ΠΟΛΙΤΙΚΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Α.Τσαυτάρης πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης:Πρέπει να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη από τους νέους(video)

Κραυγή αγωνίας για την φυγή των νέων στο εξωτερικό,από τον πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Α.Τσαυτάρης σήμερα το πρωί Δευτέρα 12/6 κατά την διάρκεια τηλεφωνικής συνέντευξης του με τον Τάσο Καμπάνη,στην ενημερωτική εκπομπή ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ”του ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7.

Αφορμή της συνέντευξης αυτής,η παρουσία του πρώην Υπουργού και Ακαδημαϊκού στο συνέδριο για την έρευνα και την ανάπτυξη στον αγροδιατροφικό τομέα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10/6 στην Βέροια. ΕΔΩ

Πρέπει να πάμε σε ανάπτυξη και ένας τομέας είναι αυτός της γεωργίας,ο οποίος μπορεί να δώσει  γρήγορη ανάπτυξη και να κρατήσει τους νέους στην Ελλάδα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η σταφίδα,ο καπνός,το βαμβάκι και τα δένδρα δώσανε ανάπτυξη στην χώρα και μάλιστα σε πολύ δύσκολες εποχές και για πολλές δεκαετίες.

Είναι όμως να απορεί κανείς πως ενώ υπάρχει ένα πρόγραμμα 20 δις ευρώ για την περίοδο 2014-2020 και ενώ βρισκόμαστε στο 2017 δεν έχουμε απορροφήσει ούτε ευρώ.

Γι αυτούς  που κακολογούν τους νέους για την φυγή τους στο εξωτερικό,είπε.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να στρεφόμαστε ο ένας εναντίον του άλλου.

Πρέπει να αναλογιστούμε τι έχουμε κάνει και τι μέλλον παραδίνουμε στους νέους και στην συνέχεια να τους ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη.

Ακόμη ο πρώην Υπουργός αναφέρθηκε και για τα πεπραγμένα της δικής του Υπουργίας.

Απάντηση