίσεις ένα πρόσωπο πολύ ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου υπάρχει αρκετή αναστάτωση, αλλά καλό είναι να συνειδητοποιήσεις ότι μπορείς να είσαι πιο αποτελεσματικός μόνο αν θέσεις πρόγραμμα. Έτσι θα τα καταφέρεις όλα εντός των προθεσμιών. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν απρόοπτα έξοδα που σε βγάζουν από το πρόγραμμα.

 

Δίδυμοι
Σήμερα, φίλε Δίδυμε, το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα σου το γεμίσουν οι σκέψεις που θα έχεις για τη δουλειά σου. Ο τομέας αυτός κυριαρχεί έναντι του σπιτιού ή των προσωπικών σου αναγκών. Φρόντισε να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις σε διάφορους τομείς, καθώς φαίνεται ότι σύντομα ό,τι δεν έχει επιλυθεί θα απαιτήσει να ολοκληρωθεί με τον δύσκολο τρόπο. Σε κάθε περίπτωση, οπλίσου με υπομονή και λειτούργησε με την διορατικότητα που σε διακρίνει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά θα καταφέρεις σήμερα να ξεκλέψεις χρόνο για τον σύντροφό σου προκειμένου να του δείξεις πόσο τον αγαπάς και τον έχεις ανάγκη στη ζωή σου. Αυτό λειτουργεί ως αντίβαρο στην επιβαρυμένη σου ψυχολογία από θέματα της καθημερινότητας. Όμορφες στιγμές σε ανανεώνουν. Αν πάλι είσαι μόνος, διώξε τις άσχημες σκέψεις και τις ανησυχίες και άφησε τον εαυτό σου να ζήσει όμορφες ρομαντικές στιγμές. Όλα είναι θέμα διάθεσης…

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά οι υποχρεώσεις θα είναι αρκετές και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίζεις τις υποθέσεις την στιγμή που συμβαίνουν. Μην αφήσεις ανοιχτά μέτωπα καθώς πολύ σύντομα θα ζητήσουν απαιτητικά να μπουν σε τάξη. Τότε ίσως να μην τα καταφέρεις έτσι όπως θα ήθελες. Κράτα το μυαλό σου ήρεμο και καθαρό. Στα οικονομικά τα πράγματα φαίνονται να σταθεροποιούνται. Με λίγη οικονομία και καλή θέληση μπορείς να διατηρήσεις μια ισορροπία που θα σε απομακρύνει από ανησυχίες.

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, το σπίτι και οι δικοί σου άνθρωποι θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου σήμερα. Ίσως κάποιος δικός σου χρειαστεί τη συμβολή σου σε ένα θέμα προσωπικό ή οικονομικό. Φρόντισε να τον στηρίξεις, γιατί αυτό είναι που έχει ανάγκη. Κάποια παράπονα που υπάρχουν στην οικογένεια καλό είναι να μην τους δώσεις έκταση. Αυτή την περίοδο έχεις την τάση να μεγαλοποιείς τα ζητήματα. Βρες χρόνο για ξεκούραση και να ανανεωθείς μακριά από όλους.

Αισθηματικές
Αισθηματικά επικρατεί ένας έντονος προβληματισμός που ταράζει τη σκέψη σου. Μήπως τελικά εσύ είσαι αυτός που έχει τις απαντήσεις; Μήπως κάτι στη στάση σου μπορεί να σε βοηθήσει αν το αλλάξεις; Μην ξεχνάς ότι στη σχέση σου πάνω από όλα σημασία έχει να αγαπάς και να σέβεσαι. Αν είσαι ελεύθερος δεσμεύσεων, μην κρατάς ψυχρή στάση απέναντι σε κάποιο πρόσωπο που προσπαθεί να σε προσεγγίσει. Δώσε τη δυνατότητα να το γνωρίσεις και έπειτα να δεις αν μπορείς να ταιριάξεις μαζί του.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου χαρακτηρίζονται από έντονη κινητικότητα το τελευταίο διάστημα. Είσαι αρκετά δυναμικός στον τομέα αυτό και το στοιχείο αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να φέρεις εις πέρας πολλές και απαιτητικές καταστάσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, καταλαβαίνεις ότι έχεις χάσει τον έλεγχο και αυτό απαιτεί την άμεση αντίδρασή σου. Σταμάτησε να κρύβεσαι και βάλε ένα πρόγραμμα που θα ακολουθήσεις πιστά. Έτσι θα αποφύγεις μελλοντικά προβλήματα.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα η ημέρα σε ωθεί να σκεφτείς όλα όσο έχεις ζήσει πρόσφατα και να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Μήπως είναι ώρα να τολμήσεις το επόμενο βήμα; Κράτα τις εμπειρίες σου οδηγό στα επόμενα σχέδιά σου και μην αφήσεις το φόβο να σου στερήσει τις ευκαιρίες που μπορούν να προκύψουν. Καλό είναι σκεφτείς ρεαλιστικά με βάση τις βαθιές σου επιθυμίες. Καθοριστικό ρόλο παίζει ένα πρόσωπο που εμπιστεύεσαι πολύ.

Αισθηματικές
Το έντονο ταμπεραμέντο και εκείνα τα κοινά στοιχεία του ζωδίου που συνθέτουν μια έντονη προσωπικότητα σε κάνουν σήμερα να ανεβάζεις τους τόνους και να αντιδράς υπερβολικά προς το ταίρι σου. Φρόντισε να κρατήσεις ένα ήρεμο προφίλ καθώς τέτοιες εκρήξεις μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ισορροπία μεταξύ σας. Αν πάλι σκοπεύεις να αφήσεις τη μοναξιά σου και να αναζητήσεις την συντροφικότητα, άλλαξε στάση και φόρεσε το ένδυμα της αισιοδοξίας και της χαράς προκειμένου να λειτουργήσουν δελεαστικά στην αποψινή σου εξόρμηση.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό χώρο υπάρχουν πολλά ανοιχτά θέματα που σου προκαλούν εκνευρισμό με την στασιμότητά τους. Θα καταφέρεις να τα λύσεις όλα αρκεί να παραμείνεις ψύχραιμος. Βάλε ρεαλιστικούς στόχους και θα τους πετύχεις. Οικονομικά, τώρα τελευταία έχεις καταφέρει να ξοδεύεις περισσότερα από όσα αντέχει η τσέπη σου. Ακόμη και αν έχεις μαξιλαράκια ασφαλείας, αν δεν αλλάξεις τακτική σύντομα θα βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις.

 

Παρθένος
Ευνοϊκό το κλίμα για εσένα, φίλε Παρθένε. Η εύνοια που δέχεσαι δίνει ώθηση σε σχέδια ακόμη και σε πιο κρυφές επιδιώξεις. Άδραξε την ημέρα και τις ευκαιρίες που θα σου δώσει γιατί δεν θα είναι κάθε ημέρα έτσι. Σκέψου καλά και λάβε αποφάσεις με καθαρό μυαλό. Η τύχη είναι τύχη, αλλά και το μυαλό είναι βασικό για να οδηγηθείς στην επιτυχία.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή σήμερα, χρειάζεται ηρεμία και χαλάρωση. Άφησε τις συζητήσεις με το ταίρι σου για άλλη ημέρα. Σήμερα δεν ευνοείται η επίλυση οποιουδήποτε θέματος ανάμεσά σας. Φρόντισε να τους δείξεις όσα νιώθεις για εκείνον. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να δώσεις χαρά στον εαυτό σου μέσα από τη συμμετοχή σου σε εξόδους με φίλους. Η θετική αύρα δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη και σήμερα η τύχη που είναι με μέρος σου όλα μπορούν να συμβούν!

Επαγγελματικές
Η καριέρα σου σήμερα ζητάει την άμεση κινητοποίησή σου και σε καλεί να λάβεις σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν το μέλλον σου. Νιώσε σίγουρος προτού πράξεις ο,τιδήποτε. Τα οικονομικά σου πολύ σύντομα θα βελτιωθούν. Ο συνδυασμός οικονομίας με την έλευση απρόσμενου εισοδήματος φτιάχνει τα πράγματα.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα το παρελθόν με κάποιον τρόπο θα βρίσκεται μπροστά σου. Είτε κάποια γεγονότα που φαίνεται να αντιγράφουν σκηνές του παρελθόντος θα σου χτυπήσουν καμπανάκι , είτε κάποια πρόσωπα θα σε αναγκάσουν να ανατρέξεις σε αυτό για να ανακαλέσεις σημαντικά στοιχεία. Είναι περίεργο πως κάποιες φορές τρέχεις να ξεφύγεις, αλλά δεν μπορείς. Αντιμετώπισε με υπομονή και ευθύτητα ό,τι προκύψει και σύντομα η αμηχανία θα περάσει.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή αναζητάει λίγο από το χρόνο σου. Ο σύντροφός σου νιώθει λίγο παραμελημένος, για αυτό κάνε ό,τι μπορείς για να του δείξεις το ενδιαφέρον σου και ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει. Έτσι θα έρθετε πιο κοντά με ανανεωμένη τη διάθεση. Αν πάλι η μοναξιά σε συντροφεύει, βγες να διασκεδάσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Η καλή σου διάθεση δεν θα περάσει απαρατήρητη και έτσι μπορείς να δώσει συνέχεια στο φλερτ εκείνου του χαμόγελου που θα σε μαγνητίσει.

Επαγγελματικές
Εργασιακά οι ικανότητές σου είναι αδιαμφισβήτητες και παρά το γεγονός ότι το παρελθόν χτυπάει την πόρτα, εσύ θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σπουδαία σε όλα. Φρόντισε να ισχυροποιήσεις τις συναδελφικές σχέσεις και να προωθήσεις το ομαδικό πνεύμα προς όφελος της καριέρας σου. Τα οικονομικά σου σήμερα ίσως βγουν εκτός προγράμματος, αλλά μην σε ανησυχεί. Είναι παροδικό και επιστρέφοντας από αύριο στους κανονικούς σου ρυθμούς δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να αφήσεις την ανασφάλεια κατά μέρος και να εκφράσεις τον πραγματικό σου εαυτό. Η αυθεντικότητα στην συμπεριφορά σου θα σε βοηθήσει να κερδίσεις την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των προσώπων που σε ενδιαφέρουν. Μάλιστα κάποια πρόσωπα με εξουσία μπορούν σήμερα να δώσουν ώθηση σε κάποια σχέδια που έχεις. Σε κάθε περίπτωση μην κάνεις κάτι χωρίς σκέψη.

Αισθηματικές
Η διάθεσή σου στον αισθηματικό τομέα είναι εμφανώς καλύτερη. Έχεις μια πηγαία ανάγκη να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να τον φροντίσεις όπως μόνο εσύ ξέρεις κάνοντάς τον να νιώσει μοναδικός. Η σχέση σου έχει μεγάλη ανάγκη από αυτή την στάση σου. Αν πάλι η συντροφικότητα δεν υπάρχει στην προσωπική σου ζωή, σήμερα θα μπορέσεις με τον αισθησιασμό και την γοητεία που εκπέμπεις να μαγνητίσεις τα βλέμματα. Μην αφήσεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες να προσπεράσουν.

Επαγγελματικές
Η καριέρα σου έχει λάβει αρκετή ώθηση και αυτό είναι αποτέλεσμα έντονης και επίπονης δουλειάς από πλευράς σου. Οι κόποι σου εκτιμώνται. Αν υπάρχουν νέες συνεργασίες στα σκαριά, σήμερα δέχονται ευνοϊκή ενέργεια και μπορείς να κάνεις μεγάλα βήματα για να τις υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου, είναι λίγο πιεσμένα το τελευταίο διάστημα και αυτό είναι ένα καμπανάκι κινδύνου ότι κάτι ίσως δεν κάνεις εσύ καλά. Άλλαξε πορεία.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα οι επιρροές είναι ευνοϊκές για εσένα και η τύχη θα νιώσεις να σου χαμογελάει. Η θετική διάθεση και ο σωστός προγραμματισμός σου σε βοηθούν να επιτύχεις την προώθηση των σχεδίων σου. Αγαπημένα σου πρόσωπα κάνουν ό,τι μπορούν για να σε στηρίξουν. Πρόσεξε μόνο κάποιο πρόσωπο που επιβουλεύεται τις ενέργειές σου και έχει σταθεί εμπόδιο και στο παρελθόν. Εκμεταλλεύσου την ημέρα και κινήσου με τόλμη.

Αισθηματικές
Ο αισθησιασμός σου και η καλή σου διάθεση δίνουν μια νέα πνοή στη σχέση σου. Η τάση σου να εκφράσεις το ενδιαφέρον σου στο ταίρι σου γίνεται αντιληπτή και κάνουν το έτερον σου ήμισυ να γεμίσει χαρά και ευχαρίστηση. Αν πάλι είσαι σε μια περίοδο της ζωής που δεν λογοδοτείς σε κανέναν, μπορείς να περάσεις καλά με φιλικά πρόσωπα και να απολαύσεις την βραδιά σου. Να ξέρεις όμως ότι πολύ σύντομα η περίοδος ελευθερίας θα τελειώσει!

Επαγγελματικές
Η καριέρα σου περνάει μια περίοδο έντασης και έντονων ρυθμών. Καλείσαι να ανταποκριθείς σε πολλά και να αποδείξεις στους ανωτέρους σου για άλλη μια φορά ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Η διαφορά του καλού από τον καλύτερο κρίνεται στις λεπτομέρειες, για αυτό φρόντισε να δώσεις και εσύ σημασία σε αυτές. Η οικονομική σου κατάσταση, σε αναγκάζει να γυρίσεις πίσω στο χρόνο και να ασχοληθείς με λάθη που συνέβησαν. Είναι η τελευταία ευκαιρία να βάλεις μια σειρά και να κλείσεις τις εκκρεμότητες.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η ημέρα σε καλεί να κάνεις απολογισμό στη ζωή σου και να σκεφτείς που βρίσκεσαι και τι επιδιώκεις. Θα είσαι ακόμη σε θέση να κρίνεις και να ξεκαθαρίσεις πολλές σχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι όποιος δεν σου κάνει πλέον πρέπει να βγει από τη ζωή σου. Χρειάζεσαι ανθρώπους υποστηρικτικούς και όχι μίζερους.

Αισθηματικές
Αισθηματικά, η σχέση σου θα περάσει και αυτή από μια δοκιμασία. Αν είναι αρκετά δυνατή θα αντέξει στο χρόνο και ίσως είναι και καρμικής σημασίας. Αν πάλι δεν περάσει τη δοκιμασία θα είναι καλύτερα για εσένα για να ξέρεις που πορεύεσαι. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ που υπάρχει στη ζωή σου σήμερα θα κινηθεί τόσο αποφασιστικά που θα σε κάνει να πάρεις μεγάλες αποφάσεις , τουλάχιστον για αυτή την περίοδο.

Επαγγελματικές
Εργασιακά, οι επαφές και το κοινωνικό σου δίκτυο σε βοηθούν να προωθήσεις τη δουλειά σου και να σε εντάξουν στο παιχνίδι που παίζεται πέρα από τους επαγγελματικούς χώρους. Η αξία σου είναι μεγάλη και μην διστάσεις στιγμή να την προβάλεις. Στα οικονομικά σου, καλό είναι να κινηθείς μετρημένα για να αντιμετωπίσεις κάποια απρόσμενα έξοδα.

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, έχεις πολλά ανοιχτά μέτωπα την περίοδο αυτή, γεγονός που σε αγχώνει και σε κάνει να νιώθεις με την πλάτη στον τοίχο. Η αίσθηση αυτή δεν ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα. Για αυτό άφησε αγαπημένα πρόσωπα να σε στηρίξουν όπως μπορούν και σταμάτα την γκρίνια. Όλα θα φαίνονται πολύ καλύτερα σύντομα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να ζήσεις πολύ όμορφες στιγμές σήμερα στο πλευρό του συντρόφου σου. Μην τον αφήνεις έξω από τα προβλήματά σου. Έτσι θα καταφέρεις να νιώσεις ηρεμία και ανακούφιση. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ακόμη, μην διστάσεις να κάνεις κινήσεις που θα σε οδηγήσουν σε μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου αναμένονται αρκετές αλλαγές και ανακατατάξεις. Μην σε τρομάξει αυτό, καθώς δεν θα βγεις ζημιωμένος. Προσπάθησε μόνο να κρατήσεις την ψυχραιμία και τον έλεγχο. Οικονομικά, διανύεις μια απαιτητική περίοδο. Επικεντρώσου στον περιορισμό των εξόδων για να αρχίσεις να ανακάμπτεις.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, κάποιος από τον κοινωνικό σου περίγυρο, εκφράζει μια έντονη εχθρικότητα προς το πρόσωπό σου. Μην το πάρεις προσωπικά, καθώς η στάση αυτή οφείλεται περισσότερο σε δική του ανασφάλεια. Ωστόσο, η συμπεριφορά αυτή θα σε βάλει σε σκέψεις και θα σε θέσει σε θέση άμυνας ακόμη και προς πρόσωπα που δεν ευθύνονται.

Αισθηματικές
Το ενδιαφέρον προς τον σύντροφό σου δεν μπορεί να κρυφτεί και για αυτό κάνεις ό,τι μπορείς για να τον κάνεις να νιώσει πιο όμορφα και να τον στηρίξεις με τα προβλήματά του. Αν βρίσκεσαι ακόμη σε περίοδο αναζήτησης, καλό είναι να επανεξετάσεις τα ιδανικά που αναζητάς και να συμπεριφερθείς με λιγότερη αλαζονεία. Υπάρχουν πρόσωπα που ενδιαφέρονται πραγματικά και τα κρατάς σε απόσταση.

Επαγγελματικές
Η εξέλιξη των επαγγελματικών είναι αρκετά καλή. Νέες συνεργασίες έχουν πολλές πιθανότητες να επικυρωθούν. Στα οικονομικά, θα βρεις νέες πηγές εσόδων που θα σου επιτρέψουν να πάρεις μια ανάσα. Η περίοδος είναι αρκετά καλή και οι συνθήκες ευνοϊκές για να συνεχίσεις να πορεύεσαι με σταθερότητα.

Απάντηση