ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τρίτη και 13

ΖΩΔΙΑ
ΖΩΔΙΑ

Το Σύμπαν μας υπενθυμίζει να αποφύγουμε τις υπερβολές, καθορίζοντας σαφή όρια. Ο «άτακτος» Ερμής σχηματίζει ένα δυναμικό τετράγωνο με τον «άφθονο» Δία, που μας δελεάζει…

ΚΡΙΟΣ
Ίσως να έχεις κουραστεί από τη συνεχή εναλλαγή ανάμεσα στον ενθουσιασμό και την απογοήτευση καθώς κάθε νέα ευκαιρία φαίνεται να πέφτει στο κενό. Ευτυχώς σήμερα κάνεις την επάνοδό σου και είναι σχεδόν αδύνατο να συμβεί κάτι αρνητικό. Στα συναισθηματικά σου τώρα είναι η ευκαιρία να αντιμετωπίσεις όποια προβλήματα μπορεί να υπάρχουν και να διδαχθείς από αυτά, έτσι ώστε να αποφύγεις να κάνεις ίδια λάθη στο μέλλον. Στα οικονομικά σου να είσαι ευχαριστημένη με όσα έχεις, προσπάθησε όμως να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Χρειάζεται χρόνος μέχρι να αναγνωριστούν οι κόποι σου και να πάνε όλα σύμφωνα με το σχέδιό σου, όμως να είσαι σίγουρη ότι θα γίνει. Προσπάθησε όμως να μην αλλάζεις συνεχώς στρατηγική γιατί θα κουραστείς. Θα καταφέρεις σταδιακά να δεις τη θετική πλευρά της όλης κατάστασης και μετά θα είσαι πολύ χαρούμενη. Αντιμετώπισε με θετική προσέγγιση και τα αισθηματικά σου και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Συζήτησε με τον αγαπημένο σου όσα σε απασχολούν και βρείτε από κοινού μία λύση για να πάτε παρακάτω. Τα οικονομικά σου δεν είναι ακόμη στο σημείο που επιθυμείς, για αυτό φρόντισε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κινείσαι σε ένα αβέβαιο περιβάλλον το οποίο όμως δεν σε ανησυχεί. Ίσα ίσα για κάποιο λόγο σε ιντριγκάρει η ιδέα ότι δεν ξέρεις τι κρύβεται πίσω από τις επιλογές σου. Παρόλα αυτά, φρόντισε να ακούσεις τις συμβουλές των συνεργατών σου και να κάνεις ασφαλή βήματα, χωρίς να αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει. Έχει έρθει η στιγμή να κάνεις δραστικές κινήσεις και στα αισθηματικά σου, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Ζύγισε τις επιλογές σου και πάρε αποφάσεις για το μέλλον σου. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, χρειάζεται ακόμη προσοχή και όχι περιττά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Παρόλο που οι συνεργάτες σου αποκαλύπτουν με μεγάλη προθυμία τις σκέψεις τους, εσύ δεν είσαι έτοιμη να μιλήσεις. Είσαι σίγουρη ότι οι ιδέες σου δεν θα βρουν υποστηρικτές σε αυτή τη φάση για αυτό και κρατάς τα χαρτιά σου κλειστά. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου όμως το να κρατήσεις τις σκέψεις σου για εσένα δεν σε ικανοποιεί καθόλου. Θέλεις να μιλήσεις για όσα σε «πνίγουν» αλλά και για όσα σε ευχαριστούν. Τακτοποίησε τις υποχρεώσεις σου και μην δημιουργήσεις νέες, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ
Στα επαγγελματικά σου όλα βαίνουν καλώς σήμερα, χρειάζεται όμως προσοχή στα οικονομικά σου. Μην αφήσεις τον αυθορμητισμό σου να σε παρασύρει σε περιττά έξοδα. Ωστόσο σε απασχολεί η συμπεριφορά που έχει ο σύντροφός σου ή ένας στενός φίλος σου. Ενεργεί παράξενα, ωστόσο είναι αδύνατο να καταλάβεις γιατί συμβαίνει αυτό. Δεν είσαι σίγουρη αν σου κρύβει κάτι ή αν απλώς έχει πολλά στο μυαλό του. Όποια και αν είναι η πηγή της παράξενης ενέργειας, είναι προφανές ότι δεν πηγαίνει μακριά και ότι σύντομα θα μάθεις την αλήθεια. Να είσαι έτοιμη για τις αλλαγές που θα έρθουν τις επόμενες ημέρες. Προσπάθησε να διατηρήσεις την αντικειμενικότητά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ταραχώδης η σημερινή ημέρα. Συμπληρώνεις τις λεπτομέρειες στο πρόγραμμά σου και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στην ανακάλυψη ορισμένων σημαντικών λεπτομερειών για την πορεία του σχεδίου σου. Οι συνεργάτες σου είναι εκεί για να σε βοηθήσουν τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Τα πράγματα ωστόσο είναι πιο ήρεμα στα συναισθηματικά σου, καθώς έχεις ξεκαθαρίσει προβλήματα που σε στεναχώρησαν στο παρελθόν. Προσοχή στα οικονομικά σου. Χρειάζεται προσπάθεια και προγραμματισμός για να αποκτήσεις την ασφάλεια που ζητάς.

ΖΥΓΟΣ
Μην περιορίζεις τη φαντασία σου καθώς μπορεί να οδηγήσει σε μια έκρηξη δημιουργικότητας σήμερα. Αλλά μπορεί να χρειαστεί να ασκήσεις και πίεση για να μετατρέψει την τρέχουσα εφευρετικότητα σε οτιδήποτε απτό. Στα αισθηματικά σου ήρθε η ώρα για πράξεις… Μην μιλάς και αξιολόγησε την αντίδραση που θα έχει ο σύντροφός σου σε όσα κάνεις. Οι συνέπειες των λέξεων και των ενεργειών σου μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο σου περισσότερο από ό, τι συνειδητοποιείς, ειδικά αν έχεις χρόνο να εξετάσεις τις εναλλακτικές λύσεις σου από την αρχή. Φρόντισε να ρυθμίσεις καλύτερα τα οικονομικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αντιμετωπίζεις με θετική σκέψη τις ιδέες των συνεργατών σου, όμως δεν είσαι σίγουρη αν είναι οι κατάλληλες για να προωθήσουν το έργο σου. Παρόλα αυτά θα τις εξετάσεις με την απαιτούμενη προσοχή. Στα αισθηματικά σου είσα αποφασισμένη να σταματήσεις να φτιάχνεις σενάρια και να ασχοληθείς με την πραγματική αιτία των προβλημάτων στη σχέση σου. Κάνε τον προγραμματισμό σου και ενήργησε την κατάλληλη στιγμή. Στα οικονομικά σου θα χρειαστεί καλύτερος προγραμματισμός για να μην φύγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αισθάνεσαι αήττητη σήμερα και για αυτό θα φέρεις εις πέρας πάρα πολλές υποχρεώσεις. Όμως μην ξεχνάς ότι σημασία έχει η ποιότητα και όχι η ποσότητα, για αυτό φρόντισε να μείνεις συγκεντρωμένη και να μην κάνεις γρήγορες κινήσεις απλά και μόνο για να σβήσεις κάτι από τη λίστα σου. Χρειάζεται προσοχή στην προσωπική σου ζωή. Φαίνεται ότι θα ξεσπάσει μία καταιγίδα τις επόμενες ημέρες, για αυτό να είσαι προετοιμασμένη να αντιμετωπίσεις όσα θα συμβούν. Να είσαι προσεκτική με τις οικονομικές επιλογές σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικότερα δεν ευνθουσιάζεσαι εύκολα, εκτός και αν υπάρχει ένας καλός λόγος… Σήμερα όμως η χαρά σου θα είναι απερίγραπτη καθώς με τους συνεργάτες σου θα κάνετε σοβαρή πρόοδο στο έργο σας. Μία απλή ιδέα θα εξελιχθεί σε κάτι σπουδαίο, που εκτός από αναγνώριση θα φέρει και μεγάλη αύξηση στα οικονομικά σου. Συνέχισε έτσι και θα φτάσεις τον τελικό σου στόχο με επιτυχία. Δώσε ιδιαίτερη σημασία στα αισθηματικά σου, καθώς οι επιλογές του σήμερα θα καθορίσουν το μέλλον σου. Μπορείς να ελέγξεις λίγο περισσότερο -από όσο φαντάζεσαι- τη μοίρα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η συμπεριφορά σου μπορεί να είναι πιο «διαφανής» από ό, τι θέλεις σήμερα, καθώς η μηνιαία παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σου φέρνει τα συναισθήματά σου στο προσκήνιο. Αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, αν το διαχειριστείς σωστά. Η έγκαιρη ανάληψη δράσης είναι ένα σημάδι λαμπρότητας, όμως να θυμάσαι ότι πρέπει να κλείσει ένας κύκλος πριν ανοίξει ένας άλλος. Είναι ζωτικής σημασίας να κινηθείς γρήγορα και θα δεις άμεση πρόοδο σε ότι και αν κάνεις. Στα αισθηματικά σου μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους. Κάνε κινήσεις για να αλλάξουν όσα σε στεναχωρούν. Το ίδιο και στα οικονομικά σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

ΙΧΘΕΙΣ
Κάτι πολύ περίεργο θα συμβεί σήμερα…. Οι ίδιοι συνεργάτες που σε υποστήριζαν θερμά το περασμένο διάστημα, θα σου φερθούν πολύ σκληρά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σε υποστηρίζουν πια, απλώς σου επισημαίνουν (με λάθος μάλλον τρόπο) ότι κάτι δεν κάνεις σωστά. Ωστόσο, τίμα την επιθυμία τους να βοηθήσουν για να δουν το έργο σου να οδηγείται σε επιτυχία. Στα αισθηματικά σου ήρθε η ώρα να πατήσεις στα πόδια σου και να διεκδικήσεις όσα σου αναλογούν. Προσοχή στα οικονομικά σου, δεν είναι ακόμη σε σημείο που να σε ευχαριστούν.

Απάντηση