ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Πέμπτη 15/2

ΖΩΔΙΑ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο συναντά την Έκλειψη Ηλίου στο ίδιο ζώδιο και καλό θα είναι σήμερα να μην κρίνουμε με ευκολία όσα συμβαίνουν γύρω μας. Τα πράγματα θα είναι διαφορετικά από ότι φαίνονται.

ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ενεργοποιεί τον Οίκο των κοινωνικών επαφών σου και σε ωθεί να αναζητήσεις νέους φίλους. Θα έρθεις πιο κοντά με τους συναδέλφους και την οικογένειά σου και θα αισθανθείς ότι πατάς γερά στα πόδια σου. Μέσα από μια περίπλοκη διαδικασία μιλάς και ακούγοντας, αποκτάς μια νέα προοπτική στη ζωή σου. Παρόλο που μπορεί να σου αρέσει η δική προσωπική εκδοχή των πιέσεων της σύγχρονης ζωής, μπορεί να αισθανθείς άνετα γνωρίζοντας ότι δεν είσαι μόνη. Έχεις στο πλευρό σου τον αγαπημένο σου, με τον οποίο περνάτε μία πολύ όμορφη περίοδο της κοινής σας ζωής. Προσοχή χρειάζεται ακόμη στα οικονομικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Παρόλο που ο ρόλος σου στον κόσμο καθορίζεται μόνο εν μέρει από τη δουλειά σου, μπορεί να αντιμετωπίσεις σήμερα μια επιδείνωση που αλλάζει πώς βλέπεις τη ζωή σου να εξελίσσεται. Η σημερινή Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο «ανεβάζει» την κοινωνική σου ζωή και σε εμπνέει να ασχοληθείς περισσότερο με συνεργάτες και φίλους. Όμως δεν χρειάζεται να αφήσεις στην άκρη το πάθος σου για την καριέρα σου και την πρόοδό σου. Μπορείς να τα συνδυάσεις. Μέσα σε όλα αυτά μην παραμελείς την υγεία σου, αλλά ούτε τον αγαπημένο σου. Αν είσαι single καιρός να κάνεις κάτι για να αλλάξει… Θα δεις βελτίωση στα οικονομικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου είναι σχεδόν αναμενόμενα τα εμπόδια και οι δυσκολίες. Ωστόσο, διατηρείς την αισιοδοξία σου και ξέρεις ότι μετά την καταιγίδα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Θα υπάρξουν εμπόδια στα επαγγελματικά σου, αλλά μην απογοητευτείς. Στα αισθηματικά σου φαίνεται ότι έχεις διάθεση για περιπετεία και θα σε ακολουθήσει και ο αγαπημένος σου σε αυτό το μονοπάτι. Ήρθε η ώρα να αναζωπυρώσεις τη φλόγα στη σχέση σου. Στα οικονομικά σου προσοχή στις υποχρεώσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σχέση σου με κάποιον από τους συνεργάτες σου μπορεί να αποτελεί μεγάλο αγκάθι για εσένα στον χώρο εργασίας σου. Μην παλεύεις για κυριαρχία, απλώς απέδειξε ότι έχεις τα προσόντα για να αναλάβεις μία καλύτερη θέση. Στα αισθηματικά σου να θυμάσαι ότι ένας συμβιβασμός δεν είναι πάντοτε κακός, αρκεί να υπάρχει θετική σκέψη και από τις δυο πλευρές. Προσοχή στα οικονομικά σου, διεκδίκησε ότι σου αναλογεί όμως μην κάνεις σπατάλες.

ΛΕΩΝ
Η Έκλειψη Σελήνης και Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου θα σε δυσκολέψουν αρκετά, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στην προσωπική σου ζωή. Να είσαι προετοιμασμένη για αλλαγές. Μπορεί να βρίσκεται στο τέλος η σχέση ή ο γάμος σου, για αυτό πρέπει να είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις τα σημάδια και να πράξεις κατάλληλα. Αισθάνεσαι δυνατή και ανεξάρτητη και θα πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις για το μέλλον σου. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου και μην δημιουργήσεις νέες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αισθάνεσαι αρκετά πιεσμένη από την καθημερινότητά σου και είσαι έτοιμη να αλλάξεις λίγο το πρόγραμμά σου. Είσαι έτοιμη να επικεντρωθείς στον εαυτό σου, το έχεις ανάγκη. Ωστόσο, προσπάθησε να είσαι ήρεμη στο γραφείο και μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να δημιουργήσει εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Γνωρίζεις τον πιο έξυπνο τρόπο για να πάρεις αυτό που θέλεις και θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Στα σιαθηματικά σου φαίνεται ότι επιλέγεις να επαναπροσδιορίσεις όλες τις παραμέτρους προκειμένου να βελτίωσεις τη σχέση σου.

ΖΥΓΟΣ
Με την Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη να πραγματοποιούνται στο ζώδιο του Υδροχόου τα πράγματα δεν θα κυλήσουν τόσο ομαλά όσο θα ήθελες. Ωστόσο, εισαι διατεθειμένη να περάσεις μία όμορφη ημέρα στη δουλειά σου και να βριες ριζοσπαστικούς τρόπους για να επιδείξεις τη δημιουργικότητά σου. Η ικανότητά σου να δραματοποιήσεις τις ιδέες σου θα σε βοηθήσει και στη σχέση σου. Παρόλο που είσαι χαρούμενη και ερωτευμένη με τον αγαπημένο σου, δεν είσαι επιπόλαιη και ότι κάνεις έχει έναν σταθερό σκοπό. Στα οικονομικά σου σύντομα θα δεις βελτίωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν είσαι έτοιμη να αλλάξεις το πρόγραμμά σου, δεν σου αρέσουν οι αλλαγές. Ωστόσο αν θέλεις να φτάσεις τους στόχους σου πρέπει να είσαι διατεθειμένη να κάνεις μερικές φορές πίσω για να μπορέσεις να εξελιχθείς. Μην ανησυχείς, σύντομα θα δεις αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς σου. Σταμάτα να ταλαιπωρείς τον εαυτό σου και αν κάτι δεν σε ευχαριστεί στη σχέση μου, μίλησε με τον αγαπημένο σου, προκειμένου να το διορθώσεις. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, για αυτό κάνε καλύτερο προγραμματισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Όλα γύρω σου κινούνται ταχύτερα από όσο θέλεις και από όσο μπορείς να επεξεργαστείς, όμως θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στο βαρύ σου πρόγραμμα και στις απαιτήσεις της δουλειάς σου. Η Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη θα φέρει εμπόδια σε διάφορους τομείς, για αυτό να είσαι προετοιμασμένη να τα ξεπεράσεις. Κινήσου προσεκτικά, ειδικά στις οικονομικές σου επιλογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις πίστη ότι η σκληρή δουλειά θα σου φέρει την ικανοποίηση που αναζητάς και θα καταφέρεις να φτάσεις στον τελικό στόχο σου. Σε απασχολούν πολύ τα οικονομικά σου και με αυτό θα ασχολήθεις σήμερα. Φορολογικά και περιουσιακά ζητήματα θα σε απασχολήσουν σήμερα, ενώ η προοπτική αύξησης του εισοδήματός σου σε ενθουσιάζει. Όσον αφορά στα αισθηματικά σου αισθάνεσαι την ανάγκη για σταθερότητα και αυτό θα επιδιώξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν έχεις καμία μελλοντική βλέψη σήμερα, ωστόσο αυτό δεν θα σε σταματήσει από το να προσπαθείς. Οι προκλήσεις της ημέρας θα σε εκπλήξουν ευχάριστα γιατί τελικά θα οδηγήσουν στη μακροπρόθεσμη επιτυχία σου. Με αυτοσυγκράτηση και αισιοδοξία θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που θα προκύψουν με την Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο σου. Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να διαχειριστείς τον εκνευρισμό σου και μην ξεσπάς άδικα στον σύντροφό σου. Προσοχή στα οικονομικά σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Αν και η φαντασία σου είναι εξαιρετικά ενεργή, οι μεταφυσικοί σου ελιγμοί δεν είναι ορατοί στους άλλους τώρα. Η Ηλιακή έκλειψη του Υδροχόου σε κάνει να κλειστείς λιγάκι στον εαυτό σου. Σκέψου το μέλλον σου και τι θέλεις να κάνεις και οργάνωσε καλύτερα τα επαγγελματικά σου σχέδια. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, μία απαθής στάση δεν είναι η καλύτερη αντιμετώπιση αυτή τη στιγμή. Τέλος, φρόντισε τις υποχρεώσεις σου και προσπάθησε να μείνεις εντός προϋπολογισμού.

https://www.tlife.gr/

Απάντηση