ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αντίο φίλε ΛΕΩΝΙΔΑ

Όταν το πρωί διαβάσαμε σχεδόν σε όλα τα site για το θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη λίγο πριν την Χαλκηδόνα και τον χαμό ενός νέου ανθρώπου όπως ήταν φυσικό στεναχωρεθήκαμε και νοερά συλλυπηθήκαμε την οικογένειά του.

Μάλιστα  δεν θελήσαμε να αναδημοσιεύσουμε την τραγική είδηση για να μην στεναχωρήσουμε και άλλους αναγνώστες που ενδεχόμενα δεν την είχαν διαβάσει ’η και αυτούς που την διάβασαν να μην επανέρχεται στην σκέψη τους συνεχώς η δυσάρεστη είδηση.

Όλα αυτά όμως μέχρι πριν λίγο όταν και μάθαμε ότι ο άτυχος νέος που έφυγε τόσο άδικα από την ζωή ήταν ο φίλος μας από τον Λουδία

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΖΙΡΙΔΗΣ, Πρώην Πρωταθλητής Ελλάδος και μέλος της Εθνικής Ομάδας Πυγμαχίας Πατέρας 2 μικρών κοριτσιών και άριστος οικογενειάρχης.

Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ήταν ένας άνθρωπος πρότυπο σε όλα του. Χαμηλών τόνων,εργατικός και αφοσιωμένος με πάθος σε αυτό που έκανε.

Δεν παρουσιάσθηκε ποτέ ως φίρμα ’η βεντέτα.

Τα τελευταία 5-6 χρόνια και αφού σταμάτησε την ενεργό δράση ως αθλητής ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ εκτός της οικογένειάς και της δουλειάς του αφοσιώθηκε στο να μεταδώσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του από την πυγμαχία, διδάσκοντας το άθλημα σε παιδιά από τον Λουδία την Χαλκηδόνα και την γύρω περιοχή.

Φίλε ΛΕΩΝΙΔΑ για μας θα είσαι πάντα εδώ και πρότυπο ανθρώπου.

Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ήταν 37 ετών και η κηδεία του θα γίνει μάλλον το Σάββατο.

Με νεότερη ανάρτηση όμως θα ενημερώσουμε όλους τους φίλους για την ακριβή ημέρα, ώρα και τόπο.

Τάσος Καμπάνης

 

 

 

Απάντηση